aka z Ina 11.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Adriano-podpisuję się pod życzeniami Tolusi, bo pieknie wyraziło to co Ja również Wam życzę! nie zapominaj o Nas i wpadaj dzielić się z nami swoim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.09.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 O matko rzeczywiście dotarło do mnie, że może już nie będziesz miała potrzeby tutaj zaglądać, ale może chociaż w dziale porad życiowych A dom P I Ę K N Y , dopracowany w najmniejszym szczególe. Masz talent, gratuluję i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Adrianno, a ja dzis tak sobie mysle.... chce ladnie zaczac dzien.., ide zerknac czy sa nowe wpisy w Adrianno dzienniku, bo na pewno bedzie soc pieknego. A tu taka mila niespodzianka! Gratuluje bardzo serdecznie przeprowadzki!!!! Wszystko macie piekne, piekne i jeszcze raz piekne. Kolejna babka tu na forum co tak do konca wiedziala co chce i jak to ma wygladac. Zaluje tylko,ze daleko mieszkam bo na pewno bym sie juz wprosila na kawke No i ten widok z okna. Rane ja bym z tego domu nie chciala sie ruszac nawet na najpiekniejsze wakacje. Wszystkiego, wszystkiego dobrego Wam zycze, aby teraz to piekno na stale bylo wypelnione szczesciem i powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 OJOJOJ ! ale się narobiło Tyle miłych słów naraz , chyba tego nie udźwignę DZIĘKI Kochani ! Amtla, wnętrza jeszcze cały czas w trakcie wykańczania, więc nie wszystko jeszcze gotowe. Dlatego na "całość" trzeba jeszcze poczekać Aga - Żona Facia, dzięki za gratki ! To Forum było dla mnie inspiracją, wsparciem, CZYMŚ bardzo ważnym. Ale cóż, pewnie za jakiś czas pojawią się nowe wyzwania, którym trzeba będzie sprostać, a wtedy już nikt nie będzie tu o mnie pamiętał ... tola, miło, że wstąpiłaś i dziękuję serdecznie za tak piękne życzenia ! aka z Ina, Dzięki ! . Szczęście jest ogromne, więc będę się nim z Wami dzielić , bo go na pewno dla wszystkich wystarczy Sylwia, dzięki za gratki ! Porady życiowe to mój "konik" Zelijka, dziękuję ! Ty się nie wpraszaj - Ty się czuj zaproszona ! Kawka już stoi i czeka ! Uściski dla Was i buziaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 12.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Adrianko kochana, i ja dołączam się do wszystkich życzeń. Oby Wam się naprawdę wspaniale mieszkało i żeby szczęście Was nie opuszczało. A to na szczęście http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/2108_obrobiony-slonmin._b.jpg Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Adrainko bardzo się cieszę Twoim szczęściem niech trwa Nowe wyzwania mogą być ale o nas nie zapominaj Bardzo pieknie u Ciebie - Gratuluję. A co wisi na firankach w kuchni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 alez u Ciebie domowo się robi a jaki widok z okna fajowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ..........i ja przyłączam sie do wszystkich poprzednich życzeń życzę Ci samych szczęśliwych dni w tym ślicznym domku Niech Dobry Anioł przycupnie w kąciku i ma Was i domek w opiece http://www.mfoto.pl/uploads/1525/aniol-na-zegarze_3d6c7.jpg Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Basiu, Aga, Ivonesca, Ew-ka dziękuję Wam dziewczyny za tak miłe i wzruszające życzenia . Jesteście wspaniałe . Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ! Basiu, Słonik od Ciebie na pewno przyniesie nam szczęście . Dziękujemy !!! Aga, to nie na firankach "coś" wisi - to wisi w nadprożu okna. To "coś" to lampki (2 szt). Zrobione są z kolorowych szkiełek i jak się je zapali dają różnokolorowe , delikatne światło Ivonesca, też lubię ten widok . Zieleń mnie odpręża , ale też rozleniwia . Czasami więc warto popatrzeć i oddać się błogiemu lenistwu. Szkoda, że to lenistwo tak szybko nie nastąpi Ew-ka, bardzo mi miło , że do mnie zajrzałaś . Serdecznie Ci dziękuję za Dobrego Anioła - będzie naszym stróżem . Chciałabym osiągnąć taką harmonię, spokój i ciepło domowego ogniska , jakie Ty stworzyłaś . Jesteś dla mnie wzorem Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 24.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jak pięknie Po prostu mnie zatchnęło Pieknie dobrane materiały,fantastyczny efekt. Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Adrianko GRATULACJE OGROMNE!!!! Wszystkiego! Zamieszkania, gazu o niezwykle gustownego i stylowego domu! I ja zaczątki ogrodu widzę za oknem Cieszę się, że jesteś szczęśliwa I mam nadzieję, że pokażesz nam jeszcze parę fotek za jakiś czas- jak już dalej urządzisz i dodasz jeszcze więcej interesujących drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Wszystkiego najlepszego na nowym miejscu życia. Mam nadzieję, że zawsze cieplutko będzie u was i w serduchach i domku. Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.09.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Adrianko jest pięknie, pięknie, pięknie!!! Jesteś detalistką w najszlachetniejszym znaczeniu tego słowa. Dołączam serdeczności, a reszta osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
udzik 26.09.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 witam, czy mogę cię Adriano prosić o jakieś zdjęcia elewacji oraz dachu ? jestem akurat na etapie prze klinkierowaniem Melanii i chciałbym po prostu zobaczyć jak wygląda twoja Melania. Będę naprawdę wdzięczny gdybyś wrzuciła do swojego dziennika parę fotek. Pozdr. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja tam nic nie bede mowic tylko pojde do kacika pochlipac z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 I jak tam kucie po przewierceniu kabelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Adrianko Wiem jaką odczuwasz radość mieszkając we własnym domku ponieważ od jakiegoś czasu pomieszkuję, ponieważ ciągle brak gazu, przedłuża się odbiór to są to pomieszkiwanie sporadyczne wtedy kiedy rano nie muszę rano lecieć do pracy i się przygotowywać. Adrianko życzę Wam cudownego mieszkania !!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Adrianno, co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Adrianko co tam u Was,widze że nie tylko ja mam brak czasu na Forum Ale mam nadzieję że wrócisz tak jak ja i zdasz relację co tam u Was. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Z braku pieknych nowych zdjec to forum staje sie nudne. Adrianno prosze Cie, zrob cos z tym fantem. p.s. jak ma sie moj ziomal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts