Żelka 07.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja tez na fotki czekam. Rozumiem, ze nie chce sie pisac. Ja tez czytam czasami ale nie mam nic do powiedzienia wiec sie nie odzywam. Pogon Kasie pogon, a u Agi wszystko ok, Soncia juz popytala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam, witam, jak miło, gdy się pojawiają znajome osoby po takiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.03.2008 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Piękne zdjęcia Adranko!!! W bardzo ładnej okolicy masz domek.. przy takich widokach pewnie nie żal sił na odśnieżanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ale widoki Adriano, zupełnie jak z bajki o Królowej Sniegu . Czekamy na c. d. i nie przepadnij znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Widzę, że wraz z wiosną wracamy na forum Ech - piękne te twoje foty Adranko, choć wcale nie wiosenne Krajobraz faktycznie bajkowy i skłaniający do marzeń i myślenia Pozdrawiam gorąco i wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Oj widzę że nie tylko mnie nie było Adrianko Super fotyu takiej zimy to nawet u nas w tym roku nie było pieknie A czas rzeczywiście jest nie ubłagany i pędzi jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ale piękne widoki aż zatyka dech w piersiach i pochwal się też swoimi pięknymi firanami, poszukuję inspiracji ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja też czekam na firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.03.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wszelki duch.... Adrianko, ale niespodzianka! Witaj, Kochana. Jak miło słyszeć, że dobrze się wam mieszka. Dałabys foty tych swoich firanek chociaż Dominiko, cholipcia, chyba nie mam fotek firan "w roli głównej" Zelijko, Kasię pogoniłam, ale nie wiem, czy mi się udało Amtla, mnie też miło do Was wreszcie dołączyć kze, ano nie żal, nie żal . Na szczęście pług dojeżdża i nie trzeba odśnieżać pół wsi Cieszę się, że fotki się spodobały Sonika, sama nieraz nie wierzę, że to nie bajka iga, nie wiem dlaczego, ale tu u mnie wiosny nie widać . Mam nadzieję, że mój powrót na Forum to zmieni Aga, przynajmniej przypomniałam Ci jak wygląda zima . Ja się pocieszam tym, że czas biegnie, dzieci rosną , a my coraz młodsze Sylvia, qurcze, chyba będę musiała jednak zrobić foty tym firanom , a już myślałam, że im się upiecze Miło, że widoki Ci się spodobały . Też lubię sobie popatrzeć Pozdrawiam Was cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Widoki nie z tej ziemi. Czekam jeszcze na firanki, no i na nasza Kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Adrianko wiesz że tutaj się nic nie upiecze Co najwyżej kiełbaska na grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Grill to nas wiosnę - teraz firany dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.03.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No dooobra, niech Wam będzie . W sumie nie mam się czego wstydzić - szyję jak mistrzyni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Myślę że nikt nie bedzie miał wątpliwości że to mistrzowskie wykonanie Ja tylko mogę pozadrościć, bo nawet dobrze guzika nie potrafię przyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.03.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Aga, nie wierzę . Pewnie jesteś stworzona do wyższych celów, a nie do jakiegoś tam przyszywania guzików Krytykować już można, bo fotki w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Chyba jeszcze mnie te wyższe cele nie znalazły Kurczę a ja nwet karniszy jeszcze nie mam Chyba musze cos z tym fantem zrobić Szkoda że tak daleko mieszkasz, bo widać że masz do tego dryg, bardzo fajnie wyglądają okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ach, jakie śliczności i to jeszcze własnemi rencami Tylko pogratulować pomysłu i wykonania. Bardzo efektownie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Pieknie zrobione! pieknie wyglada! Ale po kims kto ma psa Gorana to ja niczego innego sie nie spodziewalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Gdybym wiedziała że od imienia psiurka ma się takie zdolności to też bym swojego tak nazwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Gdybym wiedziała że od imienia psiurka ma się takie zdolności to też bym swojego tak nazwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts