kasia64 13.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 GRATULACJE ROCZKU W FORUMOWEJ RODZINCE I PIĘKNEGO DOMKU!!! http://img525.imageshack.us/img525/5168/gazetki020r27uj2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ivonesca, witam serdecznie ! Powiem Ci, że i ja jakoś nie mogłam do Ciebie trafić, choć stale miałam taki zamiar - widzisz, to chyba jakaś telepatia Dzięki za gratki ! Cieszy mnie , że komin Ci się podoba Mam nadzieję, że zajrzysz tu do mnie czasem Pozdrówka ! tez tak myślę że teraz będę zaglądała częściej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 GRATULACJE ROCZKU W FORUMOWEJ RODZINCE I PIĘKNEGO DOMKU!!! http://img525.imageshack.us/img525/5168/gazetki020r27uj2.gif Dzięki Kasiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ivonesca, witam serdecznie ! Powiem Ci, że i ja jakoś nie mogłam do Ciebie trafić, choć stale miałam taki zamiar - widzisz, to chyba jakaś telepatia Dzięki za gratki ! Cieszy mnie , że komin Ci się podoba Mam nadzieję, że zajrzysz tu do mnie czasem Pozdrówka ! tez tak myślę że teraz będę zaglądała częściej pozdrawiam Będzie mi bardzo miło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I ja Tobie Aguś również DUŻO ZDRÓWKA życzę ! dzieki Na moje dolegliwości jest jedna rada ale jak narazie nie wykonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I ja Tobie Aguś również DUŻO ZDRÓWKA życzę ! dzieki Na moje dolegliwości jest jedna rada ale jak narazie nie wykonalna Jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I ja Tobie Aguś również DUŻO ZDRÓWKA życzę ! dzieki Na moje dolegliwości jest jedna rada ale jak narazie nie wykonalna Jaka ? Zmienić pracę na lżejszą bez dźwigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ZuczkuTorcikiem się częstowałaś ? Serdecznie dziękuję za gratki i życzenia Oczywiście, że się poczęstowałam, pycha!! P.S. Jak ładnie malujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I ja Tobie Aguś również DUŻO ZDRÓWKA życzę ! dzieki Na moje dolegliwości jest jedna rada ale jak narazie nie wykonalna Jaka ? Zmienić pracę na lżejszą bez dźwigania Aga, dla takiej dziewczyny delikatnej postury jaką jesteś dźwiganie nie jest najlepszym zajęciem. Twoja praca wymaga nie tylko silnego charakteru, silnych i niestrudzonych rąk, ale i siły ducha. A DUCH u Ciebie ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2006 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ZuczkuTorcikiem się częstowałaś ? Serdecznie dziękuję za gratki i życzenia Oczywiście, że się poczęstowałam, pycha!! P.S. Jak ładnie malujesz! Fajnie, że torcik smakował Naprawdę moje malowanie Ci się podoba , czy bajerujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja też się torcikiem poczęstowałam chociaż jeszcze życzeń nie składałam. Adrianko następnych szczęśliwych latek na Forum życzę, ale już jako ekspert. Życzę pisania postów z własnego gabineciku w ślicznym wykończonym na tip top domeczku. A torcik ma podstawową zaletę nie wchodzi w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ZuczkuTorcikiem się częstowałaś ? Serdecznie dziękuję za gratki i życzenia Oczywiście, że się poczęstowałam, pycha!! P.S. Jak ładnie malujesz! Fajnie, że torcik smakował Naprawdę moje malowanie Ci się podoba , czy bajerujesz ? Nie bajeruję, naprawdę mi się podoba, masz zdolności plastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ja też się torcikiem poczęstowałam chociaż jeszcze życzeń nie składałam. Adrianko następnych szczęśliwych latek na Forum życzę, ale już jako ekspert. Życzę pisania postów z własnego gabineciku w ślicznym wykończonym na tip top domeczku. A torcik ma podstawową zaletę nie wchodzi w boczki Renatko, tak, tak, to wielka zaleta takich torcików . Gorąco dziękuję za życzonka ! ... ach ! ... ten gabinecik i ten tip top ... fajnie będzie Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ZuczkuTorcikiem się częstowałaś ? Serdecznie dziękuję za gratki i życzenia Oczywiście, że się poczęstowałam, pycha!! P.S. Jak ładnie malujesz! Fajnie, że torcik smakował Naprawdę moje malowanie Ci się podoba , czy bajerujesz ? Nie bajeruję, naprawdę mi się podoba, masz zdolności plastyczne To bardzo się cieszę . Ale mnie połaskotałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 I ja Tobie Aguś również DUŻO ZDRÓWKA życzę ! dzieki Na moje dolegliwości jest jedna rada ale jak narazie nie wykonalna Jaka ? Zmienić pracę na lżejszą bez dźwigania Aga, dla takiej dziewczyny delikatnej postury jaką jesteś dźwiganie nie jest najlepszym zajęciem. Twoja praca wymaga nie tylko silnego charakteru, silnych i niestrudzonych rąk, ale i siły ducha. A DUCH u Ciebie ogromny. Dzieki I dlatego tam trwam choć moja ręka i kręgosłup czasami się buntują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Aguś, abyś wytrwała i aby Ci nic nie dokuczało, ani ręce, ani kręgosłup. Tacy kochani ludzie jak Ty są całą nadzieją w tej trudnej pracy wymagającej takiego poświęcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Dzięki Mam nadzieję że tak będzie bo do emerytury mam jeszcze sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Dzięki Mam nadzieję że tak będzie bo do emerytury mam jeszcze sporo czasu Zdróweczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A fotki tynkow bedom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Zelijko, bedom, bedom, ale było ostatnio tak ponuro, czarno na dworze i deszczowo, że słabe zdjęcia wyszły i nie wklejałam. Jutro ma być lepsza pogoda więc jeszcze popstrykam I się pochwalę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts