Ivonesca 17.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 tynki eleganckie i w dodatku ze słoneczkiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.11.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Aga, nie sądziłam nawet, że tynki tak odmienią wnętrze . Twoje kciukasy są niezbędne ! Ivonesca , miło słyszeć takie komplementy. Słoneczko sprawiło, że tynki mają bardzo ładny odcień - bardziej pogodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Poczekaj na wylewki Oczywiście kciukasy zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.11.2006 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oj! Na wylewki to chyba dłuuugo sobie poczekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oj! Na wylewki to chyba dłuuugo sobie poczekam ... W końcu się doczekasz A jakie są dalsze palny budowalne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Tynki piękne . Trochę słoneczka na podładowanie akumulatorów. http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/pogoda/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.11.2006 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oj! Na wylewki to chyba dłuuugo sobie poczekam ... W końcu się doczekasz A jakie są dalsze palny budowalne ??? Plany są ambitne, ale jak zawsze jesteśmy uzależnieni zarówno od tempa prac fachowców jak i od zasobów finansowych. W każdm razie chcielibyśmy iść z robotą (do przodu oczywiście) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.11.2006 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Tynki piękne . Trochę słoneczka na podładowanie akumulatorów. http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/pogoda/1.gif Olu, miło, że wpadłaś ! Gorące słoneczko od razu w lepszy humor wprowadziło i akumulatorki ładuje. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Oj! Na wylewki to chyba dłuuugo sobie poczekam ... W końcu się doczekasz A jakie są dalsze palny budowalne ??? Plany są ambitne, ale jak zawsze jesteśmy uzależnieni zarówno od tempa prac fachowców jak i od zasobów finansowych. W każdm razie chcielibyśmy iść z robotą (do przodu oczywiście) . To trzymam kciukasy żeby wszystkie wiatry były pomyślne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.11.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Aguś, nie mam sumienia ... przecież Ty masz chyba już zakwasy od tego ciągłego trzymania . Aż mi Ciebie żal Ale może jeszcze dasz radę , bo pomyślne wiatry nadal potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 E tam mam już wprawę po drugie ja je wmyslam trzymam i pozytywne fluidy wysyłam więc to nie jest męczące A jak są potrzebne to trzeba zaciskać nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.11.2006 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Ano nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Aga teraz ma pomocnikow i zamiast swoich kciukow moze lapy i ogony trzymac a lap jest sporo to spox - da sobie dziewczyna rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.11.2006 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Też tak myśle . Zwierzyniec swój też może zmobilizować. W końcu to dodatkowe cztery łapy razy 2 (plus dwa ogony oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jak u cibie pieknie! Bradzo bardzo bardzo podoba mi sie twoj klinkier- bo ja zreszta w ogole jestem zwolenniczka sciany trojwarstwowej (jak sobie kidys drogi dom wybuduje to wlasnie ze siana taka jak twoja ). Te potrojne luki z klinkieru to czysta poezja- na pawde najpiekniesze jakie widzialam. Nie moge sie juz doczekac twojej elewacji No i przyznam sie, ze zazdwoszcze ci tych waniliowych gnizadek i wlacznikow. Napisz ile kosztowalo przykladowe gniazdko lub wlacznik. Bo niby ja mam juz zamowione, ale... to w firmie u tescia, wiec w razie czego moge zminic zdanie... Bo u nas pojedyncze gniazdko z jeden serii to 5 zł a z drugiej 9 zł. Zastanawiam sie jak to sie ma do twoich cen- w razie czego pisz na priv Domek bedzie piekny- czekam z niecierpliwocia na dalszy ciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Też tak myśle . Zwierzyniec swój też może zmobilizować. W końcu to dodatkowe cztery łapy razy 2 (plus dwa ogony oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Iga,w takim razie ja bardzo, bardzo się cieszę , że zarówno klinkierowe łuczki jak i sam klinkier, a także ściana x3 , przypadła Ci do gustu . Co do włączników i gniazdek, to jeszcze ich nie zakupiłam i nie znam dokładnych cen. W nadchodzącym tygodniu spodziewam się wizyty moich elektryków, którzy dokładnie przeliczą potrzebne gniazda i spiszą konkretne zamówienie. Wówczas będę znała koszty więc będę mogła Ci podać. W każdym razie pan w hurtowni mówił, że włączniki, którymi byłam zainteresowana są w granicach 11-13 zł, w zależności od rodzaju. Mówił, że cena przy tej jakości jest niska , bo np. Legrand (który jest porównywalny jakościowo do Berkera) kosztuje już ok. 22 - 26 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Też tak myśle . Zwierzyniec swój też może zmobilizować. W końcu to dodatkowe cztery łapy razy 2 (plus dwa ogony oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Też tak myśle . Zwierzyniec swój też może zmobilizować. W końcu to dodatkowe cztery łapy razy 2 (plus dwa ogony oczywiście) A jak bedzie trzeba to i resztę rodziny zaprzęgnę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Też tak myśle . Zwierzyniec swój też może zmobilizować. W końcu to dodatkowe cztery łapy razy 2 (plus dwa ogony oczywiście) A jak bedzie trzeba to i resztę rodziny zaprzęgnę do roboty Oooo! Koniecznie, że ja wcześniej na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts