Mohag 02.07.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 swiatlo, swiatlo, swiatlo w domu najwazniejsze To wlasnie oswietlenie robi to cos.. od nastroju, przez dekoracje i wartosc uzytkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ale pieknie sie robi, az strach patrzec. Chyba wpadne (wirtualnie)ukrac jakis pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.07.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 wpadłam i sie zachwyciłam jakie to wszystko piękne, sufity super, oświetlenie ekstra i strasznie mi się podoba łazienka gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 SylviaW Ale piekny masz awatarek. Gdzie takie mozna znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Piekne oświtlenie w domu.. Moje gratulacje. Niedziałające pstryczki są bardzo denerwujące.. Widzę, że wszystko dobrze przeyślałaś i nawet świeć w domu masz... Bardzo ładna bateria gniazdek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 fajnie że masz taki duży taras! a co to za kamień? jak się nazywa? bardzo ładnie wygląda - mimo że taki mały kawałek... bardzo ładnie wyglądają podświetlone wnęki i rozproszone światło w łazience u mnie temat oświetlenia nie był do końca odpowiednio przemyślany pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Basiu, kolor sufitowej wnęki jest czekoladowy no, może taki czekoladowo-mleczny . Pasował mi do kremowego Jak widać nie tylko ja miałam na niego "smaczek". Zrób sobie taki, bo będziesz żałować, że nie spróbowałaś Lampy kryształowe mają niepowtarzalny blask i ślicznie odbijają światło. Najpiękniejsze to lamy Swarowskiego , ale niestety są bardzo kosztowne, bo z prawdziwych kryształów Renatko, ooo , ja takich słów mogę słuchać bez końca ... Mohag, jest dokładnie tak jak mówisz, dlatego tematem oświetlenia zajęłam się na etapie adaptacji projektu, a lamp zaczęłam szukać zaraz po otrzymaniu pozwolenia na budowę Zelijko, bardzo mi miło, że się podoba . Jeśli tylko będzie tylko co ukraść - bierz SylwiaW, fajnie, że wpadłaś . Dzięki za gratki i pochlebne słowa. Zapraszam ponownie kze, cieszę się , że Ci się podoba oświetlenie i moja bateria ... gniazdek . A propo's gniazdek - dzisiaj zauważyłam , że pod okapem przy wejściu ptaszki uwiły sobie gniazdko. Zastanawiam się co z nim zrobić ? Ivonesca, niestety nie pamiętam nazwy kamienia, kojarzę tylko , że nazwa była włoska i (chyba) na literę S . Planuję niebawem pojechać w miejsce, w którym go widziałam i wtedy zapiszę sobie nazwę , by mi "nie uciekła" . Jeśli nadal będzie Cię to interesowało - chętnie Ci ją podam Cieszę się, że podobają Ci się podświetlane wnęki . Mają "robić" za mebel więc będą eksponować moje najbardziej ulubione bibeloty . Światełka całą swoją urodę pokazują dopiero wieczorem, gdy się ściemni. Wtedy znacznie wyraźniej widać rozproszenia i blask kryształków Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Piękne oświetlenie Adrianko widac że domek nabiera blasku i ciepełka A kawka na tarasie smakuje wybornie inne trunki też bardzo dobrze smakują Trzymam kciuki za wszystkie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 moje lampy byly kupione chyba jako pierwsza rzecz w wykonczeniowce .. juz dawno, dawno temu niemalz smieje sie ze ja wlasnie pod lampy wszystko robie a co do ptaszkow, to narazie nie masz i tak innego wyjscia tylko poczekac az sie wyprowadza na jesien. Po pierwsze szkoda tego co juz jest w srodku, a po drugie "gniazda z mlodymi" sa pod ochrona dopoki ptaki sa w gniezdzie rece weg pozniej mozesz "odkuc" takie gniazdo... w przyszlym roku uwazaj jak tylko zobaczysz ze zaczynaja znosic budulec to niszcz i zamiataj znajda sobie inne miejsce i zacznal budowac gdzie indziej. Moj Rubik przechowuje piec albo szesc takich gniazd obecnie... ale jak juz umyje elewacje na jesien to zakladam siatke. Trudno nie wyglada to za ciekawie, ale lepsze to niz ciagle narobione na tarasie czy na schodach wejsciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Basiu, kolor sufitowej wnęki jest czekoladowy no, może taki czekoladowo-mleczny . Pasował mi do kremowego Jak widać nie tylko ja miałam na niego "smaczek". Zrób sobie taki, bo będziesz żałować, że nie spróbowałaś Lampy kryształowe mają niepowtarzalny blask i ślicznie odbijają światło. Najpiękniejsze to lamy Swarowskiego , ale niestety są bardzo kosztowne, bo z prawdziwych kryształów Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie ! Dzięki Adrianko, spóbuję jednak zrealizować swój plan z tą czekoladką na suficie Będziesz przyjeżdżała do mnie w odwiedziny i czuła się jak w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Musze, musze szybko napisac.... ale lodowisko nie powiem, gres wyszedl ze ho-ho A fronty wlasnie tak sobie wyobrazalam, tylko myslalam ze beda bardziej w braz niz w czerwien "wpadac"... ale to na zdjeciach moze tak widac ? Adriano pytanie, co masz za pstryczki elektryczki... jaka to firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Piękne oświetlenie Adrianko widac że domek nabiera blasku i ciepełka A kawka na tarasie smakuje wybornie inne trunki też bardzo dobrze smakują Trzymam kciuki za wszystkie plany Aga, dziękuję Ci bardzo za cieplutkie słowa Kawka na tarasie na razie w fazie marzeń , ale wyobrażam sobie jak wspaniale będzie smakować Kciuki trzymaj koniecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Adrianno, ja tez taka lampe chce w salonie!!! No chce i juz! Ale pieknie u Ciebie. Ja sie zaprosze kiedys na zywo, bo to zobaczyc, dopiero dach zapiera. Tylko, kurka, daleko jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Musze, musze szybko napisac.... ale lodowisko nie powiem, gres wyszedl ze ho-ho A fronty wlasnie tak sobie wyobrazalam, tylko myslalam ze beda bardziej w braz niz w czerwien "wpadac"... ale to na zdjeciach moze tak widac ? Adriano pytanie, co masz za pstryczki elektryczki... jaka to firma ? Kolor frontu na na fotkach jest nieco przekłamany. Tutaj jest drugie zdjęcie - ale też nie do końca oddaje kolor http://foto0.m.onet.pl/_m/1e00890db4d98003498ec1a0b4d66864,5,19,0.jpg Pstryczki -elektryczki mam firmy Becker typ Kwadrat. P.S. Nie wiedziałam, że ptasie gniazda , które ptaki uwiją na domach prywatnych są pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki Adrianko, spóbuję jednak zrealizować swój plan z tą czekoladką na suficie A pewnie, że spróbuj ! . Z pewnością będzie Ci smakowało Będziesz przyjeżdżała do mnie w odwiedziny i czuła się jak w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Adrianno, ja tez taka lampe chce w salonie!!! No chce i juz! Ale pieknie u Ciebie. Ja sie zaprosze kiedys na zywo, bo to zobaczyc, dopiero dach zapiera. Tylko, kurka, daleko jestes... Zelijko, lampa , która wisi w salonie jest baaaardzo stara . Gdy jeszcze nie była zawieszona wydawała się ogromniasta - ma 90 cm średnicy , ale po zawieszeniu , wydaje się chyba taka "w sam raz" Dzięki za komplementa . Oczywiście zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jej Adrianko, ale u Ciebie PIEKNIE . Gres miodzio, i lampy i w ogóle wszystko. Dawaj więcej zdjęć coby nacieszyć oczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ooo tu na tym front jest bardziej brazowy gniazdo, jako gniazdo nie jest pod ochrona hihi mozesz go na jesien wywalic, ale dopoki sa w nim jaja albo pisklaki to jest pod ochrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jej Adrianko, ale u Ciebie PIEKNIE . Gres miodzio, i lampy i w ogóle wszystko. Dawaj więcej zdjęć coby nacieszyć oczyska. Witaj Sonika, to Twój gres był dla mnie inspiracją. Dzięki ! . Jeszcze nie za bardzo jest co pokazać, więc i zdjęć na razie mało Mam nadzieję, że glazurnik niebawem skończy WC-cik to jakieś fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ooo tu na tym front jest bardziej brazowy gniazdo, jako gniazdo nie jest pod ochrona hihi mozesz go na jesien wywalic, ale dopoki sa w nim jaja albo pisklaki to jest pod ochrona Kolor frontu "na żywo" jest taki pomiędzy pierwszym a drugim zdjęciem. Ale czerwieni w sobie nie ma. To raczej miód, rudość , teak , orange Jutro sprawdzę, czy w gniazdku są jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts