Adriano Komputero 07.03.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witajcie moi Kochani ! Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego czas tak szybko leci ? Nie chce mi się wierzyć, ale w swoim domku mieszkamy już PÓŁ ROKU . Nawet nie wiem kiedy to zleciało Co tu dużo mówić - budować warto, bo nigdzie nam nie będzie tak dobrze, jak we własnym domu (wiem już coś o tym) Niemal wszystkie zimowe wieczory (zamiast w ramionach ukochanego mężusia) spędziłam przy ... maszynie, podczas szycia firanek i zasłon o niebotycznej wprost długości . Oczywiście nie wspomnę już o tym , że najpierw musiałam się sporo nabiegać w poszukliwaniu odpowiednich wzorów i kolorów . Firany w oknach już wiszą , a ja po przeszyciu tylu kilometrów taśm, gipiury, woalu i czego tam jeszcze - doszłam do takiej wprawy, że mogę to robić zawodowo Zima tego roku, choć nie była sroga, to tutaj bardzo malownicza . Szczególnie , gdy napadał świeży, puszysty śnieg. Wtedy nawet przez okna było miło popatrzeć , a i z psiakiem gdzie pospacerować . Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.03.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zaglądacie czasem do okien domów, które mijacie ? Ja bardzo często Jednak teraz, gdy sama mam okna z bezpośrednim widokiem na drogę , a co za tym idzie dobrze widocznym wnętrzem domu z drogi - postanowiłam przysłonić nieco widoki Generalnie nie lubię firanek , wolę gołe okna z jakimś fantazyjnym podpięciem . Niestety w obecnej chwili jestem zmuszona do powieszenia czegoś, bo powiem szczerze krępuje mnie wzrok przechodniów Mam nadzieję, że jak urosną drzewka i zamontujemy płot (chyba jesteśmy skazani na pełny ) to będę mogła zdjąć firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.03.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Chyba nie ma projektu domu , w którym nie byłoby pomieszczenia gospodarczego . Już mądrzejsi ode mnie wiedzieli, że takie pomieszczenie być musi Teraz już wiem, że bez niego nie mogłabym żyć . Mam tu pralnię, drugą kuchnię i osobną kotłownię . Kotłownia jest niewielka, ale skutecznie można w niej ukryć mopy, szczotki , porcję drewna do kominka oraz brudne buty . A co najważniejsze można zamknąć jej drzwi i niczego nie widać Najbardziej jednak jestem zadowolona z drugiej kuchni . To tutaj smażę ryby, mięso , gotuję kapustę . Pod ręką mam wszystkie środki czystości, pralkę i zlew służący mi również do prania ręcznego. A i zsyp z koszem na brudną bieliznę się zmieścił Dla mnie , przez tyle lat mieszkania w bloku, takie miejsce to odkrycie . Nigdy bym nie przypuszczała jak wspaniałe może być pomieszczenie gospodarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts