Nefer 13.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wszystkiego naj, naj http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Adriano Komputerowa !!!http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 13.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1444.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wszystkiego dobrego na świętahttp://www.trojmiasto.pl/kartki/wielkanoc/img/swieta0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://s146072992.onlinehome.us/100lat/kartki/tb/74.gif WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Niech zające i barany pospełniaja Twoje plany, porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 14.04.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zzz okazji swiat zycze Ci:Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanekI tak znamienne w polskim krajobrazieW bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.Zielony barwinek, fiołki i żonkile- Barwami stroją uroczyste chwile.W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,Gdy wielkanocne na stole śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.04.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 KOCHANI, pięknie dziękuję za życzenia i śliczne karty świąteczne. Jest mi ogromnie miło, że o mnie pamiętacie. Jeśli pozwolicie, to i ja chciałabym Wam wszystkim życzyć udanych , miłych i pogodnych Świąt spędzonych wśród najbliższych w atmosferze miłości i rodzinnego ciepła !!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!! http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja też się dołączam do życzeń! samych miłych chwil!http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale masz fajowy DZIENNIK BUDOWY!!! Mój przy Twoim, taki jakiś psiaczy ...Tylko napisy..i wykropki....bez zadnej inspiracji... Dobry znak, taki dziennik!! Życzę dużo wpisów, coby chałupka rosła w siłę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 22.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nooo, wreszcie coś naskrobałaś!!! :D Ładniutki ten Twój Dzienniczek Budowy, wszystkie strony Ci opieczętowali?! Sprawdź, coby nie było potem żadnych ..... (sama wiesz co)! Jak tylko ruszysz, to zaraz fotografuj i wklejaj i pisz, bo mnie skręca i zżera z ciekawości!!! Pozdrowionka! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzienniczek śliczniutki. I musze przyznać, że te 25zł zrobiły na mnie ogromne wrażenie Oczywiście pozytywne. Jak odbierałam pozwolenie na budowę, to nie wołali żadnych pieniążków więc spodziewałam się, że odbiją sobie na dzienniczku. A tu proszę... Chyba też wybiorę się w tym tygodniu po tą książeczkę- tym bardziej, że mnie na nią stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 No to WIELKI POCZĄTEK już tuż, tuż! Powodzenia! Samych dobrych wpisów w tym słodkim dzienniczku. Ten rysunek dziecięcy w tym miejscu bardzo dobrze się kojarzy, daje pogodny nastrój, łagodzi... będzie super, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.04.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Alfredko, nie sądziłam , że trafi mi się taki fajowy DZIENNIK BUDOWY. Myślałam, że będzie właśnie taki "psiaczy", a tu niespodzianka. Też mam cichą nadzieję, że to dobry znak Gryfpc, wszystkie strony mam z czerwoną pieczątką w prawym, górnym rogu. Sprawdzałam ! Jak tylko ruszę - pochwalę się. Chciałabym, aby robota ruszła z kopyta tak jak u Ciebie. Pozdrowionka ! Tabaluga, ja też byłam mile zaskoczona niewysoką ceną DZIENNIKA. Cóż to jest te marne 25 PLN za najważniejszy dokument BUDOWY - prawda ? Biegnij szybko odebrać swój, by pocieszyć się nim już teraz. Małe to, a cieszy ...! Renatko, oj ! aby było jak mówisz. Ten WIELKI POCZĄTEK mnie przeraża ! Rysunek dziecięcy na pierwszej stronie dziennika też mnie wprowadził w miły nastrój, co by nie powiedzieć - ukoił mój strach, że to już, już ! Dzięki za miłe słowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Faktycznie ładniutki ten twoj dzinnik budowy. Moj byl tanszy, ale nie z taka dusza Ale swoj tez lubie - tym bardziej ze sie powoli zapełnia Nie bój nic tego początku budowania - jak juz sie zacznie to wlasciwie sama przyjemnosc (mimo jakis drobiazgow, ktore sie po drodze pojawiaja). Stan surowy to chyba najbardziej spektakulrna czesc budowy, bo mimi, ze jezdzisz codziennie (a nawet np. rano i wieczorem) to ciagle widzisz jak cos sie zmienia. Dom po prostu rosnie w oczach i mowie ci - to niesamowicie przyjemnie uczucie jak tak widzisz, ze ten dom sie buduje Ach Czekam z niecirpliwoscia na twoj poczatek i zycze wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.04.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Iga, wyobrażam sobie jakie miłe musi być uczucie gdy patrzy się jak domek wyrasta z ziemi, niczym roślinka z nasionka na wiosnę i pnie się w górę. Och ! Najgorzej jest chyba teraz w trakcie oczekiwania tego początku. To tak jak stres przed zawodami lub trema przed występem. Jak się zacznie przedstawienie to jakoś TO pójdzie Dzięki za życzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Adriano Komputerko faktycznie twój dzinnik budowy jest śliczny, taki jakiś optymistyczny Aż się boję bać ! I bardzo dobrze Powodzenia i kciukaski za ten maj wyobrażam sobie jakie miłe musi być uczucie gdy patrzy się jak domek wyrasta z ziemi, niczym roślinka z nasionka na wiosnę i pnie się w górę. Och ! Najgorzej jest chyba teraz w trakcie oczekiwania tego początku. To tak jak stres przed zawodami lub trema przed występem. Jak się zacznie przedstawienie to jakoś TO pójdzie ja bym poweidział, ze taki domek to jak dziecko Chodzisz i myślisz najpierw o działce, projekcie, czynisz przygotowania , następują pierwsze prace a potem patrzysz jak rośnie I w koncu możesz oglądac sciany, dach, wszyko po kolei by na koniec wejśc tam i zamieszkać Powodzenia CZy my nie jesteśmy troche szurnięci z tymi naszymi domkami Ale chyba o to chodzi by były emocje, plany i realizacja naszych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.04.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 CZy my nie jesteśmy troche szurnięci z tymi naszymi domkami Ale chyba o to chodzi by były emocje, plany i realizacja naszych marzeń Właśnie o to - Andrzejko. Marzenia są po to aby dążyć do ich realizacji! Gdyby ich nie było smutny byłby nasz świat i nasze życie. Nieraz człowiek żyje marzeniami cały czas i wie , że trudno będzie je spełnić. Ale jak czegoś tak bardzo się chce... tak bardzo pragnie... to MUSI się udać ! Andrzejko, dziękuję za miłe słowa i kciukasy. Bardzo się przydadzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Oj - ja uwazam, ze nasi znajmi mysla, ze my z tym budowaniem to zdrowo szurnieci jestesmy Ale mi to nie przeszkadza ja tez bede "kciukasy" trzymac Adriano Komputero, zebys miala poznej oczy dookola glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts