Aga J.G 17.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Widzisz bo po etapie wysysającym kasę dochodzisz do etapu że kasa sama wypływa nawet nie wiadomo kiedy i gdzie Ale jest przyjemnie ją wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Widzisz bo po etapie wysysającym kasę dochodzisz do etapu że kasa sama wypływa nawet nie wiadomo kiedy i gdzie Ale jest przyjemnie ją wydawać Aga ale ty madrościami nam tu strzelasz I chyba nawet masz rację Niestety Niestety że kasa oczywiście wypływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Widzisz bo po etapie wysysającym kasę dochodzisz do etapu że kasa sama wypływa nawet nie wiadomo kiedy i gdzie Ale jest przyjemnie ją wydawać Aga ale ty madrościami nam tu strzelasz I chyba nawet masz rację Niestety Niestety że kasa oczywiście wypływa Jakby ona przypływała równie szybko jak wypływa to było by fajnie, ale niestety tenedencja jest odwrotno i jeszcze wypływ jest o wiele wiele szybszy niż przypływ jakie tam mądrości tylko doświadczenia z budowy własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.10.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dziewczyny andrzejko, Ago fajnie jest wydawać, ale jak ma się dużo w zapasie . A jak kasa się kończy to człek się boi, że mu na wszystko nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 I niektórym nie wystarcza Ja tam wybieram drzwi wew. znacznie tańsze a i tak brak kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A co chcesz malować? Okna czy tynki? Generlnie to malarz jako ostatni wychodzi z wykończonego domu... Tak więc tynki już na pewno wyschną. A takie przewiewne okna sa bardzo dobre, bo szybciej schną tynki. U mnie jest mały przewiew, więc one schną i schną.. Ponieważ mam mieć reku, więc zamierzam go zainsytalować i przyspieszyć schnęcie tynków i wylewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zawsze można poszukać promocji drzwi w jakimś markecie budowlanym np. Liroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.10.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A co chcesz malować? Okna czy tynki? Generlnie to malarz jako ostatni wychodzi z wykończonego domu... Tak więc tynki już na pewno wyschną. A takie przewiewne okna sa bardzo dobre, bo szybciej schną tynki. U mnie jest mały przewiew, więc one schną i schną.. Ponieważ mam mieć reku, więc zamierzam go zainsytalować i przyspieszyć schnęcie tynków i wylewek... kze, mam nadzieję, że okien nie będę musiała malować A tynki faktycznie schną ... już mam wytynkowany pierwszy pokój i kolor już coraz jaśniejszy U nas rekuperatora nie będzie, więc dobrze, że jeszcze nie zamontowałam docelowych okien Drzwi w marketach budowlanych rzadko mają opcję naświetli (u mnie naświetla boczne i górne). Wybór oklein i kolorów też jest dużo mniejszy jak w sklepach firmowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Bardzo ładne drzwi. Głosuję za wariantem 2, chociaż 1 też mi się podoba . Mogę zapytać nieśmiało o cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ja też głosuę za 2 1 są bardzo ładne ale taka szybka pewnie się szybciej brudzi, po drugi wygląda na dardzo delikatną i tu wychodzi z za rogu moje czerne myslenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mnie się najbardziej podobają drzwi nr 1 (bez przeszklenia) Wiesz, ostatnio szukałam czegoś ciekawego w temacie drzwi wewn w internecie i znalazłam Jedno nie ulega wątpliwości: drzwi wewn. to całkiem spory wydatek Podobają mi się niektóre z tych: http://www.klimek-klus.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dziękuję dziewczyny za opinie. Widzę, że zdania są podzielone . Ale miło, że drzwi Wam się podobają K74, cena samych skrzydeł to : 1.090 PLN (wariant 1 - pełne) , a przeszklone 1. 020 PLN + koszt szyby. Całkowity koszt z ościeżnicą i klamką dla drzwi pełnych (wariant 1) wynosi 1.744 netto Aga szybka w każdych drzwiach tego typu ma 4mm więc jest delikatna (jak to szyba ). Wybór rodzaju szyby jest dowolny, są także tzw. niebrudzące . Ja to się obawiam tylko jednego : przeciągów, które mogą mi stłuc szybkę (ew. natłoku gości ) zuczek, dzięki za link. Też mają ładne drzwi i jeśli dobrze widziałam to w podobnej cenie . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Drzwi nr 1 bardzo mi się podobają, zwłaszcza te przeszklone. Szyby piaskowane, grawerowane delikatnie cudo! Jaki kolor drewna wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Głosuję na drzwi nr.2 i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Renatko, fajnie, że "jedynki" przeszklone podobają ci się, bo przyznam, że właśnie one przykuły moją uwagę Kolor będę chciała dopasować do koloru stolarki okiennej , czyli myślę, że będzie to brąz sapelli Kasiu, dzięki za oddany głos ! Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 U mniej najabardziej groźny jest pies, potem młodsza córa Chyba zamówię szyby zbrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Aga, po dzisiejszej wycenie i tzw. niespodziance nie będzie na razie rozmów o szybie . Problem sam się rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.10.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Adrianko, mi się najbarziej podobają te pierwsze drzwi. Lubię takie kolory i szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Adrianko, Jest jeszcze tyle firm, w których nie byłaś :) Na pewno znajdziesz "swoje" drzwi. Trochę gupio z tymi tynkami ............. ale ten ze zdjęcia fajny jest :) Zobacz jak daleko zaszłaś Dziewczyno :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Adrianko, mi się najbarziej podobają te pierwsze drzwi. Lubię takie kolory i szybki Basiu, jesteś lekiem na całe zło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts