Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Adriano Komputerowego dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Adrianno, a ja dzis tak sobie mysle.... chce ladnie zaczac dzien.., ide zerknac czy sa nowe wpisy w Adrianno dzienniku, bo na pewno bedzie soc pieknego. :D

A tu taka mila niespodzianka! :o

Gratuluje bardzo serdecznie przeprowadzki!!!!

Wszystko macie piekne, piekne i jeszcze raz piekne. Kolejna babka tu na forum co tak do konca wiedziala co chce i jak to ma wygladac.

Zaluje tylko,ze daleko mieszkam bo na pewno bym sie juz wprosila na kawke :wink:

No i ten widok z okna. Rane ja bym z tego domu nie chciala sie ruszac nawet na najpiekniejsze wakacje. :D

Wszystkiego, wszystkiego dobrego Wam zycze, aby teraz to piekno na stale bylo wypelnione szczesciem i powodzeniem. :p

OJOJOJ ! :o ale się narobiło :wink: Tyle miłych słów naraz :oops: , chyba tego nie udźwignę 8) :D :lol:

DZIĘKI Kochani ! :D :p

Amtla,

wnętrza jeszcze cały czas w trakcie wykańczania, więc nie wszystko jeszcze gotowe. Dlatego na "całość" trzeba jeszcze poczekać 8) :wink:

Aga - Żona Facia,

dzięki za gratki ! :D

To Forum było dla mnie inspiracją, wsparciem, CZYMŚ bardzo ważnym.

Ale cóż, pewnie za jakiś czas pojawią się nowe wyzwania, którym trzeba będzie sprostać, a wtedy już nikt nie będzie tu o mnie pamiętał ... 8) :wink:

tola,

miło, że wstąpiłaś i dziękuję serdecznie za tak piękne życzenia ! :D

aka z Ina,

Dzięki ! :D . Szczęście jest ogromne, więc będę się nim z Wami dzielić , bo go na pewno dla wszystkich wystarczy :wink: :D

Sylwia,

dzięki za gratki !

Porady życiowe to mój "konik" :wink:

Zelijka,

dziękuję ! :D

Ty się nie wpraszaj - Ty się czuj zaproszona ! Kawka już stoi i czeka ! :p

Uściski dla Was i buziaki ! :D :p

..........i ja przyłączam sie do wszystkich poprzednich życzeń :D :D :D życzę Ci samych szczęśliwych dni w tym ślicznym domku :D

Niech Dobry Anioł przycupnie w kąciku i ma Was i domek w opiece :D

http://www.mfoto.pl/uploads/1525/aniol-na-zegarze_3d6c7.jpg

:D

Gratulacje :D

Basiu, Aga, Ivonesca, Ew-ka

dziękuję Wam dziewczyny za tak miłe i wzruszające życzenia . Jesteście wspaniałe :p .

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ! :D

Basiu,

Słonik od Ciebie na pewno przyniesie nam szczęście . Dziękujemy !!! :p

Aga,

to nie na firankach "coś" wisi - to wisi w nadprożu okna. To "coś" to lampki (2 szt). Zrobione są z kolorowych szkiełek i jak się je zapali dają różnokolorowe , delikatne światło :wink:

Ivonesca,

też lubię ten widok 8) . Zieleń mnie odpręża , ale też rozleniwia 8) . Czasami więc warto popatrzeć i oddać się błogiemu lenistwu. Szkoda, że to lenistwo tak szybko nie nastąpi :wink: :lol:

Ew-ka,

bardzo mi miło , że do mnie zajrzałaś :D . Serdecznie Ci dziękuję za Dobrego Anioła - będzie naszym stróżem .

Chciałabym osiągnąć taką harmonię, spokój i ciepło domowego ogniska , jakie Ty stworzyłaś . Jesteś dla mnie wzorem :D

Pozdróweczka !

• 2 weeks później...

Adrianko GRATULACJE OGROMNE!!!!

Wszystkiego! Zamieszkania, gazu o niezwykle gustownego i stylowego domu!

I ja zaczątki ogrodu widzę za oknem :D

Cieszę się, że jesteś szczęśliwa :D I mam nadzieję, że pokażesz nam jeszcze parę fotek za jakiś czas- jak już dalej urządzisz i dodasz jeszcze więcej interesujących drobiazgów :D

witam, czy mogę cię Adriano prosić o jakieś zdjęcia elewacji oraz dachu ? jestem akurat na etapie prze klinkierowaniem Melanii i chciałbym po prostu zobaczyć jak wygląda twoja Melania. Będę naprawdę wdzięczny gdybyś wrzuciła do swojego dziennika parę fotek. Pozdr. Andrzej

• 2 weeks później...

Adrianko

Wiem jaką odczuwasz radość mieszkając we własnym domku ponieważ od jakiegoś czasu pomieszkuję, ponieważ ciągle brak gazu, przedłuża się odbiór :evil:

to są to pomieszkiwanie sporadyczne wtedy kiedy rano nie muszę rano lecieć do pracy i się przygotowywać.

Adrianko życzę Wam cudownego mieszkania !!!!!.

• 1 month później...