Adriano Komputero 01.08.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ... http://www.paradyz.com.pl Serdecznie dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.08.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 poczytałam właśnie o Goranie - jest superowy życzę aby jak najszybciej skarpetka wróciła pozdrawiam Ivonesca, już po wszystkim .... uffff ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.08.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ale tu masz zabawnie :lol: :lol: ja w innej sprawie bardzo się cieszę, że Goran pozbawił Cię zmartwień uważajcie na niego Świetnie, że wszyscy weseli . Ja i Goran też mamy się z czego cieszyć Teraz nie spuszczamy go już z oczu - mamy dyżury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Nie moglo byc inaczej. Pozdrawim mojego ziomala i ciesze sie razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.08.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dziękuję Zelijko . To prawda - nie mogło być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 UWAGA, UWAGA ! Ogłaszam wszem i wobec, że jest skarpetka ! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 poczytałam właśnie o Goranie - jest superowy życzę aby jak najszybciej skarpetka wróciła pozdrawiam Ivonesca, już po wszystkim .... uffff ! no to super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.08.2007 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Olu, Ivonesca, odetchnęłam z ulgą . Psiak "nie ten sam" . Nadrabia zaległości - apetyt ma za dwóch , szaleje i podszczekuje Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Adriano-Twój domek, to moje klimaty!!!!! Cieszę się, że sladem Tolusinowej galerii trafiłam w twe "skromne" progi łazienki, salon, jadalniai psiak niesamowite napewno będe bacznie śledzic twój dziennik. Tym bardziej, że umieszczenie drzwi tarasowych i kominka oraz jadalni oraz kuchni mam takie same.Może coś odpatrzę Choć przyznam się szczerze już podgapiłam podświetlaną ściankę między kuchnią a jadalnią oraz świetnie obrobioną wannę na poddaszu piękne wnętrza i ciekawe pomysły!!!!!!czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.08.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witaj aka z Ina, miło, że do mnie zajrzałaś Cieszę się, że moje rozwiązania przypadły Ci do gustu i w jakiś sposób były dla Ciebie inspiracją Takich projektów z podobnym usytuowaniem kuchni, jadalni i salonu wraz z wyjściem na taras jest wiele. Ale już zauważyłam, że będzie bardzo funkcjonalne Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Adriano, w domku pięknie. Zupełnie w moim guście. A gres polerowany wbrew pozorom to chyba najłatwiejsza w pielęgnacji podłoga. Wystarczy tylko czysta woda i ścierka bądź mop i posprzątane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.08.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Świetnie, że Goran poradził sobie z problemem Musiała tak być A ja nieśmiało podpytuję, co w domku? Jakiś nowe fotki może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.08.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Adrianna sie urlopuje i napewno nic ale to nic nie robi w chalupce. Kazalam lezec plackiem i psa pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.08.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ta to ma szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A ja o niebieskich migdałach myslałem cały czas - do momentu slubu. A teraz z chęcią czasami wróciłbym do tych czasów... W wojsku nie byłem.. kze, myślę, że nie będziesz musiał "żyć w strachu" jeśli w przyszłości poświęcisz tyle czasu i uwagi swojej córeczce ile jej poświęcasz dzisiaj. Jesteś wspaniałym, troskliwym ojcem, więc "niespodzianki" Ci raczej nie grożą Będziesz spał spokojnie Dzięki. A Żona mówi, że za mało zajmuję się dziećmi... Życzę udanego urlopu i odstsresowania się po budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Adriano gdzie się podziałaś? Proszę napisz co u Was się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Bardzo sie cieszę że Goran oddal skarpetkę Dużo zdrówak dla niego i myziaki Odpoczywaj i wracaj do nas szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Adriano, śliczne masz sufity i podłogę w salonie i jadalni Bardzo mi się również podoba kuchnia i łazienka! Jeśli możesz to prześlij jakieś zdjecia na [email protected] Będę wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.08.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kochani, już jestem ! Urlop był bardzo udany, pogoda wymarzona, a Goran bardzo grzeczny z ogromnym apetytem . W domku nic się nie działo, pozamykałam wszystko na "cztery spusty" , jednak już teraz koniec laby - czas na ostatnie prace i porządki , bo niebawem przeprowadzka Aniu, właśnie dlatego, że tak łatwo się ten gres sprząta zdecydowałam się na niego Iga - nowe fotki już niebawem Mohag, dzięki za czujność i przekaz kze, odstresowanie było skuteczne - nabyłam nowych chęci (nie tylko na budowanie i wykańczanie ) Aga - Żona Facia nic się nie działo, ale teraz się zacznie. Szczegóły niebawem w Dzienniku Aga, dzięki ! Pozdrawiam Was cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witamy! Widzieliśmy u Was już stan prawie, że końcowy domku - to napewno cieszy inwestorów. Chcielibyśmy być już na Waszym etapie prac... A chcieliśmy zapytać czy ogrzewacie tylko podłogówką czy macie też jakieś grzejniki - bo dużo gresu było na podłodze co napewno sprzyja podłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts