Amtla 03.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Podziwiam, delektuję, smakuję..... Co odsłona - to ciekawiej. Zaskoczyła mnie wysokość kominka, szkoda, że nie pokazałaś go w całości na wprost Ech, czekam na ciąg dalszy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Amtla, to fakt, kominek mam nietypowy . Jak go wypucuję to strzelę mu fotkę jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A to ja Beckera Kvadraty ogladalam, bo w mieszkaniu mam tylko inny model i sa okej, tylko ze nie wygladaly tak atrakcyjnie jak teraz u Ciebie na scianie Ale chyba na Polo sie zdecyduje, bo ja bym chciala takie zeby ramka byla jak najciensza... a z tego co ogladalam to tylko Polo jest w takiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Oki. Czekam cierpliwie. Czekam cierpliwie. Cze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2007 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mohag, pamiętam , że chcesz małe ramki . Nawet widziałam to Twoje Polo . Ostatnio przy okazji zakupu dzwonka hi, hi - przypomniał mi się gong kakadu , no właśnie - widziałam nie kwadratowe, ale okrągłe włączniki - wzorowane na latach 70. Metalowe, lub z PCV i powiem Ci, że super wyglądały. No i nie miały prawie żadnej ramki Amtla, P.S. Wynagrodzę Ci to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ivonesca, niestety nie pamiętam nazwy kamienia, kojarzę tylko , że nazwa była włoska i (chyba) na literę S . Planuję niebawem pojechać w miejsce, w którym go widziałam i wtedy zapiszę sobie nazwę , by mi "nie uciekła" . Jeśli nadal będzie Cię to interesowało - chętnie Ci ją podam Cieszę się, że podobają Ci się podświetlane wnęki . Mają "robić" za mebel więc będą eksponować moje najbardziej ulubione bibeloty . Światełka całą swoją urodę pokazują dopiero wieczorem, gdy się ściemni. Wtedy znacznie wyraźniej widać rozproszenia i blask kryształków Ada - nie przejmuj się tak bardzo nazwą tego kamienia - spytałam tak z ciekawości bo u mnie już nijak go nie wcisnę co do światełek to wczoraj własnie pokłóciliśmy się z małżem w kwestii oświetlenia schodów - chcę żeby podkuł kawałek pod kabel, aby były 3 kinkiety nad schodami, a on upierał sie że jak będą 2 to tez będzie widno ......kwestia żeby było ładnie w ogóle do niego nie docierała .,.....światło ma być po to aby było widno i koniec kropka ale może jeszcze go przekonam pięny gres w salonie ......superowy !!!! no i kolejne światełko tez jak się patrzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.07.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witaj Adriano Komputero Adriano Komputero SylwiaW, fajnie, że wpadłaś . Dzięki za gratki i pochlebne słowa. Zapraszam ponownie Dzięuję za zaproszenie i już jestem Salon prezentuje się znakomicie, nie mogę się napatrzeć... a ile ma metrów? Z tego co widzę kuchnia również zapowiada się wspaniale czekam z niecierpliwością na zdjęcia, SylviaW Ale piekny masz awatarek. Gdzie takie mozna znalezc? ja ten znalazłam w Krynicy Morskiej na początku marca i tak się nim zachwyciłam, że już mi zostało... Kto to widział taką pękną pogodę o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Adrianko piekne te gersy W następnym domu też se chyba takie sparwię Oczywiście zawsze trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Adriano, chyba widzialam te o ktorych mowisz ale ... no wlasnie ale, czy te kontakty beda mi sie podobac za 10-siec lat to ja jednak wole tak bezpiecznie, bez szalenstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Adriano Brzmi obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Och!Ach!A nie mówiłam!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.07.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ivonesca, nie zawsze jest łatwo przekonać mężczyznę - oni inaczej postrzegają . Ale nie poddawaj się Jakie te kinkiety miałyby być ? SylwiaW, jak miło , że znów jesteś . Salon z jadalnią ma 45 m . Cieszę się, że Ci się podoba . Kuchnia na razie tylko się zapowiada - jutro mają zakończyć montaż szafek , więc zobaczymy co z tego wyjdzie Aga, a co planujesz drugi dom budować ? Fajnie, że gres wpadł Ci w oko . Dzięki za kciuki - trzymaj jeszcze ! Mohag, eee tam, bez szaleństw się nie da - u Ciebie same szaleństwa Amtla, niebawem wszystko się wyjaśni ... Renatko, mów do mnie jeszcze ! Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ivonesca, nie zawsze jest łatwo przekonać mężczyznę - oni inaczej postrzegają . Ale nie poddawaj się Jakie te kinkiety miałyby być ? jeszcze się nie poddałam a kinkiety to jeszcze nie wiem dokładnie - na pewno muszą być dość blisko przy scianie i chyba światło skierowane w dół - masz jakąś fajna stronkę z oświetleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Może kiedyć wybuduje jeszcze jeden dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Właśnie taki kolor kuchni mi się podoba , ciekawa jestem czy taki ciemny brąz jest bardzo trudny w utrzymaniu?... Czy nie widać plamek z wody na drzwiczkach...? Ale to mało ważne jak się już ma swoją wymarzoną kuchnię w swoim wymarzonym domku Jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pięknie, pięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ivonesca, nie zawsze jest łatwo przekonać mężczyznę - oni inaczej postrzegają . Ale nie poddawaj się Jakie te kinkiety miałyby być ? jeszcze się nie poddałam a kinkiety to jeszcze nie wiem dokładnie - na pewno muszą być dość blisko przy scianie i chyba światło skierowane w dół - masz jakąś fajna stronkę z oświetleniem? Ivonesca, z pewnością coś fajnego znajdziesz, bo wybór jest spory. Nawet w Castoramie, czy Leroy Merlen można fajne znaleźć. Ja z netu lamp nie kupuję, bo muszę zobaczyć najpierw "na żywo" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Może kiedyć wybuduje jeszcze jeden dom O kurcze Aga , ale masz ambitne plany . Trzymam więc kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Właśnie taki kolor kuchni mi się podoba , ciekawa jestem czy taki ciemny brąz jest bardzo trudny w utrzymaniu?... Czy nie widać plamek z wody na drzwiczkach...? Ale to mało ważne jak się już ma swoją wymarzoną kuchnię w swoim wymarzonym domku Jest piękna Sylwia, te kolor nie jest ciemny - to taki średni brąz wpadający w miodowy. Dla mnie kolor wange jest ciemny Plamki z wody może i będą widoczne, ale na białych też je widać . Ścierka w kuchni zwasze jest pod ręką więc jakby co, to ... Miło, że mebelki Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pięknie, pięknie, pięknie Dzięki Nefer ! Szkoda, że ostatnio tak rzadko Cię goszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts