Daro_K 01.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Super z tym gazem. Też wybrałem Bałtyk Gaz, butla 4200 podziemna - jestem w trakcie formalności. Widze dużą dbałość o szczegóły na zdjęciach, widać kobiecy zapał to fotografii Wszystko Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Gratuluję gazu! Nie ma to jak własna ciepła woda, nie? Rzeczywiście masz bardzo ładną łazienkę. Pomysł z podświtleniem wanny i tymi gwiazdami jest na prawdę super. PS Też mam rurę kanalizacyjną 30cm jako zsyp... Tylko jeszcze nie kupiłem tego kolanka... Bardzo podoba mi się pomysł zabudowania tego i te drzwiczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Byłem przeciwny spustowi na brudną bieliznę, ale jakoś się tak złozyło, że że pod łazienka dla dziei mam pralnie, więc może tez uda sie zrobić spust. To co myślicie, że fi30 wystarczy, by dżinsy przeleciały? Skąd zakupić klapę do spustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Adrainako gratuluję pzreprowadzki i nie zapominaj o nas Ciepły prysznic to fajna rzec, jeszcze fajniej bedzie w wannie po gwieździstym niebem Trzymam kciuki za stolarza i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No lezy bykiem w tej gwiazdzistej lazience i nie daje znaku zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 alez pięknei u Ciebie niebo w łazience super! i gratulki ciepłej wody pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No lezy bykiem w tej gwiazdzistej lazience i nie daje znaku zycia I już onas zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Wracam z wakacji, siadam przed komputerem..... a tu nic. Adrianka też wakacjowała. To może lepiej, będę na bieżąco. To teraz poproszę o cały, piękny kominek. Poproszę o jego wymiary tudzież o inne dane. O wnętrzach dużo nie napiszę. Nie zaskoczyłaś mnie. Miało być wspaniale. Jest wspaniale. Czekam na więcej.Może znowu kuchnia? Zaczynam być głodna.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.09.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Kochani, nadaję ze swojego nowego miejsca na ziemi . Jestem tym faktem ogromnie oszołomiona i czuję totalne "zakręcenie" . To niesamowite jak bardzo można się cieszyć, jak bardzo można być szczęśliwym . To wspaniałe uczucie Potrzebowałam trochę czasu, by dojść do siebie i oswoić się z NOWYM Najwyższy czas by dać znać, że żyję Dziękuję Wam za pamięć i wpisy Daro_K, mój zbiornik jest mniejszy . A wybraliśmy tą firmę, bo daje przyjazne warunki umowy Klapę do zsypu mam zrobioną z frontu szafki . Jest wiele takich do wyboru np. w Catoramie. Rura o średnicy 30 cm jest wystarczająca - dżinsy z powodzeniem się zsuną kze, ciepła woda jest bardzo wskazana, zwłaszcza przy wieczornej toalecie, gdy na zewnątrz temperatura poniżej 5 stopni Dzięki za miłe słowa ! Aga, dzięki za pamięć, gratki i kciuki ! Mohag, muszę wreszcie wleźć do tej wanny ... Ivonesca, cieszę się, że niebo się spodobało . Dzięki za gratki , ciepła woda jest milusia Amtla, pamiętam o Tobie i o fotkach kominka. Czekałam na moment, gdy wreszcie w nim rozpalę. Ta chwila miała miejsce dopiero wczoraj Muszę znaleźć kabelek od aparatu, bo gdzieś się zapodział w tym całym rozgardiaszu . Gdy ściągnę zdjęcia do kompa - pokażę kominek w pełnej krasie i Ty będziesz pierwsza . Mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Gratuluję zamieszkania! Wierzę, że to jest super uczucie, bo ...sam nie mogę doczekac się.. Na pewno szybko zapanujesz nad tymi pudłami i ciuchami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.09.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Serdeczne gratulacje Adrianko!!! Ale miła niespodzianka. Samych naj, naj, najszczęśliwszych chwil w nowym domku . I czekamy niecierpliwie na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Gratulacje i wszystkiego dobrego . http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/481.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE.... Bardzo się cieszę, że Twoje marzenia się spełniły. Teraz trochę odsapnij, a potem znowu do roboty. Wybieraj: albo zdjęcia albo porządki. Ja wolę to pierwsze Wiem, że o mnie nie zapomnisz Pozdrówka w dowym domku dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gratuluję i życzę, aby ta radość z zamieszkania w domku towarzyszyła Wam dłuuuugie lata. Mam nadzieję, że wkrótce też będę mogła cieszyć się tak jak Ty. Oczywiście z niecierpliwością czekam na zdjęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.09.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Strasznie się cieszę razem z Tobą, to na pewno wspaniałe uczucie. wszystkiego dobrego dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 cieszymy sie razem z Tobą :-) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kze, Sonika, Olu, Amtla, tabaluga, Sylwia, Ivonesca, DZIĘKI SERDECZNE za gratulacje i życzenia . Cieszę się, że w tak dla mnie ważnej i wspaniałej chwili jesteście ze mną Pozdrawiam Was cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Droga Adrianko PIĘKNOŚCI, ŚLICZNOŚCI, CUDOWNOŚCI.... Pięknie dawkujesz nam te wszystkie obrazy, widoki, szczegóły Trochę żal że nie widać całości. Ale dobrze to rozumiem. I tak jesteś odważna. Wykluwa się przemyślany, skomponowany, stylowy domek. Tylko pozazdrościć Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Adriano gratuluję, ze już mieszkacie w nowym domu, że się tak cieszycie. Wszystko wygląda pięknie, dopracowany każdy szczegół. Martwi mnie tylko jedno: Pewnie przestaniesz za jakiś czas się odzywać na forum tak jak zrobiło to wielu forumowiczów po zamieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Adriano Niech Was szczęście w tym domu nie opuszcza, zdrowie dopisuje, miłość daje siłę, a Dobre Anioły prowadzą przez życie. Cieszę się razem z Wami i pozdrawiam najserdeczniej. Nie zapominaj o tych, których droga do przeprowadzki wciąż daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts