Aga J.G 23.08.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 To czekam na wiadomości z domku Widzę że ulubieniec bawił się na urlopie wysmienicie Myziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.08.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witamy! Widzieliśmy u Was już stan prawie, że końcowy domku - to napewno cieszy inwestorów. Chcielibyśmy być już na Waszym etapie prac... A chcieliśmy zapytać czy ogrzewacie tylko podłogówką czy macie też jakieś grzejniki - bo dużo gresu było na podłodze co napewno sprzyja podłogówce Witam, podłogówkę mamy na całym parterze , dlatego na podłogach jest gres (nawet w salonie). Grzejniki są na poddaszu i tam jest drewno . Jedynie łazienka łączy dwa rodzaje ogrzewania - grzejniki i ogrzewanie podłogowe elektryczne. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.08.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 To czekam na wiadomości z domku Widzę że ulubieniec bawił się na urlopie wysmienicie Myziaki Aga, zbieram się na kolejny wpis do Dziennika, ale czasu jak na lekarstwo. Poświęcam wszystkie wolne chwile na porządkach w domku i "w obejściu". A roboty - po pachy Dzięki za myziaki - Goran je uwielbia Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 24.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Adrianko, super, że już wróciłaś wypoczęta i z nowymi chęciami Ale Goran urósł Trzymamy kciuki za przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.08.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Basiu, mam nadzieję, że tych sił i chęci na trochę wystarczy A Goran faktycznie - rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 No, no Adrianko piękna łazienka Wnętrze dopieszczone, ale czego możan było się spodziewać innego - gratuluję i czekam na inne pomieszczenia Myziaki dla Gorana - jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Lazienka boska, az strach poczekac na reszte. bo mi moje zbrzydnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ech - piękne te twoje wnętrza bardzo I jak czysto Ale sprzatania ci współczuję Lepiej by było poleżeć natarasie lub na kanapie Bardzo pomysłowo masz wkomponowany tenzsyp- w ogólenie razi. I faje rozwiązanie. Też czekam na więcej fotek i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 28.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Łazienka poprostu śliczna!!!! I jak cała lśni! Gwiezdne niebo wyszło super. A zsyp na bieliznę pierwsza klasa Pięknie... wszystko bardzo mi się podoba! Pozdrawiam serdecznie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 28.08.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Super ! bardzo mi się u Ciebie podoba . Też wymyśliłam sobie taki zsyp bielizny - mam pytanko - czy te drzwiczki jakieś specjalne - jaką masz tam rurę - ja zostawiłam na razie w stropie przelt o średnicy 25 cm. Chyba mamy podobny gust bo mebel do kuchni wybrałyśmy podobne jeśli nie te same - jestem zauroczona Imperorem XII. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.08.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Aga, dzięki za myziaki dla Gorana i ciepłe słowa dla mnie Obecnie czekam na stolarza, który robi mi meble do pralni i schody , a ma już dwa miesiące opóźnienia . Zastanawiam się , czy zdecydować się u niego na drzwi wewnętrzne Zelijko, nie bój nic Mnie najbardziej zbrzydło czekanie na tę "resztę" Iga, czysto, bo wiadomo kto sprzątał ... O tarasie marzę, o kanapie też, ale na to trzeba sobie zasłużyć Myślę, że zsyp spełni dobrze swoje zadanie i będzie trafnym rozwiązaniem Cieszę się, że pomysł na niego spodobał Ci się Asiu, dzięki za miłe słowa ! Gwiezdne niebo wygląda najlepiej gdy w łazience nie ma światła dziennego. Wieczorem tworzy przyjemny nastrój i aż chęć bierze na relaksującą kąpiel ewe, witaj ! Cieszę się, że Ci się u mnie podoba Drzwiczki do zsypu to zwykłe drewniane drzwiczki (jak do szafek kuchennych lub do przedpokoju). Zawiasy zamocowane są na dole . Rura ma 30 cm średnicy i jest to rura ... kanalizacyjna . Wykorzystałam również kolanko, które wyprofilowało rurę tak, by wygodnie było wkładać bieliznę. Co do mebli kuchennych, to Imperiora XXII widziałam "na żywo" i bardzo mi się spodobał , jednak po wielu przemyśleniach do swojego wnętrza wybrałam Melos - orange Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Adrianko myslę że Ty już dawno zasłużyłas na kanapę, ale wiem jak to jest jak jeszcze wszystko nie dopiete na ostatni guzik Co do stolarza współczuje, i głeboko bym się zastanowiła nad drzwiami co prawda jak wiadomo bez nich da się mieszkać tylko pytanie czy warto sobie szargać nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.08.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no pieknie, pieknie ale ja chce foty malej lazienki mojej faworytki a Goran vel Skarpetka juz jest taki duzy normalnie szok jak te psiaki szybko rosnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.08.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Aga, wiele zależy od jakośći pracy stolarza. Jeśli schody zrobi tak, że naprawdę nie będzie się do czego przyczepić i będę zadowolona , to jeszcze się zastanowię Mam nadzieję, że już niedługo walnę się na kanapę , choć na chwilę Mohag, wiem, wiem, że Twoją faworytką jest dolna łazieneczka . Ona jest tak mała, że więcej zdjęć już nie da się zrobić Goran nadrabia zaległośći - odżył biedak jak tylko się pozbył "balastu". Rośnie w oczach - obróżkę zapinam mu już o dwie dziurki dalej niż na początku . No i jaki ciężki się zrobił Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Adrianko jak zawsze wszystko jest kwestią naszych oczekiwań i cierpliwości Wierzę że dokonasz dobrego wyboru nawet gdyby trzeba było ćwiczyć cierpliwośc - czasami warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 31.08.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witaj pourlopowo bardzo się stęskniłam pięknie widoki nam tu serwujesz ze swoich wnętrz, naprawdę piękniste i gratuluje gazu to już kropka nad " i " Powiedz mi proszę, coś więcej na temat oświetlenia w łazience, to rozgwieżdżone niebo to jakaś gotowa lampa? Z tym stolarzem, to ja już chyba bym nie chciała sobie nerwów szarpać, chyba, że od razu założysz, że drzwi będą za pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dawno u Ciebie nie byłam, atu tyle zmian! Łazienka piekna no i ten zsyp piekny ( nie to co u mnie ). Ale najpiękniejszy jest Goran! Cudny, słodki. Ucałuj go ode mniew sam pyszczek. I chowaj te antygwałtki( słyszałaś tą nazwę? podobno jak kobieta to założy, to facetom się odechciewa ), żeby znów nie połknał Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 31.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Adrianko Tą łazienką mnie rozwaliłaś pokazałam wszystkim dziewczynom w moim dziale są zachwycone mówią, że jak w pałacu jakimś, no cudnie, cudnie. Ale Goran to jest debeściarski, no ryjek śliczny jak nic chętnie bym go uściskała. Adrianko jak ja Ci zazdroszczę gazu, ja czekam i czekam już mają 3 miechy opóźnienia nie wiem co ja mam im za to zrobić zbliża się zima i szlag mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Gratuluję gazu, to kiedy godzina ZERO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.09.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dziękuję Wam dziewczyny za słowa uznania .Zawsze to miło jak chwalą GODZINA ZERO WIBIJA ! Właśnie moi chłopcy przenoszą rzeczy , a ja śpieszę się Wam o tym powiedzieć, bo jestem bardzo podniecona Aga, dzięki za gratki gazu. Cieszę się tym ogromnie, bo teraz przynajmniej po ciężkiej pracy będę mogła wziąść ciepły prysznic Sylwia, witaj, miło, że znów jesteś, bo też się stęskniłam "Gwiezdne niebo" to pojedyńcze maleńkie punkty świetlne o niskiej mocy (12V) na tranzystorze. Ja mam 20 pkt. i rozmieściłam je tak jak chciałam Jeśli chodzi o stolarza, to właśnie złożył nam wizytę i zrobił "przymiarkę" schodów. Zaakceptowałam też kolor . Podobno za tydzień schody mają być gotowe . Pożyjemy , zobaczymy Żaba, witaj ! Nie omieszkam Goranowi dać całusa od Ciebie. Z pewnością będzie zachwycony A z nazwą "antygwałtki" jeszcze się nie spotkałam i_ska, DZIĘKI ! Z gazem, to też się bardzo denerwowałam i dlatego postanowiłam wstawić zbiornik. Teraz jestem niezależna. Może (jeśli u Ciebie ma być gaz lada moment) warto podłączyć zwykłe butle, tak prowizorycznie Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts