zielonooka 11.01.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Renatko - ja mam legalett - jesli chcesz cos wiedziec chetnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 11.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Co ja biedny mogę tu powiedzieć?! CHOLERNA ZIMA!!! poszła ty won!!!!!!!!!!!! Adriano Komputero musi się już zacząć budować, bo Melania jak się patrzy!!! Świetny projekt, zresztą Archon z tego słynie, a do tego jeszcze śliczna działka!!! Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń!!! Ino szybko!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.01.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Co ja biedny mogę tu powiedzieć?! CHOLERNA ZIMA!!! poszła ty won!!!!!!!!!!!! Adriano Komputero musi się już zacząć budować, bo Melania jak się patrzy!!! Świetny projekt, zresztą Archon z tego słynie, a do tego jeszcze śliczna działka!!! Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń!!! Ino szybko!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Melania nie jest z Archonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 No właśnie Wiele Pracowni Projektowych zaczyna się na "A". W całej tej ilości można się pogubić Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2006 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Zielonooka, gdybym ja znała Twój system "od podszewki" (i wyszłoby na plus) to też pewnie budowałabym z niego swój dom . Ale ponieważ nie znam to czytam i ufam ludziom, którzy znają się na rzeczy. Dlatego będę budować z Silki . Zresztą jak sama piszesz była również i Twoim faworytem Cieszę się, że wybrałam materiał o którym dobrze się mówi . A co do kolorystyki, to było wiele opcji m.i. czekoladowa dachówka i jasnobeżowa elewacja. Jednak po długich przemyśleniach stanęło na miedzianej dachówce, cieniowanej cegle klinkierowej (brązowo- miedziano- ceglanej) oraz rozbielonym bananowo-waniliowym kolorze elewacji. Takie są założenia i plany, a jak będzie to okaże się dopiero po moich "oględzinach " w składach i hurtowniach Jestem teraz na etapie poszukiwań. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2006 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 agamuza, Dzięki ! Trzymam kciuki, by ta Wasza piramida była coraz niższa Pamiętaj : małymi kroczkami ale do przodu ! Wszystko się uda ! A Sylwester to na pewno "przejdzie do historii" Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 11.01.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Uuups, ale gafa!!! Ale właśnie mi się pomieszały nazwy tych pracowni!!! Wybaczcie!!! Kajam się i do stóp padam, ale domek i tak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2006 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Renatko Po dokonanych wyborach można powiedzieć, że wiele nas łączy Niestety moja działeczka nie jest bezpośrednio przy granicy lasu ani też nie rosną na niej wysokie drzewa Ale i tak mi się podoba Las sobie zasadzę wiosną a zanim urośnie będę patrzeć na las sąsiada POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Gryfpc, nie przejmuj się ja też kiedyś myślałam, że Archon to to samo co Archeton Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamuza 12.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Dzień dobry, Adriano! Sama głupieję od nazw pracowni, mój projekt jest z ARCHIMAATU, a adaptacje będę robila w A - KWADRACIE; w domu leży mi pół tony katalogów z projektami pracowni na literke A - chyba sprzedam na allegro Tym bardziej, że nam się dublują katalogi - bo ja zamawiałam sama sobie, a moja mama sobie; siedziałyśmy każda w swoim pokoju, przeglądałyśmy katalogi i darłyśmy sie do siebie: a widziałaś coś tam z aaaa, albo ten z AAAA ze strony 123564??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.01.2006 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Agamuza, u mnie w końcowej fazie poszukiwań, kiedy miałam już dość przeglądania projektów z przeróżnych Pracowni, było podobnie. Zniechęcona niepowodzeniem, czyli nieznalezieniem właściwego projektu po wielomiesięcznym okresie szperania i szukania, też w desperacji poprosiłam o pomoc mamę. Jak zamykałam oczy widziałam same domy, układy pomieszczeń, rzuty... wszystko się mieszało Na szczęście wtedy pojawił się ten, na którego czekałam - domek marzeń i już tak zostało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 A ja miałam w liceum Panią woźną...P. Melę!!!! Urodą ta twoja, bije tą moją prosto w twarz!!!! Ale charakterek, usposobienie i podejście do uczniów REWELACJA ! Mam nadzieję że" namazani "tym imieniem takie same cechy mają!!! W tym wypadku sukces MUROWNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Alfredko, w tych nazwach imion faktycznie "coś" jest Fascynuje mnie także wygląd psów - każdy podobny jest do właściciela, a raczej odwrotnie, właściciel psa podobny do swojego pupila Przypomniałaś mi wspaniałe lata... moją p.woźną, która była przyjacielem, powiernikiem... malutka, drobniutka, też urodą niegrzesząca pani Trudzia...Trudno było przejść bez tarczy obok jej kanciapy...Ech ! jak to było dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.01.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Bardzo dobrze inwestorko, że wzięłaś sprawy w swoje ręce w kwestii poszukiwania wykonawcy . Pani E. może nie być całkiem obiektywna. Pan A. chyba nie jest zbyt rzetelny, skoro nie raczy odpowiedzieć na propozycję. Pożądny fachowiec dałby odpowiedź (chociażby negatywną), albo określił termin spotkania (choćby odległy o miesiąc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 K74, też tak myślę. Dlatego właśnie się "zeźliłam" Całe szczęście, że sobie przypomniałam o Panu B. Zobaczymy co z tego się wykluje Obym tylko nie została na przysłowiowym "lodzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Adriano - gdzie ten rysunek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Jest trochę " za duży" i się nie mieści, ale myślę, że zaraz mi się uda go "dopasować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ok,czekam słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ... Postanowiłam narysować własne zagospodarowanie działki. Zabrałam się do tego z wielką ochotą właśnie teraz w przypływie natchnienia. Oto rezultat : Gdzie Adriano Komputerowa, gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Rysuneczek jest już w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts