Gryfpc 29.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja to chyba falstart popełniłem, ale Ty i tak pewnie mnie dogonisz i nawet (wiem to z pewnością) niedługo i prześcigniesz!!! : D: D kasia64, a Ty co?! RUSZ się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja to chyba falstart popełniłem, ale Ty i tak pewnie mnie dogonisz i nawet (wiem to z pewnością) niedługo i prześcigniesz!!! W tym wyścigu przymyka się oko na falstarty, ważne, aby dobiec do mety Przymykam więc oko i startuję ! A z prześciganiem to nigdy nie wiadomo kto z lewej, a kto z prawej strony cię myknie Najważniejszy chyba jest sam udział w wyścigu kasia64, a Ty co?! RUSZ się!!! Kasiu, dołącz się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Myślę...................kombinuję jak koń pod górę,najwyżej będę Was gonić opózniona o parę okrążeń http://img53.imageshack.us/img53/6933/images3lm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 O.K. Kasiu. Robię Ci miejsce na bieżni, tylko nie wiem czy wolisz brać łuki po zewnętrznej czy wewnętrznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Zobaczymy jak wyjdzie w trakcie byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 29.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No dobra, dam Wam trochę luzu! Zacznę znowu od wtorku! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Zobaczymy jak wyjdzie w trakcie byle do przodu No i dobrze mówisz Kasiu, byle do przodu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No dobra, dam Wam trochę luzu! Zacznę znowu od wtorku! :D Gryfpc, zachowałeś się fair pley. Masz za to żółtą koszulkę LIDERA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 29.04.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 SUPER!!! Uwielbiam żółty kolor!!! To ode mnie dla Was:http://www.twojekwiaty.pl/photo/725.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 JAKIE PIĘKNE !!! Gryfpc, prawdziwy z Ciebie dżentelmen ! I baaardzo miły !!! Dziękuję w swoim imieniu, bo nie wiem co na to Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Kasia też dziękuje za piękne,kolorowe , wiosenne kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Adriano, wygląda na to, że zaczniemy prawie jednocześnie. No może ja będę troszkę z tyłu. W tym tygodniu zamierzam zgłosić rozpoczęcie robót, a w następnym.... budowa ruszy z kopyta. Mam nadzieję. Czekam więc na dalsze wieści z placu... budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.04.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Tabaluga, tak na dobre to u mnie też rozpoczęcie robót dopiero tydzień po długim weekendzie. A więc będziemy iść (budować) łeb w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Jak ja juz chce, zeby wszyscy zaczeli Dziewczyny - jak wy ruszycie z kopyta to to na pewno wszystkich dogonicie - a nawet przescigniecie. Widze, ze dwa najblizsze tygdonie beda u was owocujace w wiele wpisow do dziennikow budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.05.2006 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Iguś, ja tak przebieram już nogami by zacząć ! Jakaś taka nerwowa się zrobiłam . To czekanie mnie wykańcza !!! A wpisów będzie, oj będzie ! Już paluszki świerzbią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 To czekamy i obiecujemy pilnie się zaczytywać aby nauki na swoją przyszłość wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Iguś, ja tak przebieram już nogami by zacząć ! Jakaś taka nerwowa się zrobiłam . To czekanie mnie wykańcza !!! A wpisów będzie, oj będzie ! Już paluszki świerzbią ... Nie nerwowa tylko z niecierpliwości tak pewnie się czujesz, no cóz kto lubi czekac w takich emocjach A paluszki siejeszcze napisza oj napiszą jak wszytko trzeba będzie zrelacjonowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.05.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyka 02.05.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Adriano ! Życzę sukcesów,przebojowości Ci nie brakuje.Dalej do przodu!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Adriannko, A ja nie krzyczę, nie podskakuję - siedzę cichutko w kąciku i czekam na zaproszenie na Twoją parapetówę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts