adaman 16.07.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Neferko tak mi się wydaje, że dużo wspólnych tematów miałybyśmy do poruszenia na tych leżaczkach A kopać.... Jeśli tylko miałoby Ci to sprawić przyjemność : kop gdzie chcesz A odwierty - dobrze, że zrobiłaś.Nawet gdyby się okazało, że w ziemi wszystko ok., to nie są zmarnowane pieniądze. Gdybym wiedziała, że tyle kosztuje spokój..... Ale tak to juz poukładane: co ma być, to będzie! I podłoga jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 adamanko siedziałaś cicho 10 dni i nie pisałaś w dzienniku a Ty czarowałaś na działce Aż się wzruszyłam jakie tempo prac opisujesz.Zamknęłam oczy i w duszy widziałam ten piaskowiec czerwony na palecie i żwir płukany,drenaż.... Toż to ogrom pracy za Wami Tylko czemu zamiast zdjątek same X widzę?? Serdecznie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 PS2. Chyba działasz jakoś mobilizująco na mnie - złożyłam dziś złożyłam podanie o taras Cieszę się, że mobilizująco A może i troszkę szczęścia przyniosę? Ze mnie w końcu farciara oby, oby ale u Was prace idą do przodu łał! gratuluję zapału i sił ale czego nie da się zrobić dla swojego kawałka na Ziemi pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kasiu coś się chyba ze stroną Muratora dzieje, wczoraj zjadało mi wszystkie kropki Zdjęcia są na swoim miejscu, zerknij.... Szkoda, że naprawdę czarować nie umiem , aż mi się coś robiło, kiedy widziałam te łapki umęczone, a ja.... siedzę i nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ivonesco bardzo chciałabym, żeby wreszcie skończyły sie te zaległości wiosenne Ale coś nas trzyma za nogi, ciągle musimy się boksować z niespodziankami Ale faktycznie, zacięcia w nas tyle, że żadne przeciwności nas nie zatrzymają Może jak już skończymy z tym gmeraniem w ziemi wreszcie wszystko będzie się składać tak, jak trzeba? Czasem sobie myślę, że za bajkowo to wszystko zaczęło się na początku, swoje trzeba przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Widzę,widzę przeszło moje najlepsze wyobrażenia i wcale się nie dziwię że nie chce się do miasta wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ivonesco bardzo chciałabym, żeby wreszcie skończyły sie te zaległości wiosenne Ale coś nas trzyma za nogi, ciągle musimy się boksować z niespodziankami Ale faktycznie, zacięcia w nas tyle, że żadne przeciwności nas nie zatrzymają Może jak już skończymy z tym gmeraniem w ziemi wreszcie wszystko będzie się składać tak, jak trzeba? Czasem sobie myślę, że za bajkowo to wszystko zaczęło się na początku, swoje trzeba przeżyć trzymam kciuki za to, oby od teraz wszystko składało się jak należy http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Pieknei u Was a jakie wywczasy poprostu tylko pozazdrościć Rodzinka bardzo dzielna i kochana a ty się jeszcze narobisz, teraz dbaj o zdrowia Zawsze jak Cię czytam to wstępuje we mnie więcej chęci do życia bo wiem że można I czekam aż znikną bariery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.07.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No prosze, piknik budowlano-wakacyjny w pełni, lekko zazdroszcze, gdybym ja tak mieszkał nawet na wakacje na budowie, oj posunął bym sprawy do przodu niezle. Lekko zazdroszcze, ale tak pozytywnie.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Maksiu warunki mamy lepsze niż pod namiotem Przypominam sobie zdjęcie namiotu Agacki , rozbitego wewnątrz budującego się domu, to dopiero zrobiło na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Pieknei u Was a jakie wywczasy poprostu tylko pozazdrościć Rodzinka bardzo dzielna i kochana a ty się jeszcze narobisz, teraz dbaj o zdrowia Zawsze jak Cię czytam to wstępuje we mnie więcej chęci do życia bo wiem że można I czekam aż znikną bariery Agusiu wiem, ze kochani i widzę jak się starają Dlatego tak ciężko mi w miejscu usiedzieć Tyle dobrych myśli do nas szybuje, że proszę: już jest wełna!!! Czyli od jutra zaczyna się ocieplanie poddasza I Koparkowy się znalazł, jak uda mu się dzisiaj defekt naprawić, w środę może zniknie górka z humusem????? DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Wiem że nie możesz ale musisz w końcu ktoś potem o dom i ogród musi dbać Jeszcze im wynagrodzisz ten trud bardzo sie cieszę że materiał dojechał trzymam kciuki mocniutko za wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 I tak trzymać - powoli ale do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 23.07.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Aniuwłasnie poogladałam sobie znów nowe fotki w dziennku ...Pieknie wam poszło z tym terenem.. ale z taaaaką ekipa nie dziwie sie niczemu, musze sie wybrac osobiscie i poogladac to wszystko.Aprops wizyt mam nadzieje ze nastepnym razem nie uciekniecie tak szybko i jak zwykle kilka godzinek pogadamy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 adamanko jestem pod ogromnym wrażeniem.Koło domu równo i gładko,kołóbudowlany bałagan gdzieś zniknął aż miło popatrzeć.Toż to wzorcowa budowa.Gratuluję ekipy która sprząta po sobie to prawdziwy skarb i oszczędność czasu,który można wykorzystać na inne prace . Co do ogrodu,przyjdzie na niego czas Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ewa, zajrzałam do Twojego albumu (przepraszam, że wtrącam się z prywatą) i bardzo mi się spodobały Twoje drzwi wyjściowe na taras. Napisz coś więcej o nich i z jakiej są firmy. Dzięki z góry http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ludki_przytulanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Adaman: kurcze.. ale u was slicznie... patrząc na zachodzące u was zmiany, mam wrażenie ze u mnie nic sie nie dzieje, że stoje w miejscu.Naprawde super u was to wszytko wyglada, trzymam kciuki nadalpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 24.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ewuś jeszcze niejedną godzinę przegadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 24.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Adaman: kurcze.. ale u was slicznie... patrząc na zachodzące u was zmiany, mam wrażenie ze u mnie nic sie nie dzieje, że stoje w miejscu. Naprawde super u was to wszytko wyglada, trzymam kciuki nadal pozdrawiam m. Maksiu trzecia warstwa gładzi to w miejscu?????? U nas wiatr trochę dmuchnął w żagle , ale to duuuże zaległości.... Przed nami dopiero dłubanina, której nie widać : sufity podwieszane, montaż gniazdek, zamurowywanie dziur i dziureczek i takie tam ....A poza tym, wiesz przecież, że u nas rąk do pracy całe mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 24.07.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Co do ogrodu,przyjdzie na niego czas Pozdrowionka Kasiu zdjęć nie mam siły obrabiać, ale dzisiaj nie mogłąm się oprzeć, żeby nie ułożyć chociaż kamyczków w miejscu, gdzie docelowo będzie "kwietna skarpa"... W chwili obecnej jest tam piach, który trzeba wymienić na ziemię ogrodniczą, ale MUSIAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts