Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Adriano Komputerowego dziennika

Recommended Posts

Powiem Wam , że mija pierwszy dzień wspólnego obcowania z Goranem , a ja coraz bardziej jestem nim oczarowana i nie mogę się na niego napatrzeć :wink: .

W ogóle nie jest absorbujący, dużo śpi, nie piszczy, potrafi sam się bawić . Lubi jednak przebywać blisko nas i uwielbia pieszczoty, których mu nie żałujemy.

No i są pierwsze udane próby załatwiania się na trawce :wink:

Sylvia, chyba to była ta "chemia" :roll: :wink: :lol:

Aga_25 wydaje mi się, że wychowanie psa i jego predyspozycje charakteriologiczne wynikające z przynależności do wybranej rasy to są zupełnie dwie różne sprawy , choć powiązane ze sobą :wink: . Wiele zależy od nas, ale też wiele od samego psa 8)

Myślę, że wiele ciekawych rzeczy mogłaby na ten temat powiedzieć Mohag 8) :wink:

Renatko, owczarek szkocki collie zawsze kojarzyć mi się będzie z Lessie :wink: . Piękne psy, ale ja wolę psy z krótką sierścią - nie trzeba przynajmniej wyczesywać i włos się nie plącze :wink: :lol:

Do czasu przeprowadzki myślę, że Goran nauczy się już paru rzeczy i mam nadzieję, że będzie grzeczny. W razie czego zakupię kojec 8)

A tak w ogóle, to mówią, iż psy podobne są do swoich właścicieli :roll: :wink: :lol:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Edybre,dzięki za komplementa :wink: 8)

W małej łazience są płytki z surowego trawertynu .

Sarda ma 1,5 cm fugę , która ma dopasowany kolor do płytek. Zastosowałam jasną do jasnych, a ciemniejszą do ciemniejszych. Dzięki temu fugi jeszcze bardziej "zlewają" się z płytkami :wink:

Pozdrawiam :)

Goran jest PRZECUDNY I UROCZY. Zresztą chyba jak wszystko, co dostaje się pod twoją opiekę :wink: Nie dość, że psina wielkiej urody - to jak ulał pasuje do domu :D

Na prawdę chylę czoła przed twoimi rozwiązaniami i dbałością o detale. A ten żyłkowany kamień na ścianie pięknie wyszedł.