Aga J.G 19.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Też tak myśle . Zwierzyniec swój też może zmobilizować. W końcu to dodatkowe cztery łapy razy 2 (plus dwa ogony oczywiście) A jak bedzie trzeba to i resztę rodziny zaprzęgnę do roboty Oooo! Koniecznie, że ja wcześniej na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Moj elektryk podawal mi dwie firmy ktore sa okejos wzgledem ceny i tego co prezentuja ... byl to wlasnie Becker i Hager Polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mohag, jak widać Twój elektryk potwierdził słowa mojego Pana z hurtowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mohag, jak widać Twój elektryk potwierdził słowa mojego Pana z hurtowni . czyli dobrze wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja wybralam Polo, bo optycznie mi sie lepiej ale w Beckerze bardzo podobaly mi sie takie kolorowe wstawki ktore mozna dokupic i wklada sie np miedzy przelacznikiem a ramka i widac tylko ten kolorowy brzeg... jak komus pasuje to bajer jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mohag, jak widać Twój elektryk potwierdził słowa mojego Pana z hurtowni . czyli dobrze wybrałaś Mam tak nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mohag, jak widać Twój elektryk potwierdził słowa mojego Pana z hurtowni . czyli dobrze wybrałaś Mam tak nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja wybralam Polo, bo optycznie mi sie lepiej ale w Beckerze bardzo podobaly mi sie takie kolorowe wstawki ktore mozna dokupic i wklada sie np miedzy przelacznikiem a ramka i widac tylko ten kolorowy brzeg... jak komus pasuje to bajer jest Mohag, a masz może link Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 http://www.hagergroup.pl/index.php?scr=1024&id=31 ja wybralam Regina-e ... chcialam zeby ramka w przelacznikach byla mozliwie waska i przelaczniki czy kontakty wygladaly tradycyjnie tz zeby nie mialy zadnego udziwnienia czy nie przykuwaly wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mohag, Dzięki za link ! Twoje Polo jest podobne do Berkera " Modul". A Modul Plus ma właśnie te kolorowe ramki - wstawki. Cenowo są bardzo zbliżone . A jaki kolor Ty wybrałaś ? Seria Modul ma lekko przyokrąglone krawędzie, Polo także. U siebie planuję wystrój klasyczny, a wybrałam serię Kwadrat (z prostymi krawędziami i kątami). Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 uhu w Beckerze wlasnie modul ogladalam ale ma wieksze ramki niz w Polo tz bardziej dominujace a mi zalezalo zeby jak najmniej bylo tej ramki. I modul bardziej jakos do klasycznego wystroju mi podchodzi. U mnie nie bedzie klasycznie wrecz przeciwnie, ale nie chce kontaktow czyli rzeczy ktore sie nie zmienia wiazac z pomieszczeniami ktore moga sie ciagle zmieniac klimatycznie. Ale u mnie beda biale, bo sciany beda biale i to chyba zawsze A jak Twoje maja byc waniliowe tz przelaczniki, to mysle ze kwadrat tez bedzie do klasycznego wnetrza pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mohag, to fakt - Modul ma większe ramki niż Polo. W swoim obecnym mieszkaniu mam włączniki z przyokrąglonymi krawędziami i przyznam, że mi się już trochę opatrzyły. Dlatego wolałam wybrać coś innego. Nad tym Kwadratem się nieco zastanawiałam, bo Modul też jest ładny, tylko, że zachciało mi się pewnej odmiany . Dzięki, za opinię. Cieszę się, że jest taka jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jak dobrze, że już po tynkach, co? Kolejny etap za Wami U nas też będzie ściana 3W i też z wełną w środku, ale dopiero w przyszłym roku na wiosnę. Co do montażu okien i klinkieru to też mam podobne wątpliwości (bo u nas również gdzieniegdzie będzie na ścianch klinkier) Okna muszą być przede wszystkim bardzo dokładnie pomierzone, bo tak jak piszesz - klinkieru nie wykujesz, aby okna dopasować, to okno musi być dopasowane do szerokości otworu. Będę na pewno bardzo wnikliwie śledzić ten montaż, więc proszę mi tu dawać dużo fotek P.S. Wejście do domu prezentuje się bardzo okazale i elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Adrianko, daj trochę tego słoneczka, co u Was przyświeca, bo mię ściany zamakają . Ładnie się zaczyna elewacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.11.2006 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zuczek, niech no tylko okna przyjadą, to ja im tyle fotek napstrykam, że będą się czuły jak gwiazdy filmowe . Cieszę się, że wydajesz taką opinię o moim wejściu. Chciałam, aby tak właśnie ono wyglądało Widzę, że "toruję" Ci drogę ze ścianami 3W i oknami w klinkierze. Może posłużę Ci przykładem . Zależy nam, by nie przerywać prac na czas zimy , więc śpieszymy się . Jak temperatura spadnie poniżej zera - zostanie majstrom jedynie praca wewnątrz. Okna więc raczej powinny być Kasiu, chętnie podzielę się z Tobą słoneczkiem, bo wiem jak żal serce ściska gdy widzi się mokre ściany swojego domku. Ale już niedługo i Ty doczekasz się swojego daszku . Mam nadzieję, że elewacja tak jak ładnie się zaczęła, tak ładnie się skończy Trzymam kciuki za pogodę i za słonko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Oj będę czekać na fotki I jestem pewna, że posłużysz nam przykładem Kurcze, dlaczego panowie od okien jak słyszą montaż okna w ścianie 3W to robią takie oczy Hmm mam tylko nadzieję, że trafimy na doświadczoną ekipę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.11.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zuczek, montażyści robią wielkie oczy, bo osadzenie okien w ścianie 3W jest dużo bardziej kłopotliwe . Przecież okno osadza się wtedy w warstwie ocieplenia i trzeba naprawdę mieć doświadczenie, by dobrze to wykonać. Ponadto ściany 3W są mniej spotykane. Bardziej popularne to mimo wszystko 1W i 2W. Może po prostu niektórzy montażyści nie mieli jeszcze styczności z taką 3W więc są wystraszeni. Podobnie jak Ty , mam nadzieję, że trafię na takich, którzy podołają zadaniu i okna prawidłowo mi zamontują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 To ja cały czas trzymam kciukasy za te Twoje okna bo już nie mogę się ich doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Adrianko czy mogłabyś mi powiedzieć taką rzecz : jak zamawialiście silkę to palety były do zwrotu czy nie? Bo my zastanawiamy się nad silką na ściany działowe, ale w hurtowni nam powiedzieli, że za palety musimy zapłacić kaucję, bo są zwrotne Tylko nie zapytałam z tego wszystkiego jak wygląda ten zwrot - to my musimy je własnym transportem odstawić do hurtowni? Jak to u Ciebie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.11.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 To ja cały czas trzymam kciukasy za te Twoje okna bo już nie mogę się ich doczekać Aguś, ja też nie mogę się okienek doczekać. Dzięki za kciukasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts