rrmi 11.12.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Czy u Was tez Forum chodzi powoli? Ja mam tak od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 11.12.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ja także, a zachowuję się przyzwoicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 a moze jednak podpadlismy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.12.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Czy u Was tez Forum chodzi powoli? Ja mam tak od rana Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 To jest nas troje , kto sie przylaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.12.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 W innych watkach tez narzekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Oj wolno chodzi, wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Chodzi wolno. To stwierdzienie faktu i nie mam zamiaru nikogo tym atakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Chodzi wolno. To stwierdzienie faktu i nie mam zamiaru nikogo tym atakowac... Zastanawiam się, czy właśnie mnie teraz nie zaatakowałaś. Niby mówisz że nie atakujesz, ale... może to zmyłka? :lol: I nie przejmuj się ludźmi Zeljka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 nie mam zamiaru nikogo tym atakowac... Czy jestes tego pewna ? Zeljko , wyuzuj skarbie , bo sie za bardzo przejmujesz . Przeciez nie wszyscy sa tak przyzwoici jak Ty . Spojrz chocby na Whispera , juz dymu szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 nie mam zamiaru nikogo tym atakowac... Czy jestes tego pewna ? Zeljko , wyuzuj skarbie , bo sie za bardzo przejmujesz . Przeciez nie wszyscy sa tak przyzwoici jak Ty . Spojrz chocby na Whispera , juz dymu szuka Jakbyś dostała takiego priva jak ja, też byś wszędzie wietrzyła spisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 nie mam zamiaru nikogo tym atakowac... Czy jestes tego pewna ? Zeljko , wyuzuj skarbie , bo sie za bardzo przejmujesz . Przeciez nie wszyscy sa tak przyzwoici jak Ty . Spojrz chocby na Whispera , juz dymu szuka http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Niestety, naleze do tych co sie ludzmi przejmuja.., no chyba, że ktos bardzo stara sie udowodnic mi, że do nich nie nalezy... A wyluzowac, oki... Juz sie robi... Luz... Luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jakbyś dostała takiego priva jak ja, też byś wszędzie wietrzyła spisek grozono Ci chociaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jakbyś dostała takiego priva jak ja, też byś wszędzie wietrzyła spisek grozono Ci chociaz? Nie..... http://photos1.blogger.com/img/100/1321/200/Kitty%20gunpoint.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jakbyś dostała takiego priva jak ja, też byś wszędzie wietrzyła spisek grozono Ci chociaz? Nie..... http://iwa3.nobody.jp/school/kitty_at_gunpoint_die_kitty_die.jpg to jak nie grozono to sie nie liczy No juz dobrze . Czy ktos zainteresowal sie problemem? Chcialoby sie popyskowac , a tak powoli to nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Wczoraj chodziło i dzisiaj chodzi jak leniwy muł*"Średni temat" (obfity w posty, bez zdjęć) potrafi się ładować około minuty. Lekka poprawa była wczoraj w nocy. * Wszystkie pracowite muły przepraszam za obrazę ich uczuć mularskich, a nawet wolnomularskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.12.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 .....z powodu umieszczania na forum tekstów niegodnych prawdziwego forumowicza Muratora, Redakcja postanowiła czytać wybrane posty przed upublicznieniem ich dla ogółu.......... musieli zwolnić, nie dało rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.12.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 .....z powodu umieszczania na forum tekstów niegodnych prawdziwego forumowicza Muratora, Redakcja postanowiła czytać wybrane posty przed upublicznieniem ich dla ogółu.......... musieli zwolnić, nie dało rady Sądząc po wyjątkowej aktywności ewangelizacyjnej ze strony kół zbliżonych do wiadomych kręgów [cóż, poparcie na górze skutkuje pracą od podstaw na dole] na czytaniu się kończy... ..i dobrze Ale ja lubiłem to nasze laickie Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.12.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Takie spowolnienie, to chyba czas niezbędny na ostudzenie głów. Jednak wszyscy cierpimy za jednego, no góra trzech? Cierpienie jest drogą do Nieba(podobno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts