Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Adriano Komputerowego dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję gazu! Nie ma to jak własna ciepła woda, nie? :wink:

Rzeczywiście masz bardzo ładną łazienkę. Pomysł z podświtleniem wanny i tymi gwiazdami jest na prawdę super. 8)

PS

Też mam rurę kanalizacyjną 30cm jako zsyp... Tylko jeszcze nie kupiłem tego kolanka... Bardzo podoba mi się pomysł zabudowania tego i te drzwiczki... :wink:

Wracam z wakacji, siadam przed komputerem..... a tu nic. Adrianka też wakacjowała. To może lepiej, będę na bieżąco.

To teraz poproszę o cały, piękny kominek. Poproszę o jego wymiary tudzież o inne dane.

O wnętrzach dużo nie napiszę. Nie zaskoczyłaś mnie. Miało być wspaniale. Jest wspaniale.

Czekam na więcej.

Może znowu kuchnia? Zaczynam być głodna....

Pozdrawiam serdecznie

Kochani, nadaję ze swojego nowego miejsca na ziemi :D . Jestem tym faktem ogromnie oszołomiona i czuję totalne "zakręcenie" :wink: . To niesamowite jak bardzo można się cieszyć, jak bardzo można być szczęśliwym :p . To wspaniałe uczucie :D

Potrzebowałam trochę czasu, by dojść do siebie i oswoić się z NOWYM 8) Najwyższy czas by dać znać, że żyję :wink: :lol:

Dziękuję Wam za pamięć i wpisy :D :p

Daro_K,

mój zbiornik jest mniejszy :wink: . A wybraliśmy tą firmę, bo daje przyjazne warunki umowy 8)

Klapę do zsypu mam zrobioną z frontu szafki . Jest wiele takich do wyboru np. w Catoramie. Rura o średnicy 30 cm jest wystarczająca - dżinsy z powodzeniem się zsuną :wink:

kze,

ciepła woda jest bardzo wskazana, zwłaszcza przy wieczornej toalecie, gdy na zewnątrz temperatura poniżej 5 stopni 8)

Dzięki za miłe słowa ! :wink:

Aga,

dzięki za pamięć, gratki i kciuki ! :D

Mohag,

muszę wreszcie wleźć do tej wanny ... 8) :lol:

Ivonesca,

cieszę się, że niebo się spodobało :wink: . Dzięki za gratki , ciepła woda jest milusia :D

Amtla,

pamiętam o Tobie i o fotkach kominka. Czekałam na moment, gdy wreszcie w nim rozpalę. Ta chwila miała miejsce dopiero wczoraj 8)

Muszę znaleźć kabelek od aparatu, bo gdzieś się zapodział w tym całym rozgardiaszu :roll: :oops: . Gdy ściągnę zdjęcia do kompa - pokażę kominek w pełnej krasie i Ty będziesz pierwsza :wink: . Mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać 8)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! :D :p

GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE....

Bardzo się cieszę, że Twoje marzenia się spełniły.

Teraz trochę odsapnij, a potem znowu do roboty. Wybieraj: albo zdjęcia albo porządki. Ja wolę to pierwsze :wink:

Wiem, że o mnie nie zapomnisz :lol:

Pozdrówka w dowym domku dla całej rodzinki :D :D :D

Droga Adrianko

PIĘKNOŚCI, ŚLICZNOŚCI, CUDOWNOŚCI....

Pięknie dawkujesz nam te wszystkie obrazy, widoki, szczegóły :o

Trochę żal że nie widać całości. Ale dobrze to rozumiem. I tak jesteś odważna.

Wykluwa się przemyślany, skomponowany, stylowy domek. Tylko pozazdrościć :wink:

Pozdr

Adriano

Niech Was szczęście w tym domu nie opuszcza, zdrowie dopisuje, miłość daje siłę, a Dobre Anioły prowadzą przez życie.

Cieszę się razem z Wami i pozdrawiam najserdeczniej. Nie zapominaj o tych, których droga do przeprowadzki wciąż daleka :wink: