Gość 13.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Teraz widać Wasz domek w całej okazałości - przyznam szczerze, że śliczny. A ten komin - pewnie przegięłaś u tych biednych murarzy . Fakt, że wyszedł super, ale chłopcy musieli się przy nim nieźle nagimnastykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.09.2006 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Aniu, to sam komin jest przegięty . Fakt, że murarze nagimnastykowali się nieco, ale to super chłopaki - nie płakali i dzielnie "łamali" komin Cieszę się , że domek Ci się podoba . Myślę, że z dachóweczką będzie jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A dzis patrze - i nie pokazuje sie mi zdjecia ostatnie - te z komienm i dachowka wlasnie Czy tylko mi? Tez chce zobaczyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 14.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Domek http://img208.imageshack.us/img208/9548/dscn4105hk6.th.jpg Teraz już widać, że to prawdziwy dom . Ślicznie wygląda. A z dachówką będzie jeszcze ładniej. Czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 15.09.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No, Czerwony Kapturku, już niedługo codziennie przez las (śliczny nota bene ) będziesz z koszyczkiem biegać, a tam kominek na Ciebie z wesołym ogienkiem będzie czekał...A wilka się nie bój Cieszę się Adrianko, ze już masz dach nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.09.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 No to już prawdziwy dom widać. Gratuluję Adriano! Super! Jak pięknie wygląda dom na tle tej zieleni. A dzis patrze - i nie pokazuje sie mi zdjecia ostatnie - te z komienm i dachowka wlasnie Czy tylko mi? Tez chce zobaczyc! Mnie też sie nie otwierają i inne oprócz wymienionych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.09.2006 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Iga, to przykre . Nie wiem dlaczego nieraz nie widać zdjęć. Może następnym razem się pokażą, bo u mnie "wszystko gra". K74, miło, że domek Ci się podoba . Dzięki za miłe słowa ! Każdy budowany domek jak dostanie "czapeczkę" robi się prawdziwy Adaman, a ja cieszę się, że znów jesteś i to w tak dobrej formie . Czerwony Kapturek już niedługo będzie w papuciach z koszyczkiem po lasku chodził i grzybki zbierał. W swoim zagajniczku mam "hodowlę" maślaczków . A z daszku to też się bardzo cieszę. Nie mogłam patrzeć jak w czasie ulewy woda zalewa mi domek. Teraz deszcz mi już nie straszny Renatko, dzięki za gratki ! . Zieleń w tle bardzo uspakaja i odpręża. Mam nadzieję, że domek "wtopi" się w nią i uroda lasu nie ucierpi Szkoda, że i u Ciebie są problemy z "wizją" . Nie mam pojęcia jak tego unikać . Spróbuj może innym razem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.09.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam po dł€€€giej przerwie Tak nie dawno była mowa o budowie..tyle emocji, wrażeń...A coż moje oczęta dziś ujrzały??? Domek w pełnej krasie!!!!BRAWO!!! Jak pięknie prezentuje się w otoczeniu zieleni lekko jesiennej! A "krzywy " komin...cudo!!!!Piękny masz ten domeczek, piękne otoczenie!!!!! Moje wyrazy uznania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Dzis wszystko sie otworzylo Ostatni wodoczek na dom i koloce jest powalajacy Jestem tez pod duzym wrazaniem komina bedziesz miala na prawde piekny wizualnie rowniez na zewnatrz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 17.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Wspaniały domek i baardzo ciekawy dziennik. Czekamy Adrianko na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.09.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam po dł€€€giej przerwie Tak nie dawno była mowa o budowie..tyle emocji, wrażeń...A coż moje oczęta dziś ujrzały??? Domek w pełnej krasie!!!!BRAWO!!! Jak pięknie prezentuje się w otoczeniu zieleni lekko jesiennej! A "krzywy " komin...cudo!!!!Piękny masz ten domeczek, piękne otoczenie!!!!! Moje wyrazy uznania!!! alfreda, zrobiłaś mi miłą niespodziankę. A już myślałam, że mój Dziennik i co ważniejsze - Komentarze , przepadły dla Ciebie na dobre. Bardzo się cieszę, że w końcu się odezwałaś Miło mi też słyszeć tak przyjemne słowa. "Buduje" mnie to baaaardzo. DZIĘKI !!! Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.09.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Dzis wszystko sie otworzylo Ostatni wodoczek na dom i koloce jest powalajacy Jestem tez pod duzym wrazaniem komina bedziesz miala na prawde piekny wizualnie rowniez na zewnatrz dom Iga, super, że wreszcie możesz zobaczyć fotki . Ogromnie się cieszę, że komin i cała reszta podoba Ci się . Miło to słyszeć ! . Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.09.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Wspaniały domek i baardzo ciekawy dziennik. Czekamy Adrianko na dach Witaj Basiu, cieszę się, że zajrzałaś tu do mnie ! . Jest mi ogromnie miło Cię gościć ! . Mam nadzieję, że od tej chwili zostaniesz "na stałe" . A na dach to czekamy już we dwie - bo ja też . Mam nadzieję, że już niebawem, już za chwilę ... BĘDZIE Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 18.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dziekuję Ci za cieplutkie powitanie Czekamy, czekamy, ale już niebawem się doczekamy pięknego daszku na Twoim domku. A ja teraz cały czas myślę o tych słojach w oknach drewnianych Ściskam Cię serdecznie i wszystkie budujące (i te przygotowujące się do budowy) forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Basiu, "usłojenie" drewna, to jego wielka i najwspanialsza ozdoba. To coś, co wyróżnia drewno od innych materiałów. Dlatego zapewne producenci np. okien PCV wymyślili okleinę imitującą drewno. Wygląda to ładnie, ale nigdy nie będzie tym samym Myśl więc i dumaj , z pewnością "coś" wymyślisz Odbieram uściski i odwzajemniam . Pozdrówka !!! P.S. Jeśli białe okna, to myślę, że nie ma sensu pakować się w koszty i brać drewniane. PCV będzie wyglądać tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 witaj Aguś,Tak masz rację, a poza tym strasznie podobają mi się drzwi mahoniowe. Ah mam jeszcze troszkę czasu, ale już bym chciała być pewna tego czego chcę i jakoś nie wychodzi mi. Poprzyglądam się jeszcze innym, okolicznym domkom. Ściskam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Basiu, tym niezdecydowaniem i "nie byciem" pewnym jak mają wyglądać poszczególne elementy, by tworzyły sensowną całość , się nie przejmuj. Ja miałam to samo. Ciągle się zastanawiałam i pytałam samą siebie : lepiej tak ? , a może tak ??? . Ogłupieć można ... Samo wszystko się wyklaruje ! Przyjdzie taki moment, takie "olśnienie" i wszystko "zobaczysz" jak na dłoni. Wyjaśnią się kolory, detale, już będziesz wiedziała czego chcesz i jak ma być. Póki co oglądaj, przebieraj, porównuj. "Oświeci Cię " już niebawem. Bądź tego pewna - "starsza stażem budowlanym" Ci to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.09.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Adriano, to juz nie dlugo skonczysz i dach! Piekna dachowka. Czekam na zdjecia calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts