Adriano Komputero 09.05.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Kasiu, Iga, DZIĘKUJĘ Wam dziewczyny! Ekipa jak dotąd pracuje doskonale. Ale nie chcę ich za bardzo chwalić by nie zapeszyć . Wolę trzymać się przysłowia, że nie chwali się dnia przed zachodem słońca Trzymajcie więc kciuki aby szło wszystko tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Adriano gratulacje Z taki mierownikiem budowy to ci chyba nic nie straszne i z taką dokładna ekipa tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.05.2006 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Andrzejko, DZIĘKI BARDZO !!! Muszę Ci powiedzieć, że jak dotąd jestem z kierownika bardzo zadowolona. Ale oczywiście go nie chwalę, wcale a wcale nie chwalę ( co by nie zapeszyć ). Już odpukuję w niemalowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 A nie malowanego to jak widze teraz na budowie masz dostatek więc możesz pukac co i rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.05.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Tak Andrzejko, pali drewnianych i desek u mnie dostatek . No i las dookoła . Drzewa niemalowanego więc nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 10.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Oj, cicha woda z Ciebie . Długa przerwa w dzienniku, ale jak już zaczęła się robota, to tylko patrzeć, a będziecie się wprowadzać . Ja niestety ciągle grzęznę w papierach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 10.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zachęcam Cię więc gorąco - pisz , wtedy i motywacja będzie większa W sobotę (mam nadzieję) stoczymy pierwszą batalię budowlaną na naszej działce, a mianowicie kopanie studni To może i zacznę pisać po tym incydencie... a co tam! A nie lubię studni, oj nie lubię bardzo :-? Już teraz śnią mi się straszne rzeczy z nimi związane... I po co niemądry żuczku oglądałeś "Krąg"???!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 zuczek zacznij pisac dziennik koniecznie!!! A do nielubienia i wiadomych fimow - ja jako ista niezykle strachliwa i czesto przebywajaca nocami bez mazonka w ogole takowych nie ogladam Nie spalabym wcale a tak mam spokojna glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 10.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 zuczek zacznij pisac dziennik koniecznie!!! A do nielubienia i wiadomych fimow - ja jako ista niezykle strachliwa i czesto przebywajaca nocami bez mazonka w ogole takowych nie ogladam Nie spalabym wcale a tak mam spokojna glowe Za każdym razem po takim filmie obiecuję sobie, że już nigdy więcej, a później i tak oglądam Ja się chyba po prostu lubię bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyka 10.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Och!!!! Ta maszyneria budzi respekt,kopara jak się patrzy.Tak tak,wszystko wskazuje na to ,że ekipa to zgrany team.Uwinęli się szybko z wykopem,dobrze zorganizowani.Kierownik nie odpuszcza ,kontroluje przebieg prac-SUPER.Miło patrzeć.Oby tylko się zbytnio nie zmęczyli tempem robót.A jak widać praca wre.I tak ma być. ADRIANO,ale z Ciebie ekstra reporter fotki świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.05.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 goyka, ... no tyle komplementów naraz .... . DZIĘKI SERDECZNE ! Tempo robót wydaje się być "akurat" - jest nie za szybkie nie za wolne. I dobrze, bo robota posuwa się do przodu, a przy tym wydaje się być wykonana prawidłowo i zgodnie ze sztuką. Cieszę się , że najważniejsza jest dla moich majstrów jakość i dokładność, a nie szybkość wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.05.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Oj, cicha woda z Ciebie . Długa przerwa w dzienniku, ale jak już zaczęła się robota, to tylko patrzeć, a będziecie się wprowadzać . Ja niestety ciągle grzęznę w papierach . ... ... wydaje mi się, że przerwy w dzienniku nie ma i czyta się go płynnie ... no, ale to może być tylko moje subiektywne zdanie . Robota zaczęła się zgodnie z planem . Chcielibyśmy do końca roku zamknąć , aby prace wykończeniowe robić również zimą. Ale czy założenia się urealnią - zobaczymy Papierologia to najgorszy i najmniej wdzięczny etap. Ale jak już się przez niego przebrnie, to człek nabiera zapału, chęci i sił. Czego Ci serdecznie życzę ! Aby stało się to jak najprędzej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.05.2006 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zachęcam Cię więc gorąco - pisz , wtedy i motywacja będzie większa W sobotę (mam nadzieję) stoczymy pierwszą batalię budowlaną na naszej działce, a mianowicie kopanie studni To może i zacznę pisać po tym incydencie... a co tam! A nie lubię studni, oj nie lubię bardzo :-? Już teraz śnią mi się straszne rzeczy z nimi związane... I po co niemądry żuczku oglądałeś "Krąg"???!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach Zuczek, , a więc co do rozpoczęcia pisania dziennika - trzymam Cię za słowo !!! Każdy moment jest dobry. A jak już zaczniesz to się "wciągniesz". Z niecierpliwością będę czekać na pierwszy wpis ! Takich strasznych filmów nie oglądaj ! Przerzuć się na melodramaty, kino familijne... . Z pewnością nic złego Ci się wtedy nie przyśni Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.05.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Jejku, jak ja Ci tego prądu zazdroszczę!!!!!!!! I to tak całkiem, całkiem.... Taką czystą, nieetyczną , rasową zazdrością!!! Aż mi wstyd I to za CAŁE 250 pln.....Ja do tej pory na prąd wydałam już 6 000 pln Tyle kasy, za niekompetencje, i sobiewisizm elektrowni! AKasę mogłabym wydać na tyle... innych, potrzebnych rzeczy Nawet nie wiesz jaką jesteś szczęściarą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 11.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Gratuluję prądu Dobrze, że udało się do czasu kiedy będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyka 11.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Udawadnianie przez petentów rzeczywistych faktów o których obie strony wiedzą to typowe dla Urzędów. Nikt tam nie kwapi się do szukania dokumentacji będącej w ich posiadaniu - a powinni -. Ale nie dałaś się i Elektrownia otrzymała za podłączenie prądu caaaałe 250,-PLN. Bardzo dobrze. Skrzyneczka prezentuje się dostojnie i czeka by dać dobrego KOPA. Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Jejku, jak ja Ci tego prądu zazdroszczę!!!!!!!! I to tak całkiem, całkiem.... Nawet nie wiesz jaką jesteś szczęściarą!!!! Alfreda,..... ...... co by Ci tu powiedzieć... hm... ... Już na etapie wyboru swojego miejsca na ziemi przyjęłam warunek, że działka ma być uzbrojona w dwie rzeczy : wodę i prąd. Zawsze łatwiej później przy podłączaniu się, nie kosztuje tyle i mam pewność, że TO już na działce będzie jak zacznę budowę. Bałam się kłopotów dlatego asekuracyjnie wolałam kupić już uzbrojoną działeczkę . Jak widać moje chuchanie na zimne opłaciło się . Mimo, że nie obyło się bez stresu ( szukanie kwitów ) to PRĄD już mam , z czego się ogromnie cieszę . Mimo wszystko chyba zasłużyłam sobie na to szczęście ? Alfredko, ale dla pocieszenia Ci powiem, że gdybym w trakcie swoich poszukiwań natrafiła na taką działeczkę jak Twoja, nie oglądałabym się na przyłącza i uzbrojenie, tylko brała ją "w ciemno". Niestety nie dane mi było takiej znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Gratuluję prądu Dobrze, że udało się do czasu kiedy będzie potrzebny DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 .... Skrzyneczka prezentuje się dostojnie i czeka by dać dobrego KOPA. Pozdrowionka ! goyka, myślę, że do będzie naprawdę dobry KOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To już lodówka może stanąc i chłodzić piwo - czyli można już imprezować :) Gratki Jesteś bardzo dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts