Renatka 07.07.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 O rety! Coś mnie omija?! Chyba się na imprezkę spóźniam! Czy już miejsca przydzielone? To ja przywożę kiszone ogórki i sałatkę królewską. Miejsce proszę mi przydzielić obojętnie gdzie, bo wszędzie ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Chińszczyzną mam zapełnione trzy szuflady w zamrażarce. Nie zabraknie. Będę szczera: wybieram estetykę kuchni od estetyki stryszka. No dobra - dla mnie za wysoko na stryszku... Amtla , w takim razie lodówkę weź pod pachę , bo u mnie jeszcze jej nie ma Na stryszku za wysoko ? No to możemy też do piwniczki , jest niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 O rety! Coś mnie omija?! Chyba się na imprezkę spóźniam! Czy już miejsca przydzielone? To ja przywożę kiszone ogórki i sałatkę królewską. Miejsce proszę mi przydzielić obojętnie gdzie, bo wszędzie ślicznie Renatko, Ciebie nic nie ominie. Miejsce masz zarezerwowane - już na Ciebie czeka Bardzo lubię ogórki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adriano Dlaczego tak bardzo chcesz się mnie pozbyć z kuchni? Jak nie stryszek to piwniczka. A na pokojach to kogo podejmujesz? aha, już wiem. Nie chcesz mi pokazać tego ślicznego kominka to może chociaż napiszesz jaką ma on wysokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mohag, jak już przyjedziesz - to i dylematów przybędzie Ty mnie nie strasz kochanienka, bo bede zmuszona wziasc trzy miesiace bezplatnego urlopu zeby "pokotem" mozna bylo zalegac w kazdym kacie Waszej chalupki ale ostatnio sobie to bardzo dokladnie przemyslalam i doszlam do wniosku ze i tak jestem ogromna fanka Twojej malej lazienki, ktora przebija wszystko... to jednak to pomieszczenie prosze dla mnie zarezerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 08.07.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adrianko,kiedy cała kuchnia będzie gotowa ? Już nie mogę doczekać się efektu finalnego. Kupiłaś już lodówkę i blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja będę odwiedzać piwniczkę jak ją zapełnisz i wtedy to już napewno będziemy tam leżeć Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Aga, witaj moja zaginiona siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adriano Dlaczego tak bardzo chcesz się mnie pozbyć z kuchni? Jak nie stryszek to piwniczka. A na pokojach to kogo podejmujesz? aha, już wiem. Nie chcesz mi pokazać tego ślicznego kominka to może chociaż napiszesz jaką ma on wysokość? Ja Ci tylko przedstawiam możliwości , a jak widzisz u mnie jest ich wiele . A "gość nasz Pan" więc co tylko zechcesz Co do dokładnych wymiarów kominka, to muszę sprawdzić, ale z tego co pamiętam cała obudowa portalowa wraz z wkładem ma jakieś 100/ 145 cm Jutro sprawdzę i może jakąś fotkę mu strzelę dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mohag, jak już przyjedziesz - to i dylematów przybędzie Ty mnie nie strasz kochanienka, bo bede zmuszona wziasc trzy miesiace bezplatnego urlopu zeby "pokotem" mozna bylo zalegac w kazdym kacie Waszej chalupki ale ostatnio sobie to bardzo dokladnie przemyslalam i doszlam do wniosku ze i tak jestem ogromna fanka Twojej malej lazienki, ktora przebija wszystko... to jednak to pomieszczenie prosze dla mnie zarezerwowac O.K. - jest dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adrianko, kiedy cała kuchnia będzie gotowa ? Już nie mogę doczekać się efektu finalnego. Kupiłaś już lodówkę i blat? Basiu, na efekt końcowy trzeba będzie poczekać, bo zakup sprzętu AGD planuję dopiero po wakacjach . A jak go nie ma, to kamieniarz nie może wziąść wymiarów blatu, bo trzeba w nim wyciąć otwór pod zlew i płytę grzejną. Nad wyborem kamienia na blat jeszcze się zastanawiam. Chciałabym go idealnie spasować do mebli i gresu, a to jak wiesz wcale nie jest takie łatwe Lodówką wybrana, ale jeszcze nie kupiona. Będzie Bosh - wolnostojący z kostkarką (Side-Side). Już pod nią jest zrobiona wnęka i podprowadzona woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja będę odwiedzać piwniczkę jak ją zapełnisz i wtedy to już napewno będziemy tam leżeć Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Aga, witaj moja zaginiona siostro Oooo! . Nie ma tak dobrze - u mnie wszyscy na równych prawach - każdy coś przygotowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Wpadłem na Twój dziennik przez przypadek - jak to zwykle bywa.Krótko mówiąc - dobra robota! Podoba mi się wiele rozwiązań, idę Twoim śladem - choć nieco w polu jestem;]pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witaj Daro_K , miło, że wpadłeś Rok temu o tej porze też byłam w polu Dzięki za gratki ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adrianko! Pieknie u Ciebie! Chwilę nie byłem, a tu takie zmiany.. Gratuluję i powiem szczerze, ż eten dywanik najbardziej podoba mi się.. Bardzo elegancki Kuchania tez ma fajne kolory. Czy ja tez moge przyjść na imprezkę? Może jakies procenty przyniosę.. Tylko co chciałybyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Oj pięknie pięknie, tak elegancko I kuchnia już jest! A przeprowadzka kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ivonesca, nie zawsze jest łatwo przekonać mężczyznę - oni inaczej postrzegają . Ale nie poddawaj się Jakie te kinkiety miałyby być ? jeszcze się nie poddałam a kinkiety to jeszcze nie wiem dokładnie - na pewno muszą być dość blisko przy scianie i chyba światło skierowane w dół - masz jakąś fajna stronkę z oświetleniem? Ivonesca, z pewnością coś fajnego znajdziesz, bo wybór jest spory. Nawet w Castoramie, czy Leroy Merlen można fajne znaleźć. Ja z netu lamp nie kupuję, bo muszę zobaczyć najpierw "na żywo" . ja też nie kupiłabym przez internet ale często najpierw podglądam sobie w siecie, a potem szukam sklepu żeby pooglądać w realu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 "nie zawsze jest łatwo przekonać mężczyznę - oni inaczej postrzegają " ktoś tu wywołał facetów do tablicy, inaczej postrzegają? a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.07.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Jak u ciebie pieknie stylowo i elegancko! Jestem pod wrazeniem. Wnetrza masz dopieszczone bardzo.A skad masz ten piekny krysztalowy kinkiet? Ja kocham takie lampy- swietnie rozszczepiaja swiatlo. Jesli to nie tajemnica chetnie dowiem sie gdzie i w jakiej cenie go zakupilas. Nie moge wybrac caly czas lamp do niebieskiej lazienki- i takie cus to jedna z opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 kze, dzięki za miłe słowa ! Na imprezkę, to Ty przyjść musisz ! Nikt tak nie zadba o kobiety, jak prawdziwy mężczyzna . Szczególnie gdy "napojami" będzie dzielił . Podobno dziewczyny są mało wymagające , więc wybierz "coś" w/g własnego uznania .... zuczek, przeprowadzka dopiero za jakiś czas . Ale za "jaki" to jeszcze nie wiemy , chyba jak skończymy . Ale kiedy skończymy , tego nie wie nikt ? Ivonesca, ja też lubię oglądać w sieci, ale bardzo często nie podają tam cennika i to mnie bardzo denerwuje. Bywa tak, że sobie coś upatrzę , potem odnajdę w realu, w sklepie i okazuje się, że cena jest zbyt wysoka . Tak było miedzy innymi z baterią do łazienki . Wybrałam z netu , a w sklepie o mało co nie padłam, jak usłyszałam ile ona kosztuje Daro_K, po prostu inaczej . Panowie patrzą "globalnie", a Panie widzą szczegóły Np. jak idzie ładna dziewczyna , to mężczyzna ją widzi i myśli sobie "ładna dziewczyna" i już , a kobieta zauważy nawet jaki miała kolor lakieru na paznokciach i w jakim kształtcie był jej wisiorek iga, cieszę się , że Ci się podoba Kinkiecik kupiłam w Castoramie, ale najpierw widziałam tego typu żyrandole w innym sklepie oświetleniowym i tam właśnie zwróciłam na nie pierwszy raz uwagę. Już wiedziałam, że takich właśnie szukam Podczas jakiś "typowych" (rurka, złączka, gwoździe...) zakupów w Castoramie natknęłam się na te kinkieciki i od razu je kupiłam. Mam takie trzy - dwa po obu stronach lustra i jeden, który będzie oświetlał grafikę , którą zlecę do wykonania swojemu synowi . To ma być kąpiąca się kobieta Jeden kinkiecik kosztował niecałe 200PLN Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts