Adriano Komputero 05.11.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Kasiu, dowiesz się pierwsza . Ta piwniczka ze zdjęcia jest moją inspiracją To uzbrajam się w cierpliwość (nalewka) i czekam na wystrojoną piwniczkę O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Kileiszeczek dobrej nalewki jeszcze nikomu nie zaszkodził tak dla zdrowotności A bez drzwi można żyć i mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 05.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Będzie mi miło, jak i Ty dołączysz do moich gości "piwniczkowych". Już teraz zapraszam na naleweczkę Dziękuję Adrianko Z ogromną przyjemnością skorzystam z zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 A bez drzwi można żyć i mieszkać Pewnie, że tak, tylko jak długo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Będzie mi miło, jak i Ty dołączysz do moich gości "piwniczkowych". Już teraz zapraszam na naleweczkę Dziękuję Adrianko Z ogromną przyjemnością skorzystam z zaproszenia Basiu, będę się czuła zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A bez drzwi można żyć i mieszkać Pewnie, że tak, tylko jak długo ? Tyle ile trzeba U mnie się zapowiada że będzie to rok Jak widać nie psuje mi to nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ech listopad- zimno, mokro i ponuro- a tu wytynkowana piwniczka czeka I duuzoo winka Szkoda, ze tak sie to wszystko przesuwa, i ciagle wiatr w oczy- ale taka juz chyba nasza inwestorow dola. Na nasze nieszczescie na tekie przesuwanie terminow przez producentow my nic nie mozemy poradzic Trzeba czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.11.2006 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A bez drzwi można żyć i mieszkać Pewnie, że tak, tylko jak długo ? Tyle ile trzeba U mnie się zapowiada że będzie to rok Jak widać nie psuje mi to nastroju Aga, jeśli od roku nie masz drzwi wewnętrznych, to się zgadza, ale gorzej jest gdy brakuje drzwi wejściowych zewnętrznych . Wtedy sen jest troszkę nerwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Da się i mieszkać bez zewnętrznych może nie rok ale kilka miesięcy się da Więc jak się chce to dużo można czasami poprostu nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.11.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ech listopad- zimno, mokro i ponuro- a tu wytynkowana piwniczka czeka I duuzoo winka Szkoda, ze tak sie to wszystko przesuwa, i ciagle wiatr w oczy- ale taka juz chyba nasza inwestorow dola. Na nasze nieszczescie na tekie przesuwanie terminow przez producentow my nic nie mozemy poradzic Trzeba czekac Iga, oczywiście na naleweczkę zapraszam To fakt, jesteśmy zdani na producentów i ich warunki. Ale jedynie wtedy gdy oferta naprawdę nam odpowiada i zależy nam właśnie na tym, a nie na innym towarze - skłonni jesteśmy czekać. Tylko, że są granice cierpliwości. Nikt z nas chyba nie lubi długo czekać, a jeśli termin się jeszcze bardziej przesuwa , albo wcale nie jest podany - denerwujemy się. Powiem więcej - szewska pasja nas ogarnia . Ale skoro nam zależy - czekamy nadal ... ... ale ile zdrowia i nerwów przy tym stracimy ... Jestem jednak dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.11.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Da się i mieszkać bez zewnętrznych może nie rok ale kilka miesięcy się da Więc jak się chce to dużo można czasami poprostu nie ma innego wyjścia Właśnie Aga, jeśli nie ma wyjścia i mieszka się bez drzwi zewnętrznych to wtedy dobrze mieć np. takiego psiurka (z tych większych) jak Twój Abiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Da się i mieszkać bez zewnętrznych może nie rok ale kilka miesięcy się da Więc jak się chce to dużo można czasami poprostu nie ma innego wyjścia Właśnie Aga, jeśli nie ma wyjścia i mieszka się bez drzwi zewnętrznych to wtedy dobrze mieć np. takiego psiurka (z tych większych) jak Twój Abiś Pewnie tak ale to nie ja musiałam mieszkac bez tych drzwi a Ci co mieszkali psiurka nie mają I też wina była firmy w której owe drzwi zamówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.11.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Da się i mieszkać bez zewnętrznych może nie rok ale kilka miesięcy się da Więc jak się chce to dużo można czasami poprostu nie ma innego wyjścia Właśnie Aga, jeśli nie ma wyjścia i mieszka się bez drzwi zewnętrznych to wtedy dobrze mieć np. takiego psiurka (z tych większych) jak Twój Abiś Pewnie tak ale to nie ja musiałam mieszkac bez tych drzwi a Ci co mieszkali psiurka nie mają I też wina była firmy w której owe drzwi zamówili Aga, jednym słowem ominęło Cię mieszkanie bez drzwi . Tak się zastanawiam, czy ja bez okien i bez drzwi zamieszkam , ... może nie dane mi będzie tego doświadczyć . Oby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Adriano jeżeli Twoja brama będzie wyglądała jak ta na zdjęciu to naprawdę ładna. Mówisz że Panowie przekonywali do ocieplenia 2 cm a nie koniecznie 4 cm. Dobrze że to napisałaś. Muszę o tym powiedzieć mężowi. EPU 40 "M" - muszę to zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Co się stało z tymi oknami ??? Naprawdę produkcja stanęła. Oj to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.11.2006 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Aga-Żono Facia, brama naprawdę wygląda ładnie (jak na bramę oczywiście ). Myślałam o drewnianej, bo pasowałaby do moich drewnianych okien, ale ta cena ... . Podobno (tak mówili panowie) ważniejsze od grubości ocieplenia są dobre uszczelki. To przez szpary właśnie najwięcej ciepła ucieka, nie przez samą bramę. Mam nadzieję, że będę zadowolona A okna miały być montowane - dzisiaj . Firma , w której zamawiałam swoje okna , z uwagi na bardzo dużą ilość zamówień , nie wyrabia się z produkcją. Ponadto zabrakło odpowiedniego drewna - przeliczyli się chyba z materiałem, naprzyjmowali zleceń i teraz mają takie opóźnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bez drzwi można mieszkac bez okien raczej ciężko Co do kropek to widzę że bardzo spektakularne To teraz tylko trzymać kciuki za te okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.11.2006 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Tak, tak Aguś teraz tylko trzymanie kciuków pozostało . Zaciskaj więc je mocno ! Być może około 20 listopada będę miała jakieś bliższe informacje, co do moich okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Tak, tak Aguś teraz tylko trzymanie kciuków pozostało . Zaciskaj więc je mocno ! Być może około 20 listopada będę miała jakieś bliższe informacje, co do moich okienek To zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 jak tylko to pozostalo, to trzeba zaciskac te kciuki .... myslalam ze trzeba sie zalac w trupa zeby cos sie udalo ale to chyba nie ta bajka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts