iga9 21.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Dachowka pieknie wyglada. Na razie masz szczescie co do pracy tej ekipy. Oby tak do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Bedę płakać - nie otwierają mi się zdjęcia i nic nie moge sobie zobaczyć Gdzie tu jest najbliższy śmietnik zaraz wyciepnę ten komputer na zbitą skorupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Adrianko piękna czapeczka się kształtuje na Twoim dachu.Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.09.2006 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zelijko, Iga, Kasiu, bardzo się cieszę, że dachówka Wam się podoba . Tak naprawdę, to kupowałam ją jak "kota w worku" - nie widząc jej ułożonej na "żywo". Moim wyborem kierowało zaufanie do firmy i trzy sztuki tej dachówki jakie oglądałam w hurtowni (nie mieli nawet jej pokazanej na "wystawce"). Musiałam się więc zadowolić zdjęciami na stronie internetowej. Mnie zależało, by była to dachówka "małogabarytowa". Wszystkie inne dachówki zakładkowe są większe . Teraz mogę powiedzieć, że wybór był trafiony. Dachóweczka na dachu wygląda ładnie i jestem z niej zadowolona Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.09.2006 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Bedę płakać - nie otwierają mi się zdjęcia i nic nie moge sobie zobaczyć Gdzie tu jest najbliższy śmietnik zaraz wyciepnę ten komputer na zbitą skorupę Renatka, nie wyrzucaj komputera, bo jak inaczej będziesz gościem Forumowiczów ? . Mnie też czasami pokazują się same "iksy", ale gdy próbuję innym razem już wszystko widzę . A może spróbuj z innego kompa, np. w pracy ? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Tak bardzo spodobały mi się Twoje kominy, że przez pomyłkę komentarz o Twojego dziennika umieściłem jako komentarz do dziennika Faciów.. A teraz już we właściwym miejscu: Ale macie fajne kominy!! Na prawdę, ten pokrzywiony jest super! A wykończenie na prawdę bardzo ładne i oryginalne! Oby tak dalej. Ja też miałem najpierw więźbę, folię, a potem ścianki. Wynikało to z tego, że akurat murarze zapodzieli się, a wolne terminy mieli cieśle, a potem dekarze... Jak by nie patrzeć na prawdę łądnie to wszystko prezentuje sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Wreszcie obejrzałam zdjęcia, więc komputerowi się tym razem upiekło WSZYSTKO ŚLICZNE!!! Czy ta piękna dachóweczka to jest pojedyncze es? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 23.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 NIESAMOWITE!! jak to szybko powstaje piękny daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.09.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 kze, miłe są Twoje słowa . Dzięki ! Renatka, a nie mówiłam, że w końcu doczekasz się i wszystko zobaczysz . Ogromnie się cieszę, że Ci się podoba Dachówka jest jakby z pojedyńczą małą falką, ale to nie jest typowe "S". Basiu, w zasadzie samo położenie dachówek idzie dość szybko. Najdłużej trwa ich przycinanie, układanie gąsiorów , wstawianie "osprzętu" i wszystkie prace przygotowawcze Najbardziej mnie martwi dość duża część uszkodzonych dachówek podczas transportu. Musiałam reklamować pewną partię, bo były połamane . Prawdopodobnie też zabraknie mi na część dachu i będę zmuszona domówić (czeka się na nie ok. 4 tygodni ) Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 23.09.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Aguś kochana,Czytałam gdzieś, że dachówki tej firmy rzadko bywają uszkodzone, ale jak widać zdarza się też najlepszym. Nie było probemu z reklamacją? Nie martw się, może szybciej dotrą. Daszek będzie piękny. Warto poczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.09.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Basiu, ja też słyszałam, że firma dba o "bezawaryjne" dotarcie towaru do klienta. Dlatego zdziwiłam się nieco gdy ujrzałam nieofoliowane dachówki na paletach, obwiązane jedynie zielonym "sznureczkiem", bez jakiejkolwiek dodatkowej ochrony. Podobno kiedyś (??? ) były pakowane w drewniane kojce , ale teraz Creaton jest "dla Polski" (to chwyt reklamowy ) więc może dlatego nie zabezpieczają dachówek . Polski klient - gorszy klient Reklamację złożyłam bezproblemowo, ale czy ją pozytywnie rozpatrzą - tego nie wiem . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gratuluję czapeczki Domke wygląda pięknie Trzymam kciukasy za reklamację i szybką dostawę kolejnych dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Aga, dzięki ! Kciukasy trzymaj koniecznie ! Już myślałam, że szybko zobaczę gotowy daszek, a tu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Wszystko zalezy od twardości dachówki. Ja mam Sirrius Rupp Ceramika i ona nie pękała. Ale wydaje mi się,że była powiązana po kilka sztuk i cała paleta owinięta folią.. Oczywiście trzymam kciuki za reklamację. Dla mnie to zawsze stresujący moment - skadanie reklamacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No wlasnie - szkoda, ze niestety podczas budowy musimy te reklamacje skladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.09.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 kze, z pewnością sama twardość dachówki ma znaczenie , ale przecież to ceramika, która może ulec uszkodzeniu podczas transportu, gdy się jej odpowiednio nie zabezpieczy. I co do tego zabezpieczenia mam uwagi. Dachówka, która "jedzie" tysiące kilometrów, jest co najmniej dwa - trzy razy przeładowywana, powinna być dobrze zabezpieczona. A tutaj to zabezpieczenie było znikome Pewnie reklamacji by nie było gdyby dachówka była cała . Chyba nikt z nas nie lubi ich składać ... Iga, wielka szkoda, bo to dodatkowe nerwy i stres. Zdecydowanie wolę nie składać reklamacji i być z usług i towarów zadowolona. Decydujące znaczenie w tym, czy będziemy zadowoleni i reklamacji nie złożymy - ma dobra wola wykonawcy, staranność, uważność i właściwe podejście do pracy jaką się wykonuje. W tym przypadku wystarczyło lepiej zabezpieczyć palety i ostrożniej je wyładowywać Już się boję o okna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Adrianko, komin wygląda naprawdę imponująco. Takiego jeszcze tu nie widziałam. Super. Czekam z niecierpliwością na cały daszek z kominkiem -na pewno będzie super. Szkoda tylko, że trzeba aż tak długo czekać. A swoją drogą to naprawdę szokujące, że dobrą drogą dachówkę pakują tak fatalnie. Przecież powinni się liczyć ze stratami i licznymi reklamacjami, a co za tym idzie utratą dobrej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 01.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 nie martw się Adrianko, może szybcuitko rozpatrzą reklamację. A swoją drogą to rzeczywiscie nie bardzo się postarali z zabezpieczeniem tak drogiej dachówki. Przykre to bardzo. Byliśmy wczraj w Urzedowkim po wycenę. Pięęęękne te okienka będziesz miała Są rzeczywiście solidnie zrobione i mimo, że należę do czepialskich to tutaj nie mialam na co narzekać (no może trochę na cenę ). Jestem pod wrażeniem. W slepie byly także białe. Pięknie wyglądały, ale tak jak pisałaś struktury drewna już nie było widać i taaakie...szpitalne one Pozdrawiam cieplutko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Adrianko, komin wygląda naprawdę imponująco. Takiego jeszcze tu nie widziałam. Super. Czekam z niecierpliwością na cały daszek z kominkiem -na pewno będzie super. Szkoda tylko, że trzeba aż tak długo czekać. A swoją drogą to naprawdę szokujące, że dobrą drogą dachówkę pakują tak fatalnie. Przecież powinni się liczyć ze stratami i licznymi reklamacjami, a co za tym idzie utratą dobrej opinii. Tabaluga, cieszę się, że komin Ci się spodobał . Jestem taka niecierpliwa... już bym chciała mieć i dach i komin z kominkiem gotowy.... A tu muszę czekać ... Ale co mi innego pozostało ? Budowa uczy pokory ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 nie martw się Adrianko, może szybcuitko rozpatrzą reklamację. A swoją drogą to rzeczywiscie nie bardzo się postarali z zabezpieczeniem tak drogiej dachówki. Przykre to bardzo. Byliśmy wczraj w Urzedowkim po wycenę. Pięęęękne te okienka będziesz miała Są rzeczywiście solidnie zrobione i mimo, że należę do czepialskich to tutaj nie mialam na co narzekać (no może trochę na cenę ). Jestem pod wrażeniem. W slepie byly także białe. Pięknie wyglądały, ale tak jak pisałaś struktury drewna już nie było widać i taaakie...szpitalne one Pozdrawiam cieplutko, Basiu, DZIĘKI za miłe i ciepłe słowa Okna Urzędowskiego rekomendowała mi moja znajoma, która ma je już od dobrych kilku lat i bardzo je sobie chwali. To u niej po raz pierwszy je zobaczyłam i od razu pomyślałam : piękne. Od tamtej pory, jak oglądałam okna innych firm miałam przed oczami okna mojej znajomej. Żadne inne nie były do nich podobne ... My zdecydowaliśmy się na okna dębowe(kolor D1) o profilu GALUX 88. Jest grubszy i bardziej stabilny. Nasze okna to tzw. nietypówki, bo mają 3,70m szer. i 2,70m wys. Ponadto trzy są łukowe . To bardzo podraża koszt całkowity . Ale uparłam się na nie i już P.S. Sama widzisz, że białe nie są tak piękne ... Jeszcze masz czas na zastanowienie Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts