Adriano Komputero 08.06.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moja Żona tez planuje umieścić toaletke w sypialni. Make-up uskutecznia zawsze w pokoju, więc pewnie będzie z niej korzystała.. kze, myślę, że skoro żoneczka nie maluje się w łazience, a w pokoju, to szybciutko polubi toaletkę. Będzie miała wszystko w zasięgu ręki , wygodne duże lustro , taborecik i wreszcie swoje kosmetyki będzie miała gdzie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.06.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja też planuje toaletke w sypialni-tylko że jeszcze nie spotkałam takiej,która by pasowała,nie może to być styl empire ,a nowoczesnych toaletek ani na lekarstwo Macie namiary na coś ciekawego? sówko, niestety nie mam namiarów na nic nowoczesnego . U mnie raczej bliżej do stylu empire . Jednak sypialnię planuję z kolekcji mebli firmy Prestige http://www.rattanprestige.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.06.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 aaaa ktory model ??? niech sobie chociaz poogladam ja nie bede miala prawie zadnych nowych mebli buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.06.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Mohag, sypialnię musimy mieć nową, bo starą zostawiliśmy nowym właścicielom naszego mieszkania . Zabraliśmy jedynie materac , także na początku będzie chociaż na czym spać . W planach mamy zakup całego kompletu nowych mebli do sypialni wraz z szerokim łożkiem (żeby można było się gobić ). Ale to sprawa przyszłościowa Meble firmy Prestige są w/g mnie lekkie i "nie przytłaczają". Podoba mi się seria "Trento", "Bolzano" oraz "Ouozo" ( ta ostatnia najbardziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 no tak, ja wymienialam umeblowanie trzy lata temu i nie wypada kupowac nowych jestem poprostu pokrzywdzona tez Ouozo jest moim faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.06.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ooo ! To cieszę się, że w tym względzie mamy podobne zdanie A 3 letnie meble są jeszcze nowe, a nie stare . Wystarczy, że położysz na łóżko nową kapę , zmienisz dodatki , dywanik , lampę i już masz "odnowione" mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 O nie, ja na moja sypialnie mam calkiem inny patent na pozniej ona jest bialo-brzozowa... szafa ma korpus brzozowy i biale drzwi, ale z bokow drzwi i na ich gorze jest taka brzozowa rama. Lozko jest biale tz ma biala rame, ale gorna czesc i dolna jest zrobiona tez z bialych plyt w brzozowych ramach... szafeczki sa biale z brzozowymi blatami. I jak kiedys mi sie ona juz znudzi, to wszystkie biale elementy przemaluje na inny kolor... zaczne od wanili a skoncze na czarnym, przechodzac stopniowanie przez wszystkie kolory Jak poloze 10-ta warstwe to rama bedzie na rowni z plyta hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 My tez planujemy kupic nowe duże łóżko. Będzie coś ok. 180cm na 200cm. Do godzenia powinno być OK, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.06.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 no tylko takie, o innym rozmiarze to nawet zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.06.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 My tez planujemy kupic nowe duże łóżko. Będzie coś ok. 180cm na 200cm. Do godzenia powinno być OK, nie? Pewnie ! Planujemy takie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.06.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Mohag, wiem, wiem, że Ty masz swój własny pomysł na sypialnię, ale powiem Ci, że to co planujesz , czyli malowanie w kolorze jest świetnym pomysłem . Przynajmniej tylko kiedy zechcesz będziesz miała odmienione meble. A to, że z czasem rama może się zrównać z płytą się nie przejmuj. To będzie znak, że nadszedł czas na konkretniejsze zmiany P.S. A jakiej szer. łóżko Ty masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 09.06.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 My tez planujemy kupic nowe duże łóżko. Będzie coś ok. 180cm na 200cm. Do godzenia powinno być OK, nie? Do godzenia, to chyba im węższe tym lepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.06.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Ja mam takie jak zaleca kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 no pieknie, pieknie.... tylko jak zwykle tego najwazniejszego frontowego photosa nam nie zapodalas "bordowe" plamy wcale nie przeszkadzaja, a wrecz przeciwnie nadaja "zywotnosci" kamieniowi nie wyglada jak sztuczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.06.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 My tez planujemy kupic nowe duże łóżko. Będzie coś ok. 180cm na 200cm. Do godzenia powinno być OK, nie? Do godzenia, to chyba im węższe tym lepsze . Aaa ! To zależy co się ma na myśli Ja mam takie jak zaleca kze Jak widać ten "rozmiar" bardzo popularny . Też o takim myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.06.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 no pieknie, pieknie.... tylko jak zwykle tego najwazniejszego frontowego photosa nam nie zapodalas "bordowe" plamy wcale nie przeszkadzaja, a wrecz przeciwnie nadaja "zywotnosci" kamieniowi nie wyglada jak sztuczny No muszę Was troszkę trzymać w napięciu . Na szczęście bordowe plamy widać dopiero po zbliżeniu się do kominka. Z daleka plamy się "rozpływają" i nie "rzucają " w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 No piękny kominek.. Mucha nie siada.. Podłoga z plamą dobrze komponuje się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 11.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A mi bardzo podoba się wykonanie "brodzika" w łazience. Dokładnie o czymś takim myślimy u siebie - fajnie to wygląda I oczywiście gratuluję kominka My co prawda myślimy o bardziej nowoczesnym wykończeniu domu, ale u Ciebie podoba mi się to, że "wszystko ze sobą gra", tworzy wyraźny styl. Gratuluję i do przodu, do przodu Adrianko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 bardzo ładny ten kamień...i ten "bordo" wcale nie przeszkadza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 11.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Adrianko, czy przy tym brodziku macie trochę obniżoną podłogę (w stosunku do reszty łazienki), czy tylko wypoziomowaną w kierunku kratki? Też planuję prysznic bez brodzika, ale boję się, że mi będzie łazienkę zalewać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts