SylviaW 31.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Teraz dziewczyny zostają coraz wcześniej mamami... A ja mam 2 letnią córkę.. Jeszcze 10 lat i będę żył w strachu.. nie strasz, nie strasz z drugiej strony teraz dziewczyny mają tez większą wiedzę tak się pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Oj! Coś mi się wydaje, że jest zupełnie inaczej W dzisiejszych czasach priorytetem staje się wykształcenie, praca mieszkanie ... Teraz młodzi ludzie najpierw chcą się "dorobić", a dopiero potem myślą o dziecku I tak jak mówi Sylvia - dzisiaj wiedza nt. rodzicielstwa jest zdecydowanie większa niż była np. 10 lat temu Minęły te czasy, gdy młoda dziewczyna nie była świadoma "skąd się biorą dzieci " kze, myślę, że nie będziesz musiał "żyć w strachu" jeśli w przyszłości poświęcisz tyle czasu i uwagi swojej córeczce ile jej poświęcasz dzisiaj. Jesteś wspaniałym, troskliwym ojcem, więc "niespodzianki" Ci raczej nie grożą Będziesz spał spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 31.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Oj! Coś mi się wydaje, że jest zupełnie inaczej W dzisiejszych czasach priorytetem staje się wykształcenie, praca mieszkanie ... Teraz młodzi ludzie najpierw chcą się "dorobić", a dopiero potem myślą o dziecku I tak jak mówi Sylvia - dzisiaj wiedza nt. rodzicielstwa jest zdecydowanie większa niż była np. 10 lat temu Minęły te czasy, gdy młoda dziewczyna nie była świadoma "skąd się biorą dzieci " Moja córa mówi, że widzi, że nam nie było łatwo i dopiero teraz mozemy złapać trochę oddechu, jak one podrosły, więc wyciąga wnioski, że lepiej poczekać i skorzystać najpierw z życia. Cieszę się, że to rozumie, bo ja miałam 19 lat, gdy ją urodziłam i nie wynikało to z braku wiedzy . Ale teraz już jest z górki Adriano sorki, że tak odleciałam od tematu Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sylvia, w wieku 19 lat, to ja myślałam o "niebieskich migdałach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 31.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sylvia, w wieku 19 lat, to ja myślałam o "niebieskich migdałach" o ja też :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Adriano, Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika. Zaglądnęłam w końcu i zachwyciłam się Pięknie wychodzi Ci ta wykończeniówka Wszystko idealnie pasuje do siebie - baaaardzo mi się podoba. Gratulacje Czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Adriano, Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika. Zaglądnęłam w końcu i zachwyciłam się Pięknie wychodzi Ci ta wykończeniówka Wszystko idealnie pasuje do siebie - baaaardzo mi się podoba. Gratulacje Czekam na kolejne zdjęcia Przyłączam się do gratulacji i szczerze trzymam kciuki za dalsze sukcesy. Idę w podobne style, więc klika pytań będę miał - jeśli można Pierwsze, to; gdzie nabywaliście kamień na posadzki i w jakiej cenie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sylvia, w wieku 19 lat, to ja myślałam o "niebieskich migdałach" o ja też :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Adriano, Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika. Zaglądnęłam w końcu i zachwyciłam się Pięknie wychodzi Ci ta wykończeniówka Wszystko idealnie pasuje do siebie - baaaardzo mi się podoba. Gratulacje Czekam na kolejne zdjęcia Witaj Zuzza ! A ja nawet nie wiedziałam, że kiedykolwiek do mnie zaglądałaś . Tym większa moja radość, że mogę Cię gościć . Serdecznie Ci dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że moje "wykańczanie" podoba Ci się Ty też już masz bliżej , niż dalej, a to cieszy najbardziej Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Przyłączam się do gratulacji i szczerze trzymam kciuki za dalsze sukcesy. Idę w podobne style, więc klika pytań będę miał - jeśli można Pierwsze, to; gdzie nabywaliście kamień na posadzki i w jakiej cenie. pozdrawiam Daro_K, dzięki za gratki i za kciukasy ! Pytaj, pytaj, bez obaw . Tylko powiedz o jaki kamień Ci chodzi i o jakie posadzki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 O kamienne posadzki w salonie - co to za kamień i ile kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Daro_K, już odpowiadam To ceramika Paradyż - gres polerowany Mistral . Cena jest uzależniona od wielkości kafli , bo do wyboru są 30x30, 40x40, 30x60 i 60x60 plus dekory w różnych kolorach, które możesz dowolnie łączyć Zauważyłam , że w różnych punktach sprzedaży jest różna cena , a zaczyna się od 60-70 PLN/m2 http://www.paradyz.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 01.08.2007 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Adriano Komputero powinnam wypięknić się do pracy a ja siedzę od 5 rano i czytam i podziwiam Cudowne wykończenie - a ten forest green w kibelku - oj zaraz chyba obudze małża niech wstaje i zobaczy jak u Ciebie pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Daro_K, już odpowiadam To ceramika Paradyż - gres polerowany Mistral . Cena jest uzależniona od wielkości kafli , bo do wyboru są 30x30, 40x40, 30x60 i 60x60 plus dekory w różnych kolorach, które możesz dowolnie łączyć Zauważyłam , że w różnych punktach sprzedaży jest różna cena , a zaczyna się od 60-70 PLN/m2 http://www.paradyz.com.pl Serdecznie dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 poczytałam właśnie o Goranie - jest superowy życzę aby jak najszybciej skarpetka wróciła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Sylvia, w wieku 19 lat, to ja myślałam o "niebieskich migdałach" o ja też :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Sylvia, w wieku 19 lat, to ja myślałam o "niebieskich migdałach" o ja też :lol: Jeśli można na temat niebudowlany dwa słowa w wieku 19 lat byłem w wojsku i marzyłem o tym by móc marzyć o niebieskich migdałach i ich włascicielkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Sylvia, w wieku 19 lat, to ja myślałam o "niebieskich migdałach" o ja też :lol: Jeśli można na temat niebudowlany dwa słowa w wieku 19 lat byłem w wojsku i marzyłem o tym by móc marzyć o niebieskich migdałach i ich włascicielkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 01.08.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ale tu masz zabawnie :lol: :lol: ja w innej sprawie bardzo się cieszę, że Goran pozbawił Cię zmartwień uważajcie na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.08.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Adriano Komputero powinnam wypięknić się do pracy a ja siedzę od 5 rano i czytam i podziwiam Cudowne wykończenie - a ten forest green w kibelku - oj zaraz chyba obudze małża niech wstaje i zobaczy jak u Ciebie pięknie!!! O qrcze , glowac - będę miała wyrzuty sumienia Ale chociaż miło, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts