Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Adriano Komputerowego dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Adriano-Twój domek, to moje klimaty!!!!!

Cieszę się, że sladem Tolusinowej galerii trafiłam w twe "skromne" progi :wink:

łazienki, salon, jadalniai psiak niesamowite :D

napewno będe bacznie śledzic twój dziennik. Tym bardziej, że umieszczenie drzwi tarasowych i kominka oraz jadalni oraz kuchni mam takie same.Może coś odpatrzę :wink: Choć przyznam się szczerze już podgapiłam podświetlaną ściankę między kuchnią a jadalnią oraz świetnie obrobioną wannę na poddaszu :p :D

piękne wnętrza i ciekawe pomysły!!!!!!czekam na więcej fotek

Witaj aka z Ina, miło, że do mnie zajrzałaś :wink:

Cieszę się, że moje rozwiązania przypadły Ci do gustu i w jakiś sposób były dla Ciebie inspiracją :)

Takich projektów z podobnym usytuowaniem kuchni, jadalni i salonu wraz z wyjściem na taras jest wiele. Ale już zauważyłam, że będzie bardzo funkcjonalne :wink:

Pozdrawiam !

A ja o niebieskich migdałach myslałem cały czas - do momentu slubu. A teraz z chęcią czasami wróciłbym do tych czasów... :oops: W wojsku nie byłem.. :oops:

kze, myślę, że nie będziesz musiał "żyć w strachu" jeśli w przyszłości poświęcisz tyle czasu i uwagi swojej córeczce ile jej poświęcasz dzisiaj. Jesteś wspaniałym, troskliwym ojcem, więc "niespodzianki" Ci raczej nie grożą

Będziesz spał spokojnie

Dzięki. :oops: 8) A Żona mówi, że za mało zajmuję się dziećmi... :( :roll:

Życzę udanego urlopu i odstsresowania się po budowie.. :p 8)

Adriano, śliczne masz sufity i podłogę w salonie i jadalni :) Bardzo mi się również podoba kuchnia i łazienka!

Jeśli możesz to prześlij jakieś zdjecia na [email protected]

Będę wdzięczna.

Pozdrawiam serdecznie

Asia

Kochani, już jestem ! :D

Urlop był bardzo udany, pogoda wymarzona, a Goran bardzo grzeczny z ogromnym apetytem .

W domku nic się nie działo, pozamykałam wszystko na "cztery spusty" , jednak już teraz koniec laby - czas na ostatnie prace i porządki , bo niebawem przeprowadzka :roll: :wink:

Aniu, właśnie dlatego, że tak łatwo się ten gres sprząta zdecydowałam się na niego 8) :wink:

Iga - nowe fotki już niebawem :D

Mohag, dzięki za czujność i przekaz :wink:

kze, odstresowanie było skuteczne - nabyłam nowych chęci (nie tylko na budowanie i wykańczanie :wink: :lol: )

Aga - Żona Facia nic się nie działo, ale teraz się zacznie. Szczegóły niebawem w Dzienniku 8)

Aga, dzięki ! :D

Pozdrawiam Was cieplutko ! :D :p

Witamy!

Widzieliśmy u Was już stan prawie, że końcowy domku - to napewno cieszy inwestorów. Chcielibyśmy być już na Waszym etapie prac... A chcieliśmy zapytać czy ogrzewacie tylko podłogówką czy macie też jakieś grzejniki - bo dużo gresu było na podłodze co napewno sprzyja podłogówce