Adriano Komputero 13.07.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 i_ska, na kompletną kuchnię muszę jeszcze trochę poczekać, ale aż tak bardzo się tym nie martwię, bo przeprowadzka dopiero za jakiś czas, więc myślę, że zdążę ze wszystkim Cieszę się, że mebelki i WC-cik podoba Ci się P.S. Wciąż czekam na wpisy w Twoim Dzienniku kze, dzięki za gratki ! Z tym skończeniem to nie tak do końca, czeka mnie jeszcze podłączenie umywalki z baterią i korkiem . No i na razie trzeba będzie zadowolić się zasłonką, bo drzwi dopiero za jakiś czas zuczek, "królewska" jest, bo tam "król" piechotą chodzi Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Fiu, fiu pieknie jest Bardzo mi sie podoba Gratuluje i trzymam kciuki za korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 bardzo podoba mi się kształt umywalki i WC a co do kuchni - chciałam mieć własnie taki kolor i styl jak u Ciebie....ale jak ostatnio pooglądłam sobie takie wiejskie rozbielone to mam dylemat......na szczęscie (albo i nie ) na razie w kuchni stoją stare meble przewiezione z poprzedniego mieszkania i dylemat może się jeszcze dłuuuuuuuuuuugo rozwiązywać ..... bo czas wymiany mebli to sprawa baaaardzo odległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 13.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mi również bardzo podoba się kształt sanitariatów. Jakiej firmy są kafle? Brdzo fajna ta łazieneczka. Mimo jej niewielkich wymiarów wszystko zgrabnie udało Ci się tam zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 WC-cik jest the best... normalnie juz sie do niego przeprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.07.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Adrianko Ostatnio widziałam ten piękny kamień na żywo Był nim obudowany kominek. Wygląda pięknie i niezwykle intrygująco. Przyznam jednak, że dopiero w Twoim wc robi wrażenie piorunujące. Super- bardzo oryginalne połączenie, razem wygląda to wszystko bardzo elegancko. Masz kobitko gust i wyobraźnię. Szczerze gratuluję. Sznitariaty to chyba ego?? Dopełniają dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.07.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kochani, dziękuję Wam wszystkim za pochlebne słowa Bardzo mnie wspierają i są ukoronowamiem moich dylematów i przemyśleń . Przyznam, że sama jestem zadowolona z efektu, bo jest dokładnie tak jak chciałam Aga, te kciuki musisz trzymać, bo korka wciąż brak Ivonesca, kształt umywalki to przekrojone jajko na pół Też miałam dylemat , jaki kolor mebli kuchennych wybrać. Również myślałam o rozbielonych, ale mój mężulek absolutnie takie odrzucił, więc wybór miałam ułatwiony Basiu, kafle są tureckie - to surowy trawertyn. Na szczęście w WC-ciku niewiele było do "upchnięcia" więc wszystko się zmieściło Mohag, no to już Tabaluga, ja też widziałam najpierw ten kamień w bloku na żywo i zrobił na mnie ogromne wrażenie , ale jak zobaczyłam zrobione z nigo płytki, to już były moje Sanitariaty są firmy Viellery & Bosh seria Aveo Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 I cóż mi tu pisać Gdybym może na biezaco sledzial twoje kolejne osiągnięcie budowlane to moze i jakoś bym sie powstrzymała a tak mi po prostu szczena opadła. .. Pieknie, pieknie,pięknei Ale po tym ajk zobaczyłam mieszkanko wiedziałam że to będzie wjątkowy dom I jest , jest, jest taki Musze jeszcze kilka razy sie napatrzec na twoj fotki. łazienka z ta komodą , prysznic równopodogowy, kominek, kuchnia ..... achy i ochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Trzymam, trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 No i moja wypowiedź będzie taka sama. Chyba użyję kopiuj Och! Pięknie! Ach! Ślicznie i wytwornie! Gratuluję Adrianko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Adrianko Gdzieś "wcieło" mój post sprzed dwóch dni. Powtarzam więc teraz swój zachwyt nad tym co wtedy ujrzałam. Wytwornie, elegancko... i pomyśleć, że te słowa dotyczą łazieneczki Takie klimaty mi się marzą A co z tego będzie? Przy tak galopujących cenach nawet o tym nie myślę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 16.07.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ale masz wytworny wc-cik śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.07.2007 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 andrzejka, Aga, Renatka, Amtla, Sylvia Ojojoj ! Dziękuję Wam Kochane dziewczyny za miłe słowa . Są miodem na moją duszę i balsamem na głowę, która aż dymiła przy szukaniu pomysłów "jak to ma wyglądać". Cieszę się , że Wam się podoba - nie na darmo te wysiłki Serdecznie Was pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 16.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Psiak śliczniusi wcale się nie dziwę, że to była miłość od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 slodki klapouch szkoda ze psiaki tak szybko rosnal i nie mozna sie dlugo nacieszyc tym szczeniecym wygladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_25 16.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Z jakiej hodowli jest śliczny Goran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Goran jest słodziutki! Będzie Waszą wspaniałą maskotką. A przygotowani jesteście na pewne szkody w domku nim malec podrośnie? Ja mam tylko żółwia ani szkód nie czyni, ale też go przytulić nie można, bo to żadna przyjemność. Ale kiedyś kupię owczarka szkockiego collie. Bardzo podobaja nam się te pieski. Są prawdziwymi przyjaciółmi. Nię lubie psów agresywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_25 16.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Renatka co za bzdury Każdy pies może być agresywny i każdy może być przyjacielem. Wszystko zależy od wychowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.07.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Aga_25, uważam że tylko w pewnej części masz rację. Nie wszystko zależy od wychowania, choć wiele. Są psy salonowe, pasterskie, obronne czy nawet do walki. Nie z każdego psa zrobisz obrońcę/zabójcę, a są psy genetycznie predystynowane do agresywnych zachowań i nawet właściciele muszą się mieć na baczności. Myślę jednak, że dyskusją o osobowosci ras psów nie będziemy zaśmiecały wątku Adrianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Niesprawedliwe to jest! Jak ktos moze miec tak ladnie w domku?! Adrianno, co tu duzo gadac, slow zabraklo, zostala tylko zawisc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts