Adriano Komputero 05.07.2006 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Hej Adrianko tak przyzwyczaiłam się, że codziennie coś nowego piszesz... A tu proszę : szanowna Inwestorka biega gdzieś w skwarze , kolejne zakupy czyni i niczym się nie chwali Jakbyś zgadła adaman . Tak dobrze mi poszło z oknami dachowymi, że chciałam wszystko "dograć" z oknami "pokojowymi" . Mimo, że zamówienie już wcześniej złożyłam, to rozmyśliłam się co do ich koloru i teraz mam z tą sprawą troszkę zamieszania . Postaram się napisać o tym w Dzienniku, ale czekam na odzew z firmy, w której zamówienie zostało złożone. Może nawet już dzisiaj będę wiedzieć coś więcej A co do skwaru, to chłodzę się w morzu . Pod namową młodszego syna (starszy jeszcze nie dojechał - ostatnie wpisy do indeksu ma dopiero w piątek) udało mi się wygospodarować "dni wolne" i jeżdżę z nim na plażę. W sezonie kursuje u nas tramwaj wodny na Hel i do Jastarni. Skorzystaliśmy więc z okazji i wyruszyliśmy nim na całodniowy wypad nad otwarte morze. Woda w Bałtyku chłodniejsza, ale bardzo czysta . W Zatoce niestety zaczęły pojawiać się już glony, bo woda ciepła . Ale kąpać się można Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No to po tych ostatnich wpisach Mamusia będzie musiała pomyśleć o jakimś super wypoczynku dla Adasia Adrianko odpoczywajcie Super: dla górola niskopiennego takie atrakcje dostępne tylko po uprzednim zaplanowaniu urlopu Fajnie macie z tym morzem pod nosem Czekam niecierpliwie na wieści, ale oczywiście wytrzymam Bawcie sie dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.07.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 adaman, właśnie czekamy na Adasia i razem jedziemy na Mazury. On uwielbia żeglować, to jego druga pasja (po grafice ). Chcemy też odwiedzić Wilno. My tutaj mamy morze, a Ty masz niedaleko góry, za którymi my stale tęsknimy . Jak widać nie można mieć wszystkiego Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Adrianko no nie Ale za to Mazury mamy w połowie drogi A że mój Adaś to także zapalony żeglarz ( 6 m-czny rejs na Darze Młodzieży nawet zaliczył w młodości...), to może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.07.2006 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No to możemy sobie Adasiów pogratulować . Moj pływa na morzu na dwumasztowcach , a na jeziorach - czym się da . Jego rajcują wysokie fale (płynął również w sztormie i stał wtedy przy sterze, bo oprócz niego i kapitana wszyscy ży...li jak koty ( on nie cierpi na chorobę morską ). ... może jak wydobrzejesz zaplanujemy sobie wspólne żeglowanie na Mazurach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Bardzo chętnie W takim razie w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.07.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ale byłoby fajnie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Adrianko, proszę napisz coś jeszcze, napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.07.2006 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 "Zebrałam się" i napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 06.07.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Niby wszystko ustaliłam, zamówienie "poszło", ale ... w międzyczasie zmieniłam koncepcję co do wyboru koloru . Kobieta zmienną jest Ale jak jest szansa żeby zmienić jeszcze ten kolor, to trzeba próbować, w końcu nie masz nic do stracenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.07.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Uwielbiam morze, dlatego bardzo, bardzo zazdrozczę Ci tej bliskości. Zwłaszcza teraz, kiedy take upały. To ja też dołączę mojego męża do grona miłośników żeglarstwa. Mimo, że nie Adaś, to bardzo lubi żegloać- kiedyś należał do jakiegoś klubu żeglarskiego i również ma za sobą rejs, który wygrał będąc w klubie. Adrianko, trzymam kciuki, aby udało się "odkręcić" te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Trzymam kciuki za okienka. Morza zazdroszczą i nawet góry mnie nie pocieszą bo nie za bardzo za nimi przepadam Co do córy spodziewam się że raczej nie wyrosnie w końcu rodziców też ma pomysłowych, którzy mają na koncie różne wybryki dlatego minimalizuje niebezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2006 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 zuczek, ... w moim przypadku (odnośnie owych okien) jestem baaardzo zmienna . Zanim je zamówiłam zmieniałam koncepcję kilkanaście razy . Moje okna są nietypowe i każdy szczegół musiałam przemyśleć np. szer. szprosu konstrukcyjnego, ilość podziałów, sposób otwierania, typ parapetów i ich szerokość .... i wiele , wiele innych detali, które mają sprawić, że z okien , które zamówię będę w pełni zadowolona. W każdym razie bardzo bym tego chciała . Kiedy już wydawało się, że wszystko ustalone i w końcu złożyłam zamówienie - wpadłam na pomysł zmiany koloru . Mam nadzieję, że jest to sprawa, którą uda mi sie odkręcić . Po głębokim przemyśleniu ogólnej koncepcji wyglądu domu nowy kolor będzie lepszy. Walczę więc o niego, może się uda Niby do stracenia nic nie mam, ale .... "starego" koloru już nie chcę tabaluga, no proszę - może należałoby założyć KLUB MIŁOŚNIKÓW ŻEGLARSTWA ? Aż miło, że ten wspaniały sport ma tylu wielbicieli U nas w te upały wiatr od morza chłodzi i da się "przeżyć". Współczuję tym, którzy nie czują tego świeżego powiewu. No i nawet po pracy można pójść na plażę i się w morzu schłodzić. Kciuki za nowy kolor bardzo potrzebne! DZIĘKI ! Aga, DZIĘKI za kciuki !!! Nie mów, nie mów, bo góry masz piękne !!! Gdybyś miała je stracić ( np. zmieniając region zamieszkania) zatęskniłabyś za nimi. Jestem tego pewna ! A córcia zapewne wdała się w rodziców, skoro i oni tacy pomysłowi Przecież niedaleko pada jabłko od jabłoni POZDRÓWKA ! P.S. Ponieważ lubicie morze, to tak dla ochłody na te upały : http://img286.imageshack.us/img286/8301/dscn20522oq.th.jpg http://img286.imageshack.us/img286/6751/dscn20647sm.th.jpg http://img255.imageshack.us/img255/7014/dscn20973fd.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Zachód słońca cudo. A te fale.... O niczym innym teraz nie marzę. Ale to chyba dopiero za dwa latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2006 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 W zasadzie zachód słońca wszędzie jest piękny. Za każdym razem inny i tajemniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 06.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 "Zebrałam się" i napisałam A mnie chodziło o to, że ostatni Twój post był 999 I chciałam pogratulować WSTĄPIENIA DO PANTEONU FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2006 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Aaaaaj ! A ja nie zauważyłam tej pięknej cyfry . Wszystko przepadło - gratulacji nie będzie Nawet nie zauważyłam kiedy minął ten 1000-czek No to teraz ELITA jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Aaaaaj ! A ja nie zauważyłam tej pięknej cyfry . Wszystko przepadło - gratulacji nie będzie Nawet nie zauważyłam kiedy minął ten 1000-czek No to teraz ELITA jestem Tak jest, w nieświadomości wkroczyłaś do śmietanki tego forum a raczej do wytrwałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 07.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 zuczek, Niby do stracenia nic nie mam, ale .... "starego" koloru już nie chcę Wobec tego ściskam kciuki żeby dało radę odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widze, ze u Was robota idzie i idzie.., fanie sie buduje z silki, co? A to, ze bez poprawek sie nie odbedzie, to juz najnormalniejsza normalka pod sloncem...Ciekawe jakby tak zalorzyc watek "czy ktos zbudowal bez poprawek" ile bylo by odwiedzajacych.... Trzymam kciuki aby bylo tego jak najmniej.., bo bez tego to niestety nie da rady... Kontrolowac, kontrolowac i isc do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts