tabaluga1 05.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 gratuluję początków. No i ekipy wrażliwej na piękno przyrody. Ale najważniejsze, że są solidni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ...A aparacik to super rzecz, wszytko utrwali bo niektóre rZeczy szybko sie zapomina Andrzejko, dzięki za gratulki ! Aparacik, to ja teraz ze sobą zawsze nosić będę. Jest taki malutki, że zmieści mi się do każdej torebki. I tylko pstryk, pstryk będę robić , by niczego nie uronić. I z nami się podzielić swoja radością i widokiem rosnącego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.05.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Nefer, wszystko jak dotąd wskazuje, że fajna ta moja ekipa. Ale lepiej odpukać w niemalowane drzewo. Jutro to zrobię - drewnianych pali u mnie dostatek Renatko, cieszę się, że znów tu do mnie zawitałaś. Ruszyć w pięknym stylu to podobno nic wielkiego, ale pięknie zakończyć to już coś . A chciałabym tak trzymać, a chciała ... Tabaluga, dziękuję za gratulacje Ekipa póki co wrażliwa, zobaczymy później czy to nie było czasem tylko "na pokaz" (dla uśpienia mojej czujności) Andrzejko, z wielką przyjemnością będę się z Wami dzielić swoją radością z postępów budowy. Mam nadzieję, że będzie to sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adriano czemuż taka fajna kobitka ukryła się za takimi okularami i poskąpiła nam oblicza uroczej inwestorki??? Trzymam kciuki za ekipę żeby tak pięknie kończyła jak zaczęła.Paliki i ogrodzenie - pierwsze efekty superaśne!!!Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyka 06.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ADRIANO!GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A więc stało się!"Pierwsze koty za płoty".Jak widzisz aura też Ci kibicuje.Zimno,deszcz odeszły"w siną dal".Zaświeciło słoneczko i zrobiło się cieplutko nie tylko na duszy.Ogrodzenie SUPER,estetyczne,paliki wkomponowane w tło a działeczka taka namacalna i ten krajobraz CUDO.Z ciekawością będę śledzić dalszy ciąg wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adriano czemuż taka fajna kobitka ukryła się za takimi okularami i poskąpiła nam oblicza uroczej inwestorki??? Trzymam kciuki za ekipę żeby tak pięknie kończyła jak zaczęła.Paliki i ogrodzenie - pierwsze efekty superaśne!!!Pozdrowionka. Kasiu, bo ja taka nieśmiała i wstydliwa jestem , eee nie ! tylko żartowałam . Tak naprawdę to z okularami się nie rozstaję. Czy zima, czy lato zawsze je mam na nosie. Moje wrażliwe oczy nie mogą patrzeć na słońce bez filtrów i przyciemnionych szkiełek. Inaczej bolą i łzawią Dzięki serdeczne za trzymanie kciuków ! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 goyka, dzięki za gratulacje ! Zaświeciło słoneczko, zrobiło się cieplutko i chce się żyć, chce się budować ! Sezon budowlany rozpoczął się więc również dla mnie. I niech świeci to słoneczko i niech kibicuje ! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.05.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Super!!! Strasznie sie ciesze, ze u ciebie juz sie zaczelo. I same dobre wiesci! Krajobraz jest rzeczywiscie przepiekny Ach - jak sie rozmarzylam Jak ekipa robi takie dobre wrazenie juz na poczatku to na pewno bedzie dobrze! Zareczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.05.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Wygląda na to, że znalazłaś sposób na swoją ekipę. Ale myślę, że to dobrze, że właśnie pochwały działają na nich mobilizująco. Chwal więc i nie żałuj im dobrych słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Iga, Bardzo, bym się cieszyła gdyby było tak jak mówisz. Myślę, że to co ma być - to będzie . A trochę szczęścia zawsze się przyda Miło mi, że krajobraz skłania Cię do rozmarzenia. Prawdę mówiąc mnie też ukaja. Zapewne kiedy wszyscy sąsiedzi się wybudują będzie mniej dziewiczo, ale chyba też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adriano będzie pięknie i najpiękniej bo będzie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Wygląda na to, że znalazłaś sposób na swoją ekipę. Ale myślę, że to dobrze, że właśnie pochwały działają na nich mobilizująco. Chwal więc i nie żałuj im dobrych słów Tabaluga, taką strategię chyba będę musiała przyjąć Ale zasada, że raz kij, raz marchewka będzie w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adriano będzie pięknie i najpiękniej bo będzie u Ciebie Kasiu, też mam taką nadzieję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ty masz nadzieję a ja to wiem!!! Bo u mnie dla mnie też będzie najpiękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adrianko będzie pięknie. Bardzo podobają mi się takie działki z dala od cywilizacji, w otoczeniu lasu, drzew. Ta cisza, śpiew ptaków, zapach sosen.... Zazdroszczę. Ja trochę ze względu na męża wybrałam miasto- a właściwie jego peryferia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ty masz nadzieję a ja to wiem!!! Bo u mnie dla mnie też będzie najpiękniej Kasiu, MASZ 100% RACJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adrianko będzie pięknie. Bardzo podobają mi się takie działki z dala od cywilizacji, w otoczeniu lasu, drzew. Ta cisza, śpiew ptaków, zapach sosen.... Zazdroszczę. Ja trochę ze względu na męża wybrałam miasto- a właściwie jego peryferia. Tabaluga, wbrew pozorom do miasta mam bardzo blisko. Od obecnego miejsca zamieszkania mam 20 min. drogi spacerkiem, a 10 min. jazdy rowerem. Samochodem jestem w 4min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Oj ! chyba trzeba będzie ich często chwalić . Jak mają być tego takie efekty to nie żałuj im pochwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Tak Andrzejko, o te EFEKTY przecież tu chodzi . Musi być zawsze jakiś klucz do sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Adriano my też mamy działkę ze spadkiem i zrobimy sobie schodki z tarasu do ogrodu,a obok na skarpie mam zaplanowany skalniaczek.Na wszystko jest metoda tylko trzeba czasu aby ją odszukać.Na pewno coś wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts