tabaluga1 01.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Budowa uczy pokory ... Pozdrawiam Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 śliczna Melania... i fajnie że zostawiacie elewacje jak w projekcie dodaje uroku i majestatu domkowi.. wiem co mówie...codziennie ją oglądam u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witaj Sylwia w moich skromnych progach. To, co między innymi, podoba mi się w Melanii to właśnie elewacja. I myślę podobnie jak Ty : dodaje ona uroku i majstatu, ale takiego delikatnego, wyważonego ... Tak naprawdę postanowiłam niewiele w tym projekcie zmieniać. A wizyta u Twoich sąsiadów potwierdziła, że to wspaniały domek i nawet zrezygnowałam z niektórych zmian jakie chciałam wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Życzę żeby dachówki przyjechały jak najszybciej a rekalmację uwzględnili bez mrugnięcia oka Domek z oddali wygląda bardzo fajnie Jka zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Pięknie wygląda domek zza tych drzew. Chciałabym mieć takie widoki- tak zieloniutko u Ciebie- super. pozdrówka i kciuki zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.10.2006 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dziewczyny, Aga i Tabaluga, kochane jesteście . Wasze kciuki są mi baaardzo potrzebne ! Cieszę się, że domek (daszek ? ) przypadł Wam do gustu. A zieleni to jest tu teraz troszkę, ale jak pobudują się sąsiedzi, to więcej domów będzie niż drzew . Póki co jest zielono . W zasadzie wolałabym aby tak pozostało ... Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tak to już jest że albo głusza albo sąsiedzi, mam jednak nadzieję że wszystkiego nie wytną Kciuaksy oczywiście zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.10.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aga, super ! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.10.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 No jasne, ze sie ciesz! W koncu to powstaje Twoj Dom (strasznie sie sentymantalna zrobilam ostatnio ). I trzeba wierzyc, ze brakujaca dachowka szybko dojedzi, i ze pogoda bedzie piekna i taka ja trzeba. Wiara to polowa sukcesu, wiec juz jest cos Faktycznie ta zielen u ciebie robi wrazenie. To jest to czego w "miastowej budowie" nigdy nie bedzie pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Iga pocieszę się że w podmiastowej też nie ma takiej zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.10.2006 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Iga, gdyby nie ta wiara , to pewnie jeszcze bym nie zaczęła budowy .... . Masz absolutną rację i zgadzam się z Tobą : wiara, to połowa sukcesu ! I właśnie jestem dobrej myśli, że wszystko będzie O.K. Nieraz nawet (trochę na wyrost, trochę na siłę) odganiam od siebie złe myśli . Musi być dobrze ! Aga, zielone tło, to w mojej okolicy na szczęście "bułka z masłem" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Adriano dach Wam wyrósł! Ostatnio widziałam w Twoim dzienniku same mury, fakt dawno mnie tutaj nie było. A teraz już jest dachówka. Ta czerwień rzeczywiście pięknie się prezentuje na tle zieleni, a zimą będzie ładnie kontrastowała z bielą, pieknie tam u Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.10.2006 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 zuczku, ano wyrósł mi dach, wyrósł Czerwoną dachówkę mojego daszku widać z daleka - "rzuca się" w oczy. Miło mi, że okolica Ci się podoba P.S. Nie znikaj na tak długo, bo przegapisz jak będę się wprowadzać Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Fajnie masz z tą zielenią U mnie nie ma drzew ale w końcu na poligonach nikt ich nie sadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.10.2006 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Aga, czyli mamy "coś" wspólnego . U Ciebie były kiedyś poligony, a u mnie linia frontu i walki II wojny św. . Podczas wykopów znaleźliśmy nawet denka od min i lotki od pocisków Sosenki w mojej okolicy wysiały się same, gdy rolnik (właściciel pola) postanowił już więcej nic nie uprawiać i nie siać, tylko podzielić na parcele i odsprzedać jako działki budowlane A sąsiedni las to wtapia się w krajobraz już od blisko 80 - 100 lat Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 07.10.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Adrianko,ale masz piękne oczka na daszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.10.2006 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Basiu, podobają Ci się ? Będą jeszcze ładniejsze, jak w ramy oczek wstawi się skrzydła z prawdziwymi szybami, a nie takimi z folii . Ale to dopiero za jakiś czas ... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 07.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Dach prezentuje się pięknie! Śliczny widok z okna dachowego na tę zieleń. Mam nadzieje, że nic tu akurat w tym miejscu nie wybudują. Tego wgniecenia faktycznie szkoda. Po pewnym czasie, kiedy będzie już na czym "oko zawiesić" zapomnisz. Będą ważniejsze rzeczy do oglądania: glazura, armatura, moze jakies mebelki, oświetlenie, lustra, a zwłaszcza odbicie w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.10.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Renatko, jesteś bardzo miła . Wiesz, tak sobie właśnie pomyślałam, że za jakiś czas ... za jakiś czas .... będę zamieszkiwać swój domek ... i z tego się ogromnie już cieszę. Zapewne te małe "wady" i "usterki" (które teraz tak bardzo kłują w oczy i martwią) nie będą zauważalne. Masz rację ! Tylko, że z tym odbiciem w lustrze może być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.10.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Wreszcie miałem dzisiaj chwilę, żeby zajrzeć do Twojego Dziennika!!! Cóż ja biedny mogę powiedzieć!!! :o Hmmm... Po pierwsze: Skopać tyłki tym Twoim cieślom i to tak, żeby na wiosnę im kwiatki urosły (za okno w łazience!!! - to chyba bolało, czyż nie?!) Po drugie: Daj szybciutko na mszę w intencji szybkiego dowozu brakującej dachówki , a najlepiej, żeby jeszcze od razu załatwili tą nieszczęsną reklamację. A propos: jestem troszkę zdziwiony, bo do nas przyjechały dachówki w stanie idealnym i tylko przy rozładunku 2 szt. podstawowej pękły, bo paleta osunęła się na pochyłości terenu (ale nam z kolei została prawie połowa palety podstawowej)... A przecież też mamy Creatonka. Podejrzewam raczej o niezbyt delikatne obchodzenie się z dachówką podczas transportu tejże do Was, a nie sposobu jej zabezpieczania przez producenta Po trzecie: Całościowo chciałbym pogratulować postępów na budowie i z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy... Coś ostatnio, widzę po datach, mało piszesz Żądam stanowczej poprawy!!! Pozdrówka i trzymaj się ciepło, bo idzie jesień... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts