Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Adriano Komputerowego dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...A aparacik to super rzecz, wszytko utrwali bo niektóre rZeczy szybko sie zapomina 8) 8) 8)

Andrzejko, dzięki za gratulki ! :D

Aparacik, to ja teraz ze sobą zawsze nosić będę. Jest taki malutki, że zmieści mi się do każdej torebki.

I tylko pstryk, pstryk będę robić , by niczego nie uronić. :D

I z nami się podzielić swoja radością i widokiem rosnącego domku 8) 8)

Nefer, wszystko jak dotąd wskazuje, że fajna ta moja ekipa. Ale lepiej odpukać w niemalowane drzewo. Jutro to zrobię - drewnianych pali u mnie dostatek :lol:

Renatko, cieszę się, że znów tu do mnie zawitałaś.

Ruszyć w pięknym stylu to podobno nic wielkiego, ale pięknie zakończyć to już coś :wink: .

A chciałabym tak trzymać, a chciała ... :D

Tabaluga, dziękuję za gratulacje :D

Ekipa póki co wrażliwa, zobaczymy później czy to nie było czasem tylko "na pokaz" (dla uśpienia mojej czujności) :wink:

Andrzejko, z wielką przyjemnością będę się z Wami dzielić swoją radością z postępów budowy. Mam nadzieję, że będzie to sama radość :D

ADRIANO!GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A więc stało się!"Pierwsze koty za płoty".Jak widzisz aura też Ci kibicuje.Zimno,deszcz odeszły"w siną dal".Zaświeciło słoneczko :p :p :p :p :p :p i zrobiło się cieplutko nie tylko na duszy.Ogrodzenie SUPER,estetyczne,paliki wkomponowane w tło a działeczka taka namacalna i ten krajobraz CUDO.Z ciekawością będę śledzić dalszy ciąg wydarzeń.

Adriano czemuż taka fajna kobitka ukryła się za takimi okularami i poskąpiła nam oblicza uroczej inwestorki??? :roll:

Trzymam kciuki za ekipę żeby tak pięknie kończyła jak zaczęła.Paliki i ogrodzenie - pierwsze efekty superaśne!!!Pozdrowionka. :lol:

Kasiu, bo ja taka nieśmiała i wstydliwa jestem 8) :oops: , eee nie ! tylko żartowałam :wink: :lol: .

Tak naprawdę to z okularami się nie rozstaję. Czy zima, czy lato zawsze je mam na nosie. Moje wrażliwe oczy nie mogą patrzeć na słońce bez filtrów i przyciemnionych szkiełek. Inaczej bolą i łzawią :-?

Dzięki serdeczne za trzymanie kciuków !

Pozdrowionka :D

Iga,

Bardzo, bym się cieszyła gdyby było tak jak mówisz.

Myślę, że to co ma być - to będzie . A trochę szczęścia zawsze się przyda :wink:

Miło mi, że krajobraz skłania Cię do rozmarzenia. Prawdę mówiąc mnie też ukaja. Zapewne kiedy wszyscy sąsiedzi się wybudują będzie mniej dziewiczo, ale chyba też ładnie 8)

Wygląda na to, że znalazłaś sposób na swoją ekipę. Ale myślę, że to dobrze, że właśnie pochwały działają na nich mobilizująco.

Chwal więc i nie żałuj im dobrych słów :wink: :p :p :p

Tabaluga, taką strategię chyba będę musiała przyjąć :lol:

Ale zasada, że raz kij, raz marchewka będzie w pogotowiu :wink: :lol:

Adrianko będzie pięknie. Bardzo podobają mi się takie działki z dala od cywilizacji, w otoczeniu lasu, drzew. Ta cisza, śpiew ptaków, zapach sosen.... Zazdroszczę. Ja trochę ze względu na męża wybrałam miasto- a właściwie jego peryferia.

Tabaluga, wbrew pozorom do miasta mam bardzo blisko. Od obecnego miejsca zamieszkania mam 20 min. drogi spacerkiem, a 10 min. jazdy rowerem. Samochodem jestem w 4min. 8)