Adriano Komputero 19.10.2006 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Adrianko, Jest jeszcze tyle firm, w których nie byłaś :) Na pewno znajdziesz "swoje" drzwi. Trochę gupio z tymi tynkami ............. ale ten ze zdjęcia fajny jest :) Zobacz jak daleko zaszłaś Dziewczyno :):) Nefer, wszystko teraz tak przyśpieszyło, że człek nie nadąża . Nawet nie mam czasu patrzeć ... A firm, których nie odwiedziłam trochę żal. Pewnie jutro znów zabawię się w wyszukiwarkę P.S. Ten tynk ze zdjęcia też mi się spodobał dlatego mu fotkę strzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.10.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Adrianko,czy byłaś u Urzędowskiego zapytać o drzwi? ceny chyba nienajgorsze? http://urzedowski.pl/files/cennik_dwphpuJaIRR.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A jak myślisz ? To były pierwsze, które widziałam zamawiając okna. Zastanawiałam się nad nimi, ale nie do końca podobają mi się wykończenia przyszybowe i te tuleje wentylacyjne . Ale faktem jest, że powinnam jeszcze raz im się przyjrzeć. Może jutro pojadę ? Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Gratuluję tynków.Głosuję za wariantem 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dla mnie też zdecydowanie drzwi nr 1. Z tym przeszkleniem wyglądają bajecznie. Ale znając życie, nie będę mogła sobie na takie pozwoliś, chyba, że jakaś wygrana w totolotka się ... trafi Szukaj Adrianko dalej i wklejaj zdjęcia, bo tu wszyscy niecierpliwie czekają i podglądają Tynki też... piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aga, po dzisiejszej wycenie i tzw. niespodziance nie będzie na razie rozmów o szybie . Problem sam się rozwiązał Ty się nie poddawaj tylko szukaj dalej Jak widać po Twoich fotkach poprzeczka postawiona jest dośc wysoko a to niestety kosztuje Trzymam kciukasy i werze że w końcu znajdziesz to czego szukasz i jeszcze w przystepnej cenie Co do tynków to rzeczywiście szkoda ale dobrze że teraz to wyszło a nie później - zawsze trzeba szukać plusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aga, po dzisiejszej wycenie i tzw. niespodziance nie będzie na razie rozmów o szybie . Problem sam się rozwiązał O matko! Czy aż tyle dochodzi kosztów do ceny skrzydła, którą wyżej podajesz? Jejku! Ja mam aż dwanaścioro drzwi wewnętrznych takich super i dwoje takich, które mogą być najtańsze Te drzwi z firmy Dewro na tyle mi się podobają, że zapisałam adres ku pamięci na "zaś", gdy będzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.10.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 kze, dzięki za gratki i za to , że zagłosowałeś ! Zliczam głosy i widzę, że prym wiodą dwie pierwsze wersje Tabaluga, cieszę się, że wybrałaś właśnie pierwszy wariant . Mnie też przydałaby się wygrana w totka ... . Nie byłoby takich problemów z wyborem Poszukiwania drzwi nadal trwają, jak coś znajdę pochwalę się . Sama nie przypuszczałam, że tak będę się zachwycać tynkami . Ale faktycznie ładnie wyszły , tzn. jeszcze nie skończone - "sie robią" Aga, w sumie niby dobrze, że teraz "to" wyszło, ale człek łudził się, że będzie O.K. zanim jeszcze zainteresował się tym tematem. Z pewnością o wiele gorzej by było jakbym musiała kuć ściany po tynkach, wylewkach i malowaniu . Dlatego "nie ma tego złego ..." Oswoiłam się już z tą myślą Dzięki za kciuki ! Zabawiam się teraz w wyszukiwarkę, ale obawiam się, że tą poprzeczkę trzeba będzie nieco obniżyć . Choć przyznam, że ciężko mi to przychodzi ... Renatko, jeśli adres firmy Dewro kiedykolwiek by Ci się przydał , a byłaby to niejako moja zasługa, to bardzo bym się cieszyła Niestety cena skrzydła to jedno, a dodatki drugie (dokładnie połowa) . Do ceny samego skrzydła musisz doliczyć koszt ościeżnicy (średnio 500 - 600 PLN), koszt ew. przeszklenia, klamki, ew. listwy ozdobnej oraz koszt montażu i VAT. Łącznie te wszystkie elementy dają sporą sumkę, która przy samym skrzydle nie wydaje się wcale taka duża . ... A mogłoby być tak przyjemnie ... Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 A ja głosuję na pierwsze Są moim zdaniem bardzo wyrafinowane Ewentualnie jeśli wystrój ma być nowoczesny może trzecie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Moje sa takie jak pierwsze (ja mam wszystkie pelne), tylko ten frez przy gornej "kasecie" jest prosty a nie zaokraglony. Ale jakbym znalalzla w "normalnej" cenie takie jak trzecie, tez bez zaokraglena to byloby cacy... te trzecie to moj faworyt areq ma wlasnie takie drzwi z jedna "kaseta" bez zaokraglenia, Porty chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 To ja spozniona, ale tez sie wypowiem. Bo akurat u mnie dzrwi tez na topie... Mnie najbardziej podoba sie wersja nr 1. I widzisz sama- bez kucia sie nie obejdzie Dobrze, ze sie jednak za to wszystko teraz zabralas, bo przyjamniej tynkarze sa na miescu Zycze ci, zebys znalazla drzwi piekne i w cenie, ktora bedzie odpowiednia. Ja niestety musialam sobie drzwi odpuscic, bo nie starczyloby mi na meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.10.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Kochani, cieszę się, że drzwi się podobają i zechcieliście wyrazić swoją opinię . Dzięki ! Te drzwi w rzeczywistości wyglądają naprawdę bardzo ładnie, wszystko jest dopieszczone i dopracowane w każdym szczególe. Andrzejko, planuję raczej wystrój klasyczny z pewnymi tylko nowoczesnymi elementami. Szybka ma secesyjny wzorek i może stąd to "wyrafinowanie" . Mohag, miło mi Cię gościć ! Mam nadzieję, że wpadniesz tu do mnie czasem Również mam w obecnym mieszkaniu takie drzwi jak Ty (wymieniałam 4 lata temu - Porta, a więc takie jak areq). To bardzo popularny wzór. Przyzwyczaiłam się do niego, ale ponieważ w nowym domku będę miała okna łukowe , to wydaje mi się , że łuczek przy górnej kasecie dobrze "zagrałby" z oknami Twój głos udowodnił, że i "trójka" się podoba (Andrzejki głos zresztą także ) Iga, wcale nie jesteś spóźniona - termin składania głosów jest nieokreślony Ano bez kucia się nie obejdzie . Tak bardzo chciałam tego uniknąć i teraz mam za swoje - cztery otwory do przeróbki . Omówilam już wszystko z tynkarzami i murarzami , a teraz czekam tylko na efekt końcowy. Wolę nie być przy rozkuwaniu i na to nie patrzeć . Drzwi szukam dalej, ale przyznam, że Dewro odbiło swoje piętno i teraz nic mi się już nie podoba . My niektóre meble bierzemy ze swojego obecnego mieszkania. Kanapy, stół, meble do pokoju syna, sypialnię. Do kupienia pozostaną jedynie meble do kuchni. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Idziesz Adriano jak burza. Mam pytanie czy te rurki wod-kan w kotłowni( chodzi o tę długą pionoiwą) to do kuchni czy też łazienki? I hydraulików widzę też znalazłeś? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.10.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Mały, hydraulików znalazłam, to fakt, ale żaden nigdy nie instalował rurek do odkurzacza, więc również musiałam zwołać fachmanów od tego urządzenia Druga pionowa rurka wod - kan idzie do WC - pod umywalkę. Czy coś z nią nie tak ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zrobiłbym ją troszkę inaczej, zwłaszcza jakby była to kuchenna, ale nie chcę się wtrącać komuś w robotę(już mi się za to oberwało po uszach ). Pozdrawiam i powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Można nie obniżać poprzeczki ale wtedy mieskza się bez pewnych rzeczy Trzymam kciuki za same trafne wybory za rozsądną cenę A wygrana też by mi się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.10.2006 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Mały, skoro nie jest to rurka kuchenna, to może być ? Aga, te wybory są najtrudniejsze, tym bardziej, że wszystkiego mieć nie można . Dzięki za kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Wiesz ja myslę że gdyby mozna mieć wszytsko to trochę ten dom by się zagracił W końcu ile mozna mieć rodzaju kafelek w jednej łazience Może dobrze że jest limit kasowy kciuki oczywiście trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Mały, skoro nie jest to rurka kuchenna, to może być ? Aga, te wybory są najtrudniejsze, tym bardziej, że wszystkiego mieć nie można . Dzięki za kciuki ! Przy wejściu do redukcji 110*50 zastosowałbym 2* 45st, a nie od razu 90. A w kuchni same 45 st lub więcej łagodniejszych. Zresztą hydraulik przecież o tym chyba wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Adriano, nie, nie, ja kupilam wlasnie takie drzwi jak pierwsze czyli z dwoma frezowanymi kasetami, tylko ten gorny frez jest prosty. Ale ten wzor z Porty bardzo mi sie podoba... tylko ja chcialam koniecznie drewniane lakierowane na bialo, a w tym wzorze niestety surowych nie bylo ps. a zagladam do Ciebie dosyc czesto tylko jak nie mam nic do napisania to poprostu nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts