Adriano Komputero 16.07.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Powiem Wam , że mija pierwszy dzień wspólnego obcowania z Goranem , a ja coraz bardziej jestem nim oczarowana i nie mogę się na niego napatrzeć . W ogóle nie jest absorbujący, dużo śpi, nie piszczy, potrafi sam się bawić . Lubi jednak przebywać blisko nas i uwielbia pieszczoty, których mu nie żałujemy. No i są pierwsze udane próby załatwiania się na trawce Sylvia, chyba to była ta "chemia" Aga_25 wydaje mi się, że wychowanie psa i jego predyspozycje charakteriologiczne wynikające z przynależności do wybranej rasy to są zupełnie dwie różne sprawy , choć powiązane ze sobą . Wiele zależy od nas, ale też wiele od samego psa Myślę, że wiele ciekawych rzeczy mogłaby na ten temat powiedzieć Mohag Renatko, owczarek szkocki collie zawsze kojarzyć mi się będzie z Lessie . Piękne psy, ale ja wolę psy z krótką sierścią - nie trzeba przynajmniej wyczesywać i włos się nie plącze Do czasu przeprowadzki myślę, że Goran nauczy się już paru rzeczy i mam nadzieję, że będzie grzeczny. W razie czego zakupię kojec A tak w ogóle, to mówią, iż psy podobne są do swoich właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mówią, iż psy podobne są do swoich właścicieli nie zauwazylam zebys miala takie klapciate uchole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Goran bardzo ładnie będzie wyglądać na tle waszej kuchni, konweniuje się, drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mówią, iż psy podobne są do swoich właścicieli nie zauwazylam zebys miala takie klapciate uchole ja też nie zauważyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 17.07.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Adrianko, kolejny szok no Gończy to nie jest, ale jakże urokliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.07.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mówią, iż psy podobne są do swoich właścicieli nie zauwazylam zebys miala takie klapciate uchole ja też nie zauważyłam! no może kłapciatych ucholi i ogonka nie mam . Za to słodkie spojrzenie Goran ma moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.07.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Goran bardzo ładnie będzie wyglądać na tle waszej kuchni, konweniuje się, drogi? Dla mnie bardzo . Goran konweniuje się dobrze nie tylko na tle kuchni , ale kolorystycznie spasował się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.07.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Adrianko, kolejny szok no Gończy to nie jest, ale jakże urokliwy No nie jest , ale myślę, że wyrośnie na mądrego , rodzinnego psa , za którego nie będziemy się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Adrianko słodki jest Też kiedyś myślałam otej rasie ale mąz wybrał naszego cielaczka a ja uległam Co do psiego charakteru to zaczynam się skłaniać ku teori że z psami jak ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 17.07.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Adrianko, kolejny szok no Gończy to nie jest, ale jakże urokliwy No nie jest , ale myślę, że wyrośnie na mądrego , rodzinnego psa , za którego nie będziemy się wstydzić W to absolutnie nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Śliczniasty ten Twój Goran. I tak mu dobrze z ryjka patrzy. Tylko się zakochać Baaaaaaaaardzo dobry zakup. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Adriano po cichu podczytuję sobię dziennik i wzdycham do tych wszystkich piekności domowych ale tą psiną to mnie rozbroiłaś.Niech się chowa zdrowo i posmyraj go ode mnie za uchem.Pozdrawiam i nadal podziwiam domek. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.07.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dziewczyny, Goran merda do Was ogonkiem , dziękuje za zachwyty i z uciechą przyjmuje smyranie za uszkiem od Kasi Pozdrawiamy Was cieplutko ( tzn. ja i Goran) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 18.07.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Prześliczne są twoje łazienki. Co jest na ścianach w małej łazience? Czy Sardę masz położoną bezfugowo czy na jakieś minimalne fugi? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.07.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witaj Edybre,dzięki za komplementa W małej łazience są płytki z surowego trawertynu . Sarda ma 1,5 cm fugę , która ma dopasowany kolor do płytek. Zastosowałam jasną do jasnych, a ciemniejszą do ciemniejszych. Dzięki temu fugi jeszcze bardziej "zlewają" się z płytkami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 19.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź, ta fuga to chyba 1,5 mm czy 1,5 cm Wygląda przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 To ja też smyram Gorana za uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.07.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź, ta fuga to chyba 1,5 mm czy 1,5 cm Wygląda przepięknie. Jasne, że mm - przejęzyczyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.07.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 To ja też smyram Gorana za uchem Ach! Jak on to lubi i prosi o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.07.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Goran jest PRZECUDNY I UROCZY. Zresztą chyba jak wszystko, co dostaje się pod twoją opiekę Nie dość, że psina wielkiej urody - to jak ulał pasuje do domu Na prawdę chylę czoła przed twoimi rozwiązaniami i dbałością o detale. A ten żyłkowany kamień na ścianie pięknie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts