Adriano Komputero 02.05.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Adriano ! Życzę sukcesów,przebojowości Ci nie brakuje.Dalej do przodu!!!!!!!!!!!!!!! WITAJ Goyka, wielkie dzięki ! Jak miło Cię gościć. Mam nadzieję, że będziesz mnie często odwiedzać Z tą przebojowością to różnie może być, choć póki co staram się jak mogę. Chciałabym aby nie zabrakło mi jej i aby powietrze nie uszło zanim będą widoczne efekty. W końcu nie na próżno gadają, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.05.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Adriannko, A ja nie krzyczę, nie podskakuję - siedzę cichutko w kąciku i czekam na zaproszenie na Twoją parapetówę :) Nefer, nie czekaj - już ZAPRASZAM !!! Jejku, te wszystkie przygotowania, zakupy, projekty, sprawy związane z przyszłym domkiem - jakieś takie jeszcze zwariowane i nierealne... Cały czas nie wierzę, że to ma nastąpić, że to nie sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Adriannko, A ja nie krzyczę, nie podskakuję - siedzę cichutko w kąciku i czekam na zaproszenie na Twoją parapetówę :) Nefer, nie czekaj - już ZAPRASZAM !!! Jejku, te wszystkie przygotowania, zakupy, projekty, sprawy związane z przyszłym domkiem - jakieś takie jeszcze zwariowane i nierealne... Cały czas nie wierzę, że to ma nastąpić, że to nie sen... To takie lekko wirtualne... ale TY JUŻ MOŻESZ DOTKNĄĆ , a za chwilę będziesz robiła casting na ekipę do przeprowadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.05.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 To takie lekko wirtualne... ale TY JUŻ MOŻESZ DOTKNĄĆ , a za chwilę będziesz robiła casting na ekipę do przeprowadzek Nefer, o tym jeszcze nie myślę. Póki co robię wielkie oczy i zgrzytam zębami . Nie słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 NO i ruszyłaś !!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 BRAWO!!!! JESTEŚ TERAZ BABĄ BUDOWNICZĄ!!!!!!!!!!!(odBoba)http://img425.imageshack.us/img425/4282/szampan39rr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nefer, Kasiu, RUSZYŁAM ! Jestem taka podekscytowana ... i tak bardzo się cieszę ! . Uszczypnijcie mnie, bo wciąż nie wierzę, że to dzieje się naprawdę . Bardzo Wam dziękuję za gratulacje, kwiaty i szampana ! Jeszcze go razem wypijemy - zobaczycie ! To BABA BUDOWNICZY (ta od Boba) Wam to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 TRZYMAMY KCIUKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Adriano gratulki Uszczypnijcie mnie, bo wciąż nie wierzę, że to dzieje się naprawdę . A aparacik to super rzecz, wszytko utrwali bo niektóre rZeczy szybko sie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 04.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 GRATULACJE!!! Czyli wyścig się rozpoczął?! Ja na razie mam prace wstrzymane (do jutra ), więc masz spore szanse mnie przegonić!!! Wklejaj dużo fotek!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ...A aparacik to super rzecz, wszytko utrwali bo niektóre rZeczy szybko sie zapomina Andrzejko, dzięki za gratulki ! Aparacik, to ja teraz ze sobą zawsze nosić będę. Jest taki malutki, że zmieści mi się do każdej torebki. I tylko pstryk, pstryk będę robić , by niczego nie uronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 GRATULACJE!!! Czyli wyścig się rozpoczął?! Ja na razie mam prace wstrzymane (do jutra ), więc masz spore szanse mnie przegonić!!! Wklejaj dużo fotek!!! :D Gryfpc, WIELKIE DZIĘKI !!! Można powiedzieć, że wystartowałam. Ale szans na to by Cię przegonić póki co NIE MAM . Może jak dystansu nieco ubędzie będę miała jakieś szanse A nowe fotki będą jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 04.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czekam z niecierpliwością!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jejku!!! No GRATULACJE!!! Chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie emocje będą teraz władać Tobą!!! To jest piękny czas!!! Jak marzenia, plany zamieniają się w rzeczywistość!!Każda rzecz cieszy, napawa entuzjazmem,raduje oko i duszę..... Czasami mi żal, że ten etap już poza mną..czasami nie.... Ja też ciągle drżalam że mi coś zginie, nóg dostanie itd...itp...ale to chyba nadwrażliwość!!Jeszcze jedno..... wąchaj budowę!!! Wiem że głupio to brzmi, ale budowa oprócz wielu innych emocji , niesie ze sobą zapachy....Zapachy które są jedyne i niepowtarzalne!!! Nie do podrobienia, natomiast trwale ugruntowują się w mózgownicy....Niosą ze sobą radość i entuzjazm...Nigdy więcej ( no chyba że będziesz budowala się jeszcze raz??? )nie uświadczysz takiego ferworu zapachów....podsycanych kolejnymi etapami, postępami....To zostaje w człowieku..na zawsze i na amen....Nie każdy ma ( niestety) możliwość TEGO doświadczyć!!! Biedni ci oni..... A zdjatka rób, nawet nie wiesz kiedy się przydadzą!!I uzmyslowią dokonane dzieło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Alfredko, jesteś wspaniała !!! Wszystko co mówisz jest takie mądre. Wiem, że Twoje doświadczenie i emocje z jakimi Ty się zmagałaś i o których teraz piszesz - są dla mnie wskazówką, drogowskazem. Dziękuję Ci !!! To takie głębokie ! Bardzo mnie wzruszyłaś !!! Tak pięknie o TYM piszesz ... DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Bitte bardzo.... Zawsze do uslug..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no to chyba fajna ta ekipa jak kocha sosenki :) Coraz lepiej, coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Adriano cieszę się, że ruszyłaś w takim pięknym stylu. Ekipa budowlana bije punkty dodatnie Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts