iga9 11.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A na jakie konkretnie płytki chcesz się szarpnąć ? U mnie bedzie w łazienkach Tubadzin a te imitujace drewno na parterze (podlogi) to chyba hiszpanskie Zirocinio... 99 zł/m2 Moze kupie w ten weekend, to poprosze o jedna plytke i pokaze w dzinniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Żaba, sporo masz gniazd . Aż tyle ci wyszło ? A szufelkę gdzie zamontowałaś ? Na pewno w kuchni, ale ta druga to gdzie ? Za tyle punktów, to niewiele zapłaciłaś. U mnie pan naliczył trzy gniazda plus 1szufelka i wyszło więcej Ja chyba wybiorę "Beam" (podobno dobre - bezawaryjne, z systemem filtracji cyklonicznej - nie zmniejsza się wydajność odkurzacza ze w/g na ilość kurzu w zbiorniku Druga szufelka w wiatrołapie, bo tam zawsze najwięcej będzie brudu. Chciałam tez przy kominku, ale podobno pył z kominka bardzo rusuje rure od wewnątrz, więc zrezygnowałam... I szukaj zwykłego hydrulka, zrobi to dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A na jakie konkretnie płytki chcesz się szarpnąć ? U mnie bedzie w łazienkach Tubadzin a te imitujace drewno na parterze (podlogi) to chyba hiszpanskie Zirocinio... 99 zł/m2 Moze kupie w ten weekend, to poprosze o jedna plytke i pokaze w dzinniku Iga, ja też chcę wybrać do łazienki Trubądzin. Myślę o kolekcji Andaluzja (żółty z ciemną zielenią), ew. Sarda . Podoba mi się też trawertyn. A o jakiej kolekcji Ty myślisz? Koniecznie pochwal się zakupem tych hiszpańskich. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Żaba, sporo masz gniazd . Aż tyle ci wyszło ? A szufelkę gdzie zamontowałaś ? Na pewno w kuchni, ale ta druga to gdzie ? Za tyle punktów, to niewiele zapłaciłaś. U mnie pan naliczył trzy gniazda plus 1szufelka i wyszło więcej Ja chyba wybiorę "Beam" (podobno dobre - bezawaryjne, z systemem filtracji cyklonicznej - nie zmniejsza się wydajność odkurzacza ze w/g na ilość kurzu w zbiorniku Druga szufelka w wiatrołapie, bo tam zawsze najwięcej będzie brudu. Chciałam tez przy kominku, ale podobno pył z kominka bardzo rusuje rure od wewnątrz, więc zrezygnowałam... I szukaj zwykłego hydrulka, zrobi to dużo taniej Żaba, szufelka w wiatrołapie , powiadasz . W sumie zastanawiałam się nad tym również, ale nie jestem pewna, czy u mnie ten pomysł zda egzamin . Będę musiała jeszcze pomyśleć . ... A ze "zwykłym" hydraulikiem to u nas baaardzo ciężko ... wszyscy pojechali "podbijać" Europę . Ale poszukam, może znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Adrianko widzę że Twoja wnetrza będą zachwycać urodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga, tak myślisz ? Bardzo bym chciała, by urządzone wnętrza podobały się nie tylko mnie . Domek jednak wykańczamy wedle własnych potrzeb , upodobań, gustów (także możliwości) i najbardziej zależy mi abym sama była zadowolona z wyborów, które teraz podejmuję, a które są nieraz bardzo trudne. Sama wiesz jak długo myślałaś nad niektórymi wariantami i elementami wykończenia Mam nadzieję, że nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Adriano domek jest cudny, mi szczególnie sie podoba na fotce z 13.09 z oddali wsród drzew Prezentuje sie znakomicie A komin Marzenie.. Adrianko widzę że Twoja wnetrza będą zachwycać urodą Wiesz Aga chyba masz rację Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Adrianko jasne że dom przedewszystkim dla siebie Ale fajnie jak się jeszcze innym podoba Mi się podoba dużo wnętrz ale nie wszystko chciałabym mieć u siebie, bo w końcu wszystkie mieć nie można Np. 3 kominków Czuję że Twoje wnętrza będą naprawdę śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 andrzejko, miło słyszeć aprobatę ! Cieszę się , że domek (wraz z kominem ) spodobał Ci się . Jestem ciekawa jak moim majstrom wyjdą łuki w nadprożu drzwi i okien. Jak wiesz jest z tymi łukami trochę zachodu Co do wnętrz, to wszystko okaże się "w praniu" Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Adrianko jasne że dom przedewszystkim dla siebie Ale fajnie jak się jeszcze innym podoba Mi się podoba dużo wnętrz ale nie wszystko chciałabym mieć u siebie, bo w końcu wszystkie mieć nie można Np. 3 kominków Czuję że Twoje wnętrza będą naprawdę śliczne Aga, no to się bardzo cieszę, że tak ci się wydaje . Może tak będzie, kto wie ... . ... hmm, kominki ... , mnie właśnie przyszedł do głowy jeszcze jeden pomysł ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Widzę, że wkroczyłaś w faze burzenia tego co własnie zostało wybudowane... No niestety taka faza bywa dołująca, ale pomyśl, że niedługo zapalisz .. pierwszą żarówkę w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.10.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 kze, ta faza jest baaardzo dołująca. Moment zapalenia pierwszej żarówki jakby się oddalał ... w ścianach same dziury ( na wylot ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 kze, ta faza jest baaardzo dołująca. Moment zapalenia pierwszej żarówki jakby się oddalał ... w ścianach same dziury ( na wylot ) . czyli mamy ser...szwajcarski. Nie martw się Adrianko, wszyscy musimy przez to przejść- wcześniej czy później. Ty będziesz miała już pewnie tynki, kiedy ja ze zgrozą będe patrzeć na podziurawione mury u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.10.2006 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 tabaluga, powiem Ci, że nie jest przyjemnie patrzeć na ten "szwajcarski ser" . Ale jak mus - to mus . Pocieszeniem jest dla mnie to, że każdy, kto budował przede mną to samo przeżywał oraz to, że zaraz po mnie będą następni . Na szczęście jest to etap przejściowy. Mam nadzieję, że zaraz po elektrykach wejdą tynkarze i dziuy załatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Tynkarze dziury załatają, ale jak jest za duża dziura to trzeba ją załatać przed tynkami (np. w suficie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Adrianko jasne że dom przedewszystkim dla siebie Ale fajnie jak się jeszcze innym podoba Mi się podoba dużo wnętrz ale nie wszystko chciałabym mieć u siebie, bo w końcu wszystkie mieć nie można Np. 3 kominków Czuję że Twoje wnętrza będą naprawdę śliczne Aga, no to się bardzo cieszę, że tak ci się wydaje . Może tak będzie, kto wie ... . ... hmm, kominki ... , mnie właśnie przyszedł do głowy jeszcze jeden pomysł ... . Miałam rację będzie ciekawie Co do dziur nic się martw szybciutko o nich zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.10.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Tynkarze dziury załatają, ale jak jest za duża dziura to trzeba ją załatać przed tynkami (np. w suficie) Oooo tak ! Jak będzie za duża dziura to sam tynk jej nie zalepi . Szkoda , że u mnie właśnie same za duuuże dziury porobili . Na szczęście w suficie mam "tylko" cztery ... Ale to tak specjalnie i planowo (na rury i wentylację ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.10.2006 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Miałam rację będzie ciekawie Co do dziur nic się martw szybciutko o nich zapomnisz Aga, chyba masz rację - będzie ciekawie , bo właśnie zmieniłam koncepcję kafli w WC na parterze Z dziurami pomału się oswajam ... może je polubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 13.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Adrianko, przesyłam Ci na priva namiar na hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.10.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Basiu, jesteś kochana, dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts