Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Adriano Komputerowego dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zzz okazji swiat zycze Ci:Na stole święcone, a obok baranek,

Koszyczek pełny barwnych pisanek

I tak znamienne w polskim krajobrazie

W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.

Zielony barwinek, fiołki i żonkile

- Barwami stroją uroczyste chwile.

W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,

Gdy wielkanocne na stole śniadanie.

KOCHANI,

pięknie dziękuję za życzenia i śliczne karty świąteczne. Jest mi ogromnie miło, że o mnie pamiętacie.

Jeśli pozwolicie, to i ja chciałabym Wam wszystkim życzyć udanych , miłych i pogodnych Świąt spędzonych wśród najbliższych w atmosferze miłości i rodzinnego ciepła !!!

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg

Dzienniczek śliczniutki. I musze przyznać, że te 25zł zrobiły na mnie ogromne wrażenie :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Oczywiście pozytywne. Jak odbierałam pozwolenie na budowę, to nie wołali żadnych pieniążków więc spodziewałam się, że odbiją sobie na dzienniczku.

A tu proszę...

Chyba też wybiorę się w tym tygodniu po tą książeczkę- tym bardziej, że mnie na nią stać. :p :p :p :p :p :p :p :p

Alfredko,

nie sądziłam , że trafi mi się taki fajowy DZIENNIK BUDOWY. Myślałam, że będzie właśnie taki "psiaczy", a tu niespodzianka.

Też mam cichą nadzieję, że to dobry znak :D

Gryfpc,

wszystkie strony mam z czerwoną pieczątką w prawym, górnym rogu. Sprawdzałam ! Jak tylko ruszę - pochwalę się. Chciałabym, aby robota ruszła z kopyta tak jak u Ciebie.

Pozdrowionka ! :D

Tabaluga,

ja też byłam mile zaskoczona niewysoką ceną DZIENNIKA. Cóż to jest te marne 25 PLN za najważniejszy dokument BUDOWY - prawda ?

Biegnij szybko odebrać swój, by pocieszyć się nim już teraz. Małe to, a cieszy ...! :D

Renatko,

oj ! aby było jak mówisz. Ten WIELKI POCZĄTEK mnie przeraża ! :o

Rysunek dziecięcy na pierwszej stronie dziennika też mnie wprowadził w miły nastrój, co by nie powiedzieć - ukoił mój strach, że to już, już !

Dzięki za miłe słowa ! :D

Faktycznie ładniutki ten twoj dzinnik budowy. Moj byl tanszy, ale nie z taka dusza :wink: Ale swoj tez lubie - tym bardziej ze sie powoli zapełnia :)

Nie bój nic tego początku budowania - jak juz sie zacznie to wlasciwie sama przyjemnosc (mimo jakis drobiazgow, ktore sie po drodze pojawiaja). Stan surowy to chyba najbardziej spektakulrna czesc budowy, bo mimi, ze jezdzisz codziennie (a nawet np. rano i wieczorem) to ciagle widzisz jak cos sie zmienia. Dom po prostu rosnie w oczach i mowie ci - to niesamowicie przyjemnie uczucie jak tak widzisz, ze ten dom sie buduje :) Ach :D :wink:

Czekam z niecirpliwoscia na twoj poczatek i zycze wszystkiego dobrego :)

Iga,

wyobrażam sobie jakie miłe musi być uczucie gdy patrzy się jak domek wyrasta z ziemi, niczym roślinka z nasionka na wiosnę i pnie się w górę.

Och !

Najgorzej jest chyba teraz w trakcie oczekiwania tego początku. To tak jak stres przed zawodami lub trema przed występem. Jak się zacznie przedstawienie to jakoś TO pójdzie :roll:

Dzięki za życzenia ! :D

Adriano Komputerko faktycznie twój dzinnik budowy jest śliczny, taki jakiś optymistyczny 8)

Aż się boję bać !

I bardzo dobrze :wink: :wink: :wink: :p :p :p

Powodzenia i kciukaski za ten maj 8)

wyobrażam sobie jakie miłe musi być uczucie gdy patrzy się jak domek wyrasta z ziemi, niczym roślinka z nasionka na wiosnę i pnie się w górę.

Och !

Najgorzej jest chyba teraz w trakcie oczekiwania tego początku. To tak jak stres przed zawodami lub trema przed występem. Jak się zacznie przedstawienie to jakoś TO pójdzie

ja bym poweidział, ze taki domek to jak dziecko :oops: :oops:

Chodzisz i myślisz najpierw o działce, projekcie, czynisz przygotowania , następują pierwsze prace a potem patrzysz jak rośnie 8)

I w koncu możesz oglądac sciany, dach, wszyko po kolei by na koniec wejśc tam i zamieszkać :p :p :p

Powodzenia 8)

CZy my nie jesteśmy troche szurnięci z tymi naszymi domkami :roll: :roll: :roll: :wink:

Ale chyba o to chodzi by były emocje, plany i realizacja naszych marzeń :wink: :wink: :wink:

CZy my nie jesteśmy troche szurnięci z tymi naszymi domkami :roll: :roll: :roll: :wink:

Ale chyba o to chodzi by były emocje, plany i realizacja naszych marzeń :wink: :wink: :wink:

Właśnie o to - Andrzejko. Marzenia są po to aby dążyć do ich realizacji! :D Gdyby ich nie było smutny byłby nasz świat i nasze życie. Nieraz człowiek żyje marzeniami cały czas i wie , że trudno będzie je spełnić. Ale jak czegoś tak bardzo się chce... tak bardzo pragnie... to MUSI się udać ! :D

Andrzejko, dziękuję za miłe słowa i kciukasy. Bardzo się przydadzą ! :D