zaba_gonia 12.07.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 . Skoro świt pobiegłam po świeżutkie truskaweczki , by dla majstrów ciasto truskawkowe upiec . Zakupiłam coca-colę i po puszeczce pyfka dla każdego Ale Ty swoich budowlańców rozpieszczasz!!!!! J ani emiałam takich odruchów... I nie martw się ...i tak będziesz miała strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 12.07.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Adriano - Ty to umiesz człowieka do łez ze śmiechu doprowadzić! Poważnie taszczyłaś ze sobą takie specjały dla majstrów??? I chcesz po raz drugi??? Jestem w szoku! Ciekawe jak zareagują? Moim to by chyba kopary opadły do kostek i tak by już pozostały jakby mnie zobaczyli w takiej akcji! P.S. Ale tak poważnie to życzę Ci jak najszybszego zalania tego stropu. Dobra duszyczka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 BRAWO!!!BRAWO!!! GRATULACJE Z OKAZJI ZALANEGO STROPU!!!!! http://img369.imageshack.us/img369/7834/n0253yy.gifhttp://img369.imageshack.us/img369/7834/n0253yy.gifhttp://img369.imageshack.us/img369/7834/n0253yy.gif Dzielna dziewczynka z Ciebie !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Adriano - jestes niesamowita - naprawde! To ciasto i cala reszta - jestem pod ogromnym wrazeniem. Przy tobie jestem budowlana heksa! Ale dobrym ludziom los wynagradza i dzieki temu twoja budowa pieknie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.07.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 zuczek, najlepsza jest metoda "kija" i "marchewki". Jak się starają - pochwalić, powiedzieć dobre słowo; jak nawalą - ... zauważyć ich błąd i wyjaśnić dlaczego zrobili tak , a nie inaczej. Sami, będą wtedy bardziej uważni, by taki błąd im się więcej nie powtórzył . Ty jak dotąd nie miałaś okazji ich zganić, bo dopiero zaczynają budować. I obyś nie musiała ! . U mnie niestety, mimo, że to dobrzy i pracowici fachowcy zdarzyło im się popełnić błędy Słusznie, słusznie - jak z dziećmi - tylko lać trzeba częściej Nefer, a może jednak stosować "szwedzkie "wychowanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.07.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Będzie strop nie martw się, szkoda tylko że pakunki na darmo taszczyłaś Aga, dla swojego stropu byłabym gotowa jeszcze z raz potaszczyć . A tak poważnie , to dobrze, że wzięłam plecak, bo inaczej ramiona wydłużyłabym sobie do kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.07.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Żaba, moi majstrowie, są bardzo sympatyczni i szalenie pracowici. Chciałam w ten sposób jakoś im się odwdzięczyć. Za serce, które wkładają w budowę mojego domku . Oni się starają - to ja też mogę zuczek, ano musiałam taszczyć , bo zostawić tam tego wszystkiego nie mogłam. Jak tylko na chwilę odstawiłam blachę z ciastem natychmiast oblazły ją mrówki . Pewnie nic z ciasta by nie zostało, bo i myszki tu są i zajączki ... . A pyfkiem chciałam się nie zdradzać ( jeszcze przyszłoby do głowy majstrom zajrzeć do torby i wypiliby wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 gratulacyjki. To masz już druga podłogę. Przeliczyłaś, ile to metrów do mycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.07.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Kasiu, DZIĘKI !!! Iga, miło mi bardzo słyszeć te słowa . Ale nie wierzę, że z Ciebie budowlana heksa . Gdybyś widziała jak moje majstry pracują i jak się starają też byś dla nich placek piekła tabaluga, DZIĘKI za gratki ! Drugą podłogę już mam i ... następne metry do sprzątania też . Na parterze 117 m2, na poddaszu - 76 m2 Ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Iga, miło mi bardzo słyszeć te słowa . Ale nie wierzę, że z Ciebie budowlana heksa . Gdybyś widziała jak moje majstry pracują i jak się starają też byś dla nich placek piekła Nie pieklabym bo nie mam kuchni a tym bardziej piekarnika Moge im upiec jak juz sie do domu wprowadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ogromne gratulki Bardzo fajne niespodzianki robisz ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 13.07.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 To w sumie Adrianko masz już praktycznie "dach nad głową"!!! GRATULACJE!!! Teraz ostro to polewaj, tylko nie lej na rozgrzaną płytę!!! Bo popęka!!! Jak są takie upały, to zamontuj zraszacz i niech polewa cały dzień (tak ze 3 - 4 dni), albo skombinuj jakieś maty, które rano solidnie namocz, w południe również i jeszcze na wieczór. Powinno wystarczyć. Polewaj zdrowo i nie żałuj!!! :D Tylko przed słoneczkiem się znieczul bo teraz na płycie to ostro będzie przypiekać! Pozdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Adrianko - JESTEŚ WIELKA !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Adriano narobiłaś mi apetytu tym ciastem z truskawkami i przez Ciebie o 22 zjadłam porcję ciastek z galaretką oczywiście truskawkową. pewnie mi w boczki pójdzie ech..... Adrianko piękny balkonik w tak szybkim tempie wyszedł a strop przepiękny, równiutki teraz życzę miłego polewania i podlania tego stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.07.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nie pieklabym bo nie mam kuchni a tym bardziej piekarnika Moge im upiec jak juz sie do domu wprowadze Możesz upiec jak kuchnię z prawdziwego zdarzenia we własnym domku sobie urządzisz, ale można też w piekarni lub cukierni jakieś drożdżóweczki lub rogale zamówić Ale to wszystko zależy, czy się tego chce, czy też nie. Czy ludzie, których zatrudniłaś zasługują na Twoje "względy"(na to np. byś specjalnie dla nich placek z truskawkami piekła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.07.2006 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aga, DZIĘKI za gratki ! . Niespodzianki dla majstrów też sprawiają mi przyjemność . W zasadzie jestem dobra dla ludzi (a jeśli na to zasługują to tym bardziej ) Gryfpc, można powiedzieć, że "dach" nad głową już jest, ale baaardzo mało miejsca w środku domku . Same stemple... Serdecznie dziękuję za gratulacje ! . Miło je dostawać Moim stropem opiekują się majstry . Są ostatnio od samego rana do wieczora - szykują już zbrojenie na wieniec . Beton polewają co jakiś czas, by płyta była stale mokra. Płacht nie kładą, bo niebo z chmurkami i strop się tak bardzo się nie nagrzewa . Dziękuję za troskę jaką okazałeś mojemu stropowi - jesteś SUPER !!! Nefer, miło mi bardzo , ale nie opowiadaj bajek (choć ja w bajki lubię wierzyć ) Wszyscy jesteśmy WIELCY, wszyscy realizujemy swoje marzenia . Tobie życzę jak najszybszego wbicia "pierwszej łopaty". i_ska, przy Twojej figurze ciasteczka z galaretką z pewnością Ci nie zaszkodzą. Nawet zjedzone po 22.00 . Od czasu, do czasu można sobie pozwolić . Cieszę się, że balkonik przypadł Ci do gustu. Dzisiaj już go widziałam "zastygłego" i też mi się spodobał Dzięki za życzonka ! Cieszymy się ze stropu, świętujemy . Wczoraj było piwko, cola, czereśnie i lody. Dzisiaj ciasteczka maślane i babka cytrynowa POZDRÓWKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 O widze, ze ostro i słodko swietujecie A ja na diecie Kurcze - chyba murarzom jak bede tylko robic cos odpale - za dzisiejsza przysluge. Tylko problem jest w tym, ze ja ich nie widuje - jak ja wyjezdzam do pracy to ich jeszcze nie ma a jak wcaram to ich juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dawno mnie tu nie było. Wracam i co widzę? Ano macie już sufit nad głowami . Zawsze w czasie deszczu można już schronić się we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.07.2006 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Iga, trza świętować, trza oblewać, coby się strop nie zawalił Ja całe życie na diecie , ale teraz przymykam oko na to kaloryczne świętowanie . Raz się buduje, więc się świętuje Skoro się z majstrami nie widujesz to komu zgłaszasz swoje uwagi i ewentualne poprawki ? Aniu, strop już jest więc można się schronić nie tylko przed deszczem To już drugi sufit - po stropie piwniczki . Mam więc już jakby dwa piętra Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Adriano, piwnica dobra rzecz zwłaszcza w takie upały. Ostatnio przyszła kuchnia w piwnicy stała się moim ulubionym pomieszczeniem. Nie wyobrażam sobie gotować w kuchni na parterze w takim ukropie, a w piwnicy - klimatyzacja - 17 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts