Amtla 06.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W takiej kuchni, to aż się chce pichcić Czy mogłabyś napisać coś bliżej o okapie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Okap jest firmy Faber . To oferta firmy z której kupowałam meble. Ten typ okapu jest zaprojektowany specjalnie do mojego typu i stylu mebli. Drewniane elementy są w tym samym kolorze co fronty szafek , także pasuje idealnie . Waniliowy czopuch wykonany jest z lakierowanej stali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 kurna, to ja juz sie tak zastanawiam czy jednak nie bedziemy okupowac Twojej kuchni zamiast stryszku jakbys tak jeszcze cos dobrego dla mnie ugotowala, to wsiadam w swojego rekina i ziummmm zeknij tylko slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Plany nie są ambitne to narazie są moje marzenia ale kto wie kto wie może się kiedys spełnią Kuchnia zapowida się bardzo fajnie, nio nio ja tez mam teraz watpliwości co bedziemy okupować Tym bardziej że Dominika wspominało o dobrym żarełku Trzymam kciuki za dalsze prace i czekma na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mohag, w sumie mnie wszystko jedno, to zależy od Was . A coś dobrego to bardzo chętnie przygotuję , tylko powiedz co lubisz . A Rekinem , to chętnie bym się przejechała Aga, marzenia są po to by je spełniać . Drugi dom buduje się podobno łatwiej, bo nie popełnia się już tylu błędów . Ale podobno trzeci jest dopiero "tym" dla nas Jakbyśmy się wszystkie spotkały , to byłoby co pojeść . Można byłoby coś wspólnie upichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 To ja mogę parzyć kawę Bo reszta gotowania nie dla mnie Może wynajdziemy jakiś np. jesienny termin Ja swoim autem raczej tak daleko się nie wybiorę ale zawsze można znaleźć inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ja oprocz rybow, watrobkow i wnetrznosci to jadam wszystko ze mna nie ma klopotu jesli chodzi o jedzenie nawet kanapka z jajkiem mnie zadowala Mam taka cicha nadzieje ze Rekina do konca roku poskladaja i wiosna zaczniemy hucznie nowy sezon jak bedziesz grzeczna to dam Ci sie "przejechac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Aga, zgoda - Ty będziesz "kawiarką" Mohag, w takim razie jajka będą na pewno ... ja jestem zawsze bardzo grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ale mi się trafiło, żeby tak zaczynać 40 - stą stroniczkę!!! Dziękuję za informacje. Naprawdę pięknie się to komponuje razem i już oczyma wyobraźni widzę wykończenie razem z blatem. Do tej pory byłam zwolenniczką kuchni nowoczesnych, ale teraz.... Widzę, że wywołałam "apetyczny" temat. Każdy powód dobry na wizytę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Pewnie ! Dołączasz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 To czuję się zaproszona A tak odnośnie pichcenia, to najlepiej wychodzi mi ostatnio "chińszczyzna' (z paczki oczywiście ) to pewnie się załapiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Adrianno przepiekne meble kuchene, bardzo lubie ten styl... a do tego bedziesz miala tak wygodnie i duzo miejsca roboczego. tylko strzel prosze jakas jasniejsza fotke, konecznie jasniejsza aby bylo bardziej widac.... piekny dom macie, bardzo chetnie zagladam czy juz sa nowe fotki i nie moge sie napodziwiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 To czuję się zaproszona to mamy nastepnego w kolejce do kibelka, ustawiaj sie na koncu A tak odnośnie pichcenia, to najlepiej wychodzi mi ostatnio "chińszczyzna' (z paczki oczywiście ) to pewnie się załapiecie nic sie nie martw, jak nam dziewczyny upichca zarelko to palce lizac dominis przywiezie przepisy i heja Pozniej zalegniemy pokotem na stryszku ktory Adriana zrobila specjalnie dla nas normalnie miodzio widzialas ? ja stamtad nie wychodze, no chyba za zalegniemy pokotym w kuchni... trzeba sie zastanowic, bo to i lodowka blisko i zimne piwo proponuje .. och te dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ja osobiście, wybieram zaleganie w kuchni. Obok wymienionych argumentów mam jeszcze kilka ZA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ciekawe jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jak to jakie? Na pierwszym miejscu : ESTETYKANa drugim miejsu: ESTETYKANa trz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czyli na stryszku mniej estetyki ? Amtla, witaj w naszym gronie ! Jesteś przydzielona do "chińszczyzny" . Tylko więcej tych paczek weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Adrianno przepiekne meble kuchene, bardzo lubie ten styl... a do tego bedziesz miala tak wygodnie i duzo miejsca roboczego. tylko strzel prosze jakas jasniejsza fotke, konecznie jasniejsza aby bylo bardziej widac.... piekny dom macie, bardzo chetnie zagladam czy juz sa nowe fotki i nie moge sie napodziwiac... Zelijko, wiem, że styl klasyczny i Tobie jest bliski . Bardzo się cieszę, że mebelki Ci się podobają . Obiecuję zrobić jaśniejszą fotkę specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mohag, jak już przyjedziesz - to i dylematów przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Chińszczyzną mam zapełnione trzy szuflady w zamrażarce. Nie zabraknie. Będę szczera: wybieram estetykę kuchni od estetyki stryszka. No dobra - dla mnie za wysoko na stryszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts