Adriano Komputero 13.12.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Majster oczywiście polecony! "Naraiła" go sama szefowa firmy, w której załatwiam wszystkie papiery. Majster podobno taki, że "mucha nie siada".Bardzo go zachwalała. Podobno prowadzi również sprzedaż materiałów budowlanych. Nie wiem, czy szefowa prawdę mówi i czasem razem z majstrem nie "podrzucają" sobie wzajemnie klientów , ale komuś trzeba przecież zaufać. Gdybym się na niego zdecydowała na pewno zobaczę i odwiedzę jego wcześniejsze budowy! anSi, miło, że tu zawitałaś. Bardzo się cieszę. Ja na razie idę jak błyskawica, grzmoty będą później!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.12.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ja na razie idę jak błyskawica, grzmoty będą później!!! Toć to fizyce wbrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.12.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ja na razie idę jak błyskawica, grzmoty będą później!!! Toć to fizyce wbrew Tak mi się jednak wydaje, że najpierw widać błyskawicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 13.12.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Adriano bardzo fajnie ze masz zalatwionego juz majstra. Tak jak mowia dziewczyny warto poczekac jezeli jest dobry. Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img301.imageshack.us/img301/8918/dbsimplesxmaspleasures99mk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.12.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://img521.imageshack.us/img521/8/256979pe.gif Zdrowych i Pogodnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 23.12.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Adriano z okazji nadchodzacych swiat Bozego Narodzenia zycze calej Twojej rodzince duzo szczescia, radosci i spelnienia marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.12.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 KOCHANI ! Dziękuję Wam za życzenia i takie piękne karty świąteczne Ja również składam Wam najserdeczniejsze życzenia ZDROWYCH, POGODNYCH, MIŁYCH , RADOSNYCH, NAJWSPANIALSZYCH ŚWIĄT ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI WSZYSTKICH PLANÓW W NOWYM 2006 ROKU. Świątecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.12.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Gratulacje Zakupu Swojego Miejsca na Ziemi!!!!!!!http://img505.imageshack.us/img505/5429/szampan30di.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.12.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Gratulacje Adriano. Witamy w gronie oszołomów budowlanych tak zaczną Cię postrzegać znajomi, którzy nie budują. Będziesz ich zanudzać rozmowami o materiałach na ściany, ilości różnicówek na piętro orac wełna czy styropian? Ale potem, jak już wszystko będzie na swoim miejscu, wszystko wróci do normy a znajomi (mocno zaniedbani) będą bardzo chętnie do Was przyjeżdżać. Już zaczełaś, teraz to z górki - nie da się tego zatrzymać. PS. Czy masz kalkulację kosztów tego domu? Wygląda na dość kosztowny w budowie, zwłaszcza dach. Pewnie ten nie osłonięty komin trzeba będzie dodatkowo ocieplać, bo mogą być problemy z ciągiem. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.12.2005 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Kasiu64 nurni, dziękuję ! To prawda,że koszty budowy tego domu nie są małe. Nawet dokładnie nie wiem jakie, bo biuro z którego jest ten projekt podaje jedynie koszty zakupu materiałów na stan surowy zamknięty . Próbowałam kontaktować się z inwestorami, którzy już ten dom wybudowali , ale i oni nie byli w stanie odpowiedzieć na pytanie : jakie koszty. Bardzo żałuję bo nie wiem czego tak naprawdę możemy się spodziewać. Mamy jednak nadzieję, że funduszy nam wystarczy. Oczywiście będziemy wspierać się kredytem. Komin w tym domu podobno trudny do wykonania . Z pewnością trzeba go ocieplić. Trzeba zatem zadbać o dobrych fachowców ! POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.12.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 PIĘNE ZDJĘCIA!!!JESZCZE RAZ GRATULACYJKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 100 Lat i Spełnienia Marzeń w Nowym 2006 Rokuhttp://img445.imageshack.us/img445/5360/ap71t9sn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.12.2005 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Dla wszystkich Was kochani Forumowicze http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 03.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Działeczka pięknista jest !!!! Bez dwóch zdań!! Będzie się tutaj rewelacyjnie mieszkać!! Wydaje mi się że tego typu tereny odpowiadają ludzim w " pewnym wieku" ( np. mój) Nie ma tego ciśnienia na miasto, centrum i wszystkie jego ( wątpliwe) plusy!! Człowiek w którymś momencie uświadamia sobie co mu tak naprawdę jest potrzebne do życia!!! Pisz na bierząco coby można śledzić Twoje poczynania!!! A chcieć, to móc!!!! Do budowy , oprócz paru oczywistych rzeczy NIEZBĘDNE JEST TZW. ZAKRĘCENIE!!! Ale to już posiadasz, więc rezultat w postaci chałupy MUROWANY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Powodzenia w budowie, na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Śliczne zdjęcia działeczki! Życzę Wam, aby zapału nie zabrakło do końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.01.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Stokrotne dzięki ! Jesteście bardzo mili ! To bardzo przyjemne uczucie, gdy komuś innemu podoba się to, co sami wybraliśmy, to ogromnie "budujące" Alfredko, masz rację, że w pewnym wieku szukamy czegoś innego. Spokoju, wytchnienia...Wyciszamy się i zauważamy coś, czego dawniej nie dostrzegaliśmy. Coś w tym jest...może zegar biologiczny zaczyna zwalniać ? Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Przyłączam sie do gratulacji i trzymam kciuki... A propos Melanii - powiem ci tak po cichutku... ze zawsze bardzo podobały mi sie projekty Archipelagu, a najbardziej własnie ...Melania Jak bym wybierala projekt typowy - na bank ona no ewentualnie - garaz 2 stanowiskowy by potrzebny byl - nie wiem jak Wy czy ja przerabiacie na 2 stanowiskowy czy zostawiacie tak jak jest? Po zatym uklad wnetrz i program - moim zdaniem bardzo fajny , lukarny moze nie najtansze ale o wiele bardziej funkcjonalne niz okna polaciowe gratuluje a koszty budowy - no coz - zwykle jest to inwestycja na cale zycie - czasem lepiej cos dolozyc (jesli jest taka mozliwosc) i miec dokladnie to co sie chce pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 04.01.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 No cóż, przychodzi taki moment, że dzieci się usamodzielniają .....ychy, akurat - pienążki co miesiąc mu wysyłam ! Och, kiedy wreszcie moje się usamodzielnią. Ja już bym nawet te pieniążki mogła im wysyłać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts