Aga J.G 17.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Może dziewczyna na turnus jakiś wyjechała Odezwij się kobieto HOP HOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.06.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A kuku jestes tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.06.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Jestem, jestem, nie zginęłam Obiecuję poprawę Proszę nie targać za uszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Ooooo! adaman jak dobrze, że już jesteś Widzę, że miałaś baaardzo pracowity czas i nie próżnowałaś . Jestem ogromnie ciekawa Twoich pomysłów i rysuneczków. Gratuluję również tak istotnego zamówienia. Już nie mogę doczekać się efektów. Z pewnością miejsce na tarasie w Światełku w którym oddałaś się twórczej pracy zaowocuje niesamowitym rezultatem . Niby "ubranko" niekompletne - bez bucika - ale to SUPER wiadomość ! Powoli pozbywasz się usztywnień i wracasz do zdrowia. Bardzo się cieszę . Jeszcze troszkę i cały TEN "mundur" zdejmiesz. Już niedługo . A rehabilitant niech wiesza go gdzie chce, byle z dala od Ciebie i oby nikomu już się nie przydał. A co do medyków , to wiem (z własnego doświadczenia), że trzeba mieć niemałe szczęście aby trafić na tego "prawdziwego" Czekam na obiecane zdjęcia. Intryguje mnie ten PORZĄDEK Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 To super, że zrzucasz już swoje ciężkie i niewygodne "szaty". Widać, że wracasz do formy. I tak trzymać. A tak a propos uczenia kieleckich medyków- czyżbys była radiologiem?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 JUż martwiłem sie że taka długa cisza w dzienniku, no ale sie doczekałem kolejnego wpisu. Super ze zrzucacsz z siebie 'cieżary', czekam na kolejną porcję zdjęc.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A mówiłam że dziewczyna na turnusie rehablitacyjnym i porszę jakie efekty Tylko gratulować a pan rehabilitant niech będzie dumny i wiesza ubranko byle daleko od Ciebie Czekam na fotki A ceramika bardzo dobra w końcu też mam taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Adriano, Maksiu, AgusiuEh, jak to miło wiedzieć, że jakby "wyszła z siebie i nie wróciła", to ktoś będzie szukał A zrzuciłam trochę zbędnych kilogramów, zrzuciłam...Tak, że latem w kamizelkach i golfach tylko będę występować, kozaczki zamieniam na klapeczki Tabalugo jak najbardziej nie jestem radiologiem, tym gorzej świadczy to o medykach, którzy nie widzą rzeczy, które widzi bankowiec... Pokazałam im tylko miejsca, w których np. kość strzałkowa występuje w dwóch kawałkach, podczas, gdy w atlasie anatomii pokazują, że człowiek ma ją w jednym kawałku Albo taki krąg szyjny: w atlasie pokazują, że trzon składa się z jednego kawałka, a na moim zdjęciu widać dwa... Na moje uwagi , że radiolog źle opisał zdjęcia , pan radiolog odpowiada: "i co to dla pani za różnica , i tak ma pani kołnierz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Na moje uwagi , że radiolog źle opisał zdjęcia , pan radiolog odpowiada: "i co to dla pani za różnica , i tak ma pani kołnierz, nie? W głowie się nie mieści . Szkoda słów !!! Pozdrówka ! Trzymaj się cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Adriano, Maksiu, AgusiuEh, jak to miło wiedzieć, że jakby "wyszła z siebie i nie wróciła", to ktoś będzie szukał oj bedzie bedzie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.06.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Adamanko ogromnie się cieszę że znalazłaś odpowiednie dla siebie zajęcie i planujesz i rysujesz i jeszcze dodatkowo masz widoki budowlane,nowych ścian u sąsiadów i co ważniejsze umiesz się tym cieszyć. Gratuluję zakupów i i zrzucenia usztywnionych części dodatkowego i przymusowego ubioru.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 W końcu czas się rozbierać bo lato Życzę Ci żebyś jak najszybciej doszła do zdrowia i zrzuciła te cięzkie ciuszki Co do medyków wiem jak jest a jak się ciężko z takimi współpracuje Tak to u nas niestety jest że najlepiej znać się na wszystkim Zresztą nasze budowy są tego dowodem Zawsze mówię POLSKA TO DZIWNY KRAJ Jeszcze raz dużo dużo zdrówka i nie zapominaj o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Domek ślicznie sie buduje co do komina - u nas byli solidni fachowcy (tak dotychczas sądzimy ) i dlaiśmy komin bez wkładu, a po zimie okazało się, że na tynkach okopcona plama wyszła Więc skoro do swoich macie zastrzeżenia - to niestety Wasze obawy mogą być uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 18.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funiu, czy mieliście ocieplone kominy powyżej poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Fajnie że już jesteś... I teraz nastąpi dygresyjka.... W życiu waże jest tyle spraw, problemow ktÓrE trzeba rozwiązać, dylematow ktore czekają na finisz....ale najważniejsze....MARZENIE I LUDZIE!!!! Jak to fajnie jest "spotkać "ludzi, podobnie zakręconych Ludzi ktorzy mają tak przyziemne marzenia, jak wlasny dom, wlasną dzialeczkę i miejsce na ziemi A tak wszyscy psioczą na internet A można tu spotkać bratnią duszę na odleglość i wiedzieć, mieć świadomość że nie jesteś sama.... DZIĘKUJĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 20.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Alfredziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.06.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 ROCCA JEST PIĘKNA!!!!!Bierz fakturki!!!!Pamiętaj!! Vatt budowlany na finiszu cenniejszy niż złoto!!!Pobiez sobie z urzedu skarbowego zestaw PKWiU i pilnuj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 20.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kolekcjonuję, kolekcjonuję Nawet zebrałam się do wypełnienia PITU - zabrakło miejsca Teraz jeszcze wykonać kopie i oczekiwanie na pierwszą transzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.06.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Patrzę na godzinę...I oczom nie wierzę!!!!CZY TY KOBIETO NIE POWINNAŚ JUŻ SPAĆ??? ODPOCZYWAĆ??? DBAĆ O SIEBIE??? DO WYRA I ODPOCZYWAJ, ZBIERAJ SILY.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 20.06.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 No przecież właśnie odpoczywam I miło mi, że w tak miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts