TomKa 15.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Adriano, ale zdolniacha z Ciebie! Na dole kremowego woalu doszyta jest gipiura z frędzlami . Przyszywanie jej było koszmarem Wiem coś o tym. W ogóle szycie firan nie jest proste, niedosyć, że cieniutki, lejący się materiał to jeszcze jego duża powierznia . Dodać do tego starą maszynę walizkową, która lubi pętelkować to dopiero koszmarek ! Adrianko, a dasz się skusić na zamieszczenie zdjęć Twoich wnętrz, albo chociaż starych, które kiedys tu były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Adrianko- naprawdę podziwiam twoje zdolności. Przed przyszytą gipiurą chylę czoła. Choć mnie rozwalił karnisz i piękna firanka w "pomieszczeniu gospodarczym" - tzn. u cibie to pokój z firaną a u mnie to się nazywa pomieszczenie gospodarcze Piękne dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dziewczyny jak ja Was lubię . Same miłe rzeczy słyszę . Chyba popadnę w samouwielbienie Aga, ja też nie wszędzie mam karnisze W pokoju starszego syna w ogóle nie będzie karnisza, bo jak on sam mówi - nie chce zasłaniać sobie widoków żadną firanką . Karnisz jest więc niepotrzebny (przynajmniej zaoszczędzę ) U młodszego syna i w łazience zamiast karniszy mam rolety i to uważam jest bardzo dobre rozwiązanie - w ciągu dnia nic nie przysłania widoków, a wieczorem jest pełna intymność Amtla, to, że własnemi rencami, to najfajniejsze . I fajnie, że się podobają Zelijka, Goran miał swój duży wkład w pracach nad firankami - łaził wokół stołu, na którym szyłam i podgryzał frędzle TomKa, to mogłybyśmy sobie pogadać nt. szycia woalu .... . Z pewnością byśmy się zrozumiały i sobie współczuły Stare zdjęcia ... hmmm, warto przypomnieć Iga, pomieszczenie gospodarcze to strzał w 10-tkę . Mam tam pralnię i drugą kuchnię w jednym . Jest niezastąpione . Po półrocznym korzystaniu stawiam je na pierwszym miejscu . Z tej przyczyny nie mogło być potraktowane po macoszemu - należały się firanki Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Zelijka, Goran miał swój duży wkład w pracach nad firankami - łaził wokół stołu, na którym szyłam i podgryzał frędzle He,he moj Stefek robil by to samo. A Goran teraz nie atakuje tych fredzli? Bo moj stefcio by nie odpuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Zelijka, Goran miał swój duży wkład w pracach nad firankami - łaził wokół stołu, na którym szyłam i podgryzał frędzle He,he moj Stefek robil by to samo. A Goran teraz nie atakuje tych fredzli? Bo moj stefcio by nie odpuscil. U mnie za to chomik, by im nie popuścił ! Ostatnio właśnie, gdy nieświadoma buszowalam na naszym muratorowym forum, z firanki zrobił sitko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Zelijka, Goran miał swój duży wkład w pracach nad firankami - łaził wokół stołu, na którym szyłam i podgryzał frędzle He,he moj Stefek robil by to samo. A Goran teraz nie atakuje tych fredzli? Bo moj stefcio by nie odpuscil. U mnie za to chomik, by im nie popuścił ! Ostatnio właśnie, gdy nieświadoma buszowalam na naszym muratorowym forum, z firanki zrobił sitko . Goranowi nie spodobały się chyba te firanki, bo frędzli już nie podgryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A moj Stefek by pogryzal wlasnie dlatego, ze mu sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Pięknie - jestem pełna uznania, ale czuję niedosyt i poproszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A moj Stefek by pogryzal wlasnie dlatego, ze mu sie podoba. Pewnie Goran też by podgryzał gdyby mu się podobało. Skoro nie podgryza - to mu się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Pięknie - jestem pełna uznania, ale czuję niedosyt i poproszę o jeszcze. Dzięki Sonika To jeszcze - przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Adriano, tu nie ma nad czym myśleć . Tylko odgrzebać te fotki i troszkę nam pokazać . Może znów coś zgapię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Piękne firmanki! Bardzo podobają mi się firanki w oknach balkonowych i takie ciężkie zasłony.. Niestety Żona mówi, że jej nie podobają się cięzkie zasłony.. a ona jest odpowiedzialna za proces wykończenia.. Niemniej na prawde podoba mi się gres i dobrze dobrane firanki z frędzelkami. Pewnie strasznie umęczyłaś się szyjąc je.. A czemu w technicznym takie krótkie firanki? Tam nie boisz się podglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.03.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Adriano, tu nie ma nad czym myśleć . Tylko odgrzebać te fotki i troszkę nam pokazać . Może znów coś zgapię ? TomKa, a co chcesz zgapić ? Bardzo podobają mi się firanki w oknach balkonowych i takie ciężkie zasłony.. A czemu w technicznym takie krótkie firanki? Tam nie boisz się podglądania? kze, zasłony nie są ciężkie, bo to tafta . Tyle, że są długie (nawet specjalnie za długie, tak by leżały udrapowane na podłodze) Okna pomieszczenia gospodarczego są małe i zamontowane dość wysoko, więc tam i tak mnie nikt nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Adriano, tu nie ma nad czym myśleć . Tylko odgrzebać te fotki i troszkę nam pokazać . Właśnie, zgadzam się z TomKą całkowicie. Bardzo prosimy o fotki Adriano, stare i nowe też. Bardzo podoba mi się słowo gipiura , fajnego dzióba się robi - gipiura... . Proszę się z nami nie droczyć tylko wstawiać foty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Moje pom. gosp. to pomału robi się komórka I ja czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja czuję, że źle potraktowałam swoje pomieszczenie gospodarcze Umnie tam kalosze i błoto głównie A widzę, że wasze zwierzaki jakieś zdżarte Moje świniaki niecnie tykają poza żarciem w sojej misce. |Żadne kable, meble, i inne cuda ich nie interesują Może rzuciłby się na frędzle jak kiedyś inne na dywany- ale nie posiadam ani jednego ani drugiego w domu Mój małżonek jest z tych nie lubiących czegokolwiek wiszącego na oknie i na firanki się nie zgodzi na dole za żadne skraby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.03.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Bardzo podoba mi się słowo gipiura , fajnego dzióba się robi - gipiura... . Sonika, to słowo pewnie z francuskiego . Można ładnie zaakcentować też "r" gipiura ... Moje pom. gosp. to pomału robi się komórka Aga, moje też zapewne byłoby komórką gdyby nie kotłownia Ja czuję, że źle potraktowałam swoje pomieszczenie gospodarcze Umnie tam kalosze i błoto głównie iga, swoje pom. gospodarcze podzieliłam na dwa osobne : pralnio/kuchnię i kotłownię . Dlatego teraz staram się mieć w tym pierwszym jako taki porządek, bo to kotłownia robi za składzik . Dobrze, że rzadko tam zaglądam Twoje świnki przynajmniej ograniczają się do jednego terytorium , a pies biega po całym domu , chociaż np. mojemu Goranowi nie wolno wchodzić na górę. Ma do dyspozycji tylko parter (ograniczam szkody) . Mam już np. pamiątkę po jego zębach na indonezyjskiej komodzie Dziewczyny , skoro tak mnie namawiacie to idę na poszukiwania ... może znajdę jakieś foty tej mojej pralnio/kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 To ja czekma na te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.03.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 To ja też A co do prosiaków to zdziwiłabyś się -jako,że cały dół to jedna przestrzeń biegają po jakiś 60m2 bez ograniczeń Cieszę się, że mi się trafiły takie spokojne egzemplarze, bo poprzednie podżerały wszystko-firany, wszelkie frędzle, dywany, gazet no i kable oczywiście, co było najdroższą inwestycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.03.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Aga, iga, fotki znalazłam . Teraz muszę je tylko ściągnąć do albumu .... iga, skoro Twoje świnki takie ułożone, to pewnie tresowane . Jakiego gatunku to świnki ? Moje (a w zasadzie mojego syna) koszatniczki mieszkają sobie w terrarium i gryzą dokładnie wszystko co mogą . Bałabym się je wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts