SylviaW 09.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Adriano imprezkę rozkręcasz i chyba mnie ominie tak jak zjazd forumowiczów dobrze, że mogę sobie chociaż poczytać My dziś wysłaliśmy dzieci na obóz i tez powinniśmy poimprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Aga, witaj moja zaginiona siostro Już się znalazłam Mam nadzieje że na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja będę odwiedzać piwniczkę jak ją zapełnisz i wtedy to już napewno będziemy tam leżeć Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Ja też jestem prawie wszystko żerna, szczególnie jak ktoś to przygotuje Aga, witaj moja zaginiona siostro Oooo! . Nie ma tak dobrze - u mnie wszyscy na równych prawach - każdy coś przygotowuje Mówiłam że kawę mogę robić Gorzej z podawaniem, bo na kelnerke tak jak i na kucharke jakoś się nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Pięknie, pięknie Adrianko, kuchnia elegancka, że coś . Bardzo masz to wszystko dopieszczone - gratuluję. Ja też bym chętnie popodziwiała te cuda naocznie , ale mam pewnie daaaaleko do Ciebie, jaka szkoda . To kiedy zaczynasz się pakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylvia, dołącz do nas , dlaczego ma Cię "coś" ominąć ... la, la ... jak w domu nie ma dzieci , to jesteśmy niegrzeczni .... la, la, la ... Aga, możesz tylko parzyć, bo podawać będzie Sylvia . Sylvia - zgadzasz się ? Sonika, dzięki za gratki ! . Miło, że tu zaglądasz Do mnie zawsze blisko . Pakować się będę pewnie po wakacjach . Teraz czekam z utęsknieniem na urlop Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Adrianko To ja jak zawsze cierpliwie czekam. Dziękuję za wymiary kominka. Jak już mogę wybierać miejsce "zalegania" to pewnie tak szybko się mnie nie pozbędziesz, bo "pozalegam se" wszędzie. Zobaczę gdzie najlepiej Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Adrianko To ja jak zawsze cierpliwie czekam. Dziękuję za wymiary kominka. Jak już mogę wybierać miejsce "zalegania" to pewnie tak szybko się mnie nie pozbędziesz, bo "pozalegam se" wszędzie. Zobaczę gdzie najlepiej Pozdr I to jest prawidłowe podejście ! P.S. Szykuję dla Ciebie niespodziankę. Jeszcze troszkę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To ja sie tak nie bawie, ja jestem antytalencie kulinarne a do tego leniwiec pierwsza klasa i zarelka robic nie bede... ale moge pojechac do Meksia cos przywiezdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To ja sie tak nie bawie, ja jestem antytalencie kulinarne a do tego leniwiec pierwsza klasa i zarelka robic nie bede... ale moge pojechac do Meksia cos przywiezdz Mohag, możesz się wesprzeć , w tej kwestii dopuszcza się taką ewentualność - oby tylko smacznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylvia, dołącz do nas , dlaczego ma Cię "coś" ominąć ... la, la ... jak w domu nie ma dzieci , to jesteśmy niegrzeczni .... la, la, la ... Aga, możesz tylko parzyć, bo podawać będzie Sylvia . Sylvia - zgadzasz się ? Sonika, dzięki za gratki ! . Miło, że tu zaglądasz Do mnie zawsze blisko . Pakować się będę pewnie po wakacjach . Teraz czekam z utęsknieniem na urlop Pozdrawiam cieplutko ! mogę podawać, bardzo chętnie bo w kuchni to rzeczywiście tylko z kawą mi dobrze idzie. Czasami jak zrobię obiad to córki pytają: mama robiła? bo nawet smaczne dlatego mężuś ma wolną rękę w kuchni za to bardzo lubię słodycze, to do tej kawy mogę jakieś pyszne ciasto kupić, tfu - pomyliłam się upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czy dobre to nie wiem, ja za Meksiem nie przepadam.. no jedynie fryty z Meksia lubie ale moze komus podpasuje ... a ja podrodze moze znajde gdzies przybytek w ktorym daja obiady domowe Ale teraz to i tak wszystko rybka, teraz zajwazniejszy jest urlop ja tez zamawiam tylko kuchnie pod koniec miesiaca i rolety, troche sie pokulam po pracy i zegnaj Gienia do widzenia kup se trabke do trabienia hihi zamykam Rubika i ziuuuuummmmmm nie ma mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylvia, tak myślałam, że nadasz się do roli "nosicielki" A i ciasto bardzo wskazane, bo ja też strasznie lubię słodkie ... ... i nie robi mi zbytniej różnicy, czy pieczone samodzielnie, czy ... pieczone A mój mężuś nie chce mieć wolnej ręki w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mohag, chrupiące, gorące fryteczki, to ja zawsze ... To ziuuuuummmmmmmmm będzie najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A mój mężuś nie chce mieć wolnej ręki w kuchni teraz będziecie mieli taką ładną kuchnię, że na pewno chętnie będzie w niej przebywał a mój lubi dużo i dobrze zjeść i mówi, że nikt mu tak dobrze nie ugotuje jak on sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A mój mężuś nie chce mieć wolnej ręki w kuchni teraz będziecie mieli taką ładną kuchnię, że na pewno chętnie będzie w niej przebywał a mój lubi dużo i dobrze zjeść i mówi, że nikt mu tak dobrze nie ugotuje jak on sam Tak, zapewne chętnie będzie w niej przebywał i ... szamał co mu żonka do stołu poda . Niestety tylko raz w tygodniu - w niedzielę , przygotowuje śniadanko dla rodziny . A jakie dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ojej....ale tu się zrobiło smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts