Adriano Komputero 11.05.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nefer, w zasadzie można by było . Tylko, że lodówki brak . Chyba lepiej będzie to piwko w zimnej wodzie schłodzić, ale woda dopiero ma być . Póki co obejść trzeba się smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 12.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia. Jesteśmy prawie na tym samym etapie.Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Gratuluję postępów prac. Jak tam u Ciebie pięknie, ten las, sosenki na działce...ach przecudnie . Kamień węgielny opasany wstążeczką też jest nieziemski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Adrianko GRATULACJE WYLANYCH FUNDAMENTOW!!!! Teraz NIECH SIE MURY PNA DO GORY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Adriano co za wspaniałe wmurowanie kamienia węgielnego Super, grunt to dobra podstawa Trzymam kciuki i gratulki A teraz do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ogromne gratulki a teraz niech się mury pną do góry. Solidne podstawy już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Adriano wczoraj wieczorem wzdychałam i nie mogłam wyjść z podziwu jakie masz super równe wylane ławy. Też bym chciała takie już mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2006 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Kochani, DZIĘKUJĘ WAM wszystkim za gratulki, jest mi ogromnie miło, że mogę się z Wami tą wiadomością podzielić Olu, cieszę się, że moja okolica Ci się podoba i że wstążeczka na kamieniu węgielnym zrobiła wrażenie Kasiu, , .....niech się mury pną do góry... niech się pną na całe 9,50 m z kalenicą Andrzejko, dobra i solidna podstawa najważniejsza Nie mogliśmy się oprzeć tak sympatycznemu wydarzeniu jakim jest wmurowanie (a raczej zatopienie ) kamienia węgielnego Aga, bardzo mi miło , że mnie odwiedziłaś Aga - żono Facia, BĘDZIESZ MIAŁA ! Zobaczysz jak u Ciebie ładnie to zrobią . Już niedługo i Ty cieszyć się będziesz postępami na budowie . Życzę POWODZENIA ! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Powoli nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.05.2006 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Aga - i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Adriano dziekujemy za mozliwosc wspolnych odwiedzin u AlfredyWspaniale jest poznac serdecznych i zakreconych ludzi,pragnacych realizowac swoje marzenia o domu z ogrodem.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.05.2006 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Kasiu, podobne cele i marzenia łączą ludzi. Nam również było bardzo miło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Aga - i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyka 15.05.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A więc tradycji stało się zadość. Radosna to chwila. Kamień węgielny---cegiełka w uroczej oprawie---wmurowany !!!!!!!!!!!! GRATULACJE........ A murek już niedługo wyjdzie z dołka , zobaczy piękny świat i będzie szybko rósł , rósł i rósł. POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 15.05.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dołączam się do gratulacji!!! Piękne ławy. Alfreda zazdrości ci prądu, ja ślicznego piaseczku, którego za wielkie pieniądze nie będziesz musiała kupować, no i wilgoć do Ciebie nie będzie miała dostępu Niech dalej układa się wszystko : planowo, rzetelnie i terminowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.05.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 GRATULACJE........ ....A murek już niedługo wyjdzie z dołka , zobaczy piękny świat i będzie szybko rósł , rósł i rósł. goyka, Bardzo miło otrzymywać takie gratulacje ! . DZIĘKI !!! Już nie mogę się doczekać kiedy murek zobaczy piękny świat . Póki co patrzę na niego z głową pochyloną w dół . Oby jak najszybciej spojrzeć wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 15.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Adriano Komputero, dziękuje że zechciałaś do nas zajrzeć. Codziennie opowiadam dziadkom co piszą na temat ich roboty. Cieszą się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.05.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dołączam się do gratulacji!!! Piękne ławy. Alfreda zazdrości ci prądu, ja ślicznego piaseczku, którego za wielkie pieniądze nie będziesz musiała kupować, no i wilgoć do Ciebie nie będzie miała dostępu Niech dalej układa się wszystko : planowo, rzetelnie i terminowo!!! adaman, Bardzo mi miło !!! Takie pochwały są niezmiernie przyjemne . A piaseczku to faktycznie u mnie dostatek . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.05.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Adriano Komputero, dziękuje że zechciałaś do nas zajrzeć. Codziennie opowiadam dziadkom co piszą na temat ich roboty. Cieszą się... ogo, jakie to miłe, gdy rodzina wspiera i kibicuje . Która pomaga, wykazuje tak wielkie zainteresowanie i zaangażowanie w Twoją budowę. Jesteś szczęściarą mając taką rodzinę. Zaangażowanie duchowe, wspólne przeżywanie jest bardzo budujące ,a jak do tego dochodzi pomoc w wykonaniu, to można tylko pozazdrościć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Jak fajnie - ławy, listy, pienazki i cala rodzina! I fantastyczne budowanie z kierownikiem budowy! GRATULACJE! oj jak ja wam zazdroszcze tego, ze byliscie przy zalwaniu Pieknie to wszystko mi wyglada - bedziecie mieli piekny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts