Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do bajkowego domu w Światełku

anSi

Recommended Posts

Neferko tak mi się wydaje, że dużo wspólnych tematów miałybyśmy do poruszenia na tych leżaczkach 8) :p A kopać.... Jeśli tylko miałoby Ci to sprawić przyjemność : kop gdzie chcesz :wink:

A odwierty - dobrze, że zrobiłaś.Nawet gdyby się okazało, że w ziemi wszystko ok., to nie są zmarnowane pieniądze. Gdybym wiedziała, że tyle kosztuje spokój..... Ale tak to juz poukładane: co ma być, to będzie!

I podłoga jest :wink:

• Odpowiedzi 272
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

adamanko siedziałaś cicho 10 dni i nie pisałaś w dzienniku a Ty czarowałaś na działce :roll:

Aż się wzruszyłam jakie tempo prac opisujesz.Zamknęłam oczy i w duszy widziałam ten piaskowiec czerwony na palecie i żwir płukany,drenaż....

Toż to ogrom pracy za Wami :roll:

Tylko czemu zamiast zdjątek same X widzę?? :cry:

Serdecznie pozdrawiam . :p

PS2.

Chyba działasz jakoś mobilizująco na mnie - złożyłam dziś złożyłam podanie o taras ;-)

Cieszę się, że mobilizująco :p :p A może i troszkę szczęścia przyniosę? Ze mnie w końcu farciara :wink: :roll: 8)

oby, oby 8) :lol:

ale u Was prace idą do przodu :o łał! gratuluję zapału i sił :-)

ale czego nie da się zrobić dla swojego kawałka na Ziemi :-)

pozdrawiam serdecznie

Ivonesco bardzo chciałabym, żeby wreszcie skończyły sie te zaległości wiosenne :cry: :cry: Ale coś nas trzyma za nogi, ciągle musimy się boksować z niespodziankami :cry: :cry: Ale faktycznie, zacięcia w nas tyle, że żadne przeciwności nas nie zatrzymają :roll:

Może jak już skończymy z tym gmeraniem w ziemi wreszcie wszystko będzie się składać tak, jak trzeba? Czasem sobie myślę, że za bajkowo to wszystko zaczęło się na początku, swoje trzeba przeżyć :wink:

Ivonesco bardzo chciałabym, żeby wreszcie skończyły sie te zaległości wiosenne :cry: :cry: Ale coś nas trzyma za nogi, ciągle musimy się boksować z niespodziankami :cry: :cry: Ale faktycznie, zacięcia w nas tyle, że żadne przeciwności nas nie zatrzymają :roll:

Może jak już skończymy z tym gmeraniem w ziemi wreszcie wszystko będzie się składać tak, jak trzeba? Czasem sobie myślę, że za bajkowo to wszystko zaczęło się na początku, swoje trzeba przeżyć :wink:

trzymam kciuki za to, oby od teraz wszystko składało się jak należy :-)

http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg

Pieknei u Was a jakie wywczasy poprostu tylko pozazdrościć :)

Rodzinka bardzo dzielna i kochana a ty się jeszcze narobisz, teraz dbaj o zdrowia :)

Zawsze jak Cię czytam to wstępuje we mnie więcej chęci do życia bo wiem że można :)

I czekam aż znikną bariery :)

Pieknei u Was a jakie wywczasy poprostu tylko pozazdrościć :)

Rodzinka bardzo dzielna i kochana a ty się jeszcze narobisz, teraz dbaj o zdrowia :)

Zawsze jak Cię czytam to wstępuje we mnie więcej chęci do życia bo wiem że można :)

I czekam aż znikną bariery :)

Agusiu wiem, ze kochani i widzę jak się starają :p Dlatego tak ciężko mi w miejscu usiedzieć :cry: :cry:

Tyle dobrych myśli do nas szybuje, że proszę: już jest wełna!!! Czyli od jutra zaczyna się ocieplanie poddasza :lol: :lol: I Koparkowy się znalazł, jak uda mu się dzisiaj defekt naprawić, w środę może zniknie górka z humusem????? DZIĘKI!!!

Aniu

własnie poogladałam sobie znów nowe fotki w dziennku ...

Pieknie wam poszło z tym terenem.. ale z taaaaką ekipa nie dziwie sie niczemu, musze sie wybrac osobiscie i poogladac to wszystko.

Aprops wizyt mam nadzieje ze nastepnym razem nie uciekniecie tak szybko i jak zwykle kilka godzinek pogadamy.

Pozdrawiam

adamanko jestem pod ogromnym wrażeniem.Koło domu równo i gładko,kołóbudowlany bałagan gdzieś zniknął aż miło popatrzeć.Toż to wzorcowa budowa.Gratuluję ekipy która sprząta po sobie to prawdziwy skarb i oszczędność czasu,który można wykorzystać na inne prace . :lol: :lol: :lol: Co do ogrodu,przyjdzie na niego czas :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka :wink:

Adaman: kurcze.. ale u was slicznie... patrząc na zachodzące u was zmiany, mam wrażenie ze u mnie nic sie nie dzieje, że stoje w miejscu.

Naprawde super u was to wszytko wyglada, trzymam kciuki nadal

pozdrawiam

m.

Maksiu trzecia warstwa gładzi to w miejscu??????

U nas wiatr trochę dmuchnął w żagle :p , ale to duuuże zaległości.... Przed nami dopiero dłubanina, której nie widać : sufity podwieszane, montaż gniazdek, zamurowywanie dziur i dziureczek i takie tam ....A poza tym, wiesz przecież, że u nas rąk do pracy całe mnóstwo... :wink:

Co do ogrodu,przyjdzie na niego czas :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka :wink:

Kasiu zdjęć nie mam siły obrabiać, ale dzisiaj nie mogłąm się oprzeć, żeby nie ułożyć chociaż kamyczków w miejscu, gdzie docelowo będzie "kwietna skarpa"... W chwili obecnej jest tam piach, który trzeba wymienić na ziemię ogrodniczą, ale MUSIAŁAM :oops: :roll: :wink: