Adriano Komputero 04.12.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No to czekam na wieści ... a więści są ... ... za chwilę zabieram się do pisania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Och, och, to ja czatuję na najnowszy wpis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 04.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Czekam więc na te okienka i przypominam się co do szczegółowych zdjęć Ja dopiero zaczynam zgłębiać ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 04.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aguś, choć nie wszystko widać w całej okazałości, to jednak muszę przyznać, że te Twoje okienka są przecudnej urody.Nic dodać nic ująć. Kolor wspaniały (taki, jak uwielbiam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.12.2006 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dominiko, Zuczku, wpis już jest i zdjęcia też. Jutro postaram się wkleić okienka "za dnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.12.2006 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aguś, choć nie wszystko widać w całej okazałości, to jednak muszę przyznać, że te Twoje okienka są przecudnej urody. Nic dodać nic ująć. Kolor wspaniały (taki, jak uwielbiam). Basiu, Nie wszystko jeszcze widać, bo nie wszystkie okna zostały zamontowane, no i czarna noc przyszła . Myślę, że jutro montażyści skończą robotę gdy będzie jeszcze widno , wtedy pstryknę jeszcze kilka fotek Powiem Ci, że ich kolor też bardzo mi się podoba (sama wybierałam ) Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.12.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No tak myślałam, że zapodasz dziś te zdjęcia Ale piękne te okna! Chłopaków wymęczyłaś, co? 400 kg?! Czekam na zdjęcia w świetle dziennym. Czy klamki masz złote? P.S. Napisze do ciebie na priva (jutro rano), ok! Dobranoc, to wspaniała wiadomość na koniec dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.12.2006 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dominika, tak byłam zaaferowana tą dostawą, że nie popatrzyłam na swoje okna globalnie, tylko wyszukiwałam wad, przecierek i ubytków. Jutro spojrzę na nie inaczej i powiem Ci jakie są naprawdę. Gdybym nie wymęczyła chłopaków, to mój stróż spałby zapewne dzisiaj na powietrzu, bo te największe okna zostałyby przed domem . Na szczęście ten ich wysiłek nie poszedł na marne . Klamki są w kolorze starego złota, satynowe. Miałam dwa fasony do wyboru. Na zdjęciu zamontowanego okna widać oba fasony , bo na każdym skrzydle jest inna klamka. Wybrałam ten z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ!!! My doczekać się na nasze okienka nie możemy, bo ciągle Gebauer przeciąga terminy!!! Twoje okienka są śliczniusie, szkoda tylko, że parapety musiały wrócić, bo miałabyś już z głowy... Efekt końcowy - BOSKI!!! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.12.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Gryfpc, Dzięki za miłe słowa . Z terminami we wszystkich chyba firmach jest kiepsko . A kiedy Ty zamawiałeś okna, bo ja w kwietniu . Miały być dostarczone 6 listopada, a więc było miesięczne opóźnienie. Ale wreszcie się doczekałam i jestem bardzo zadowolona. Trzymam teraz kciuki za Twoje okienka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wow, jakie piekne okna u Was beda!!!! No, to czekam niecierpliwie na fotki juz zamontowanych i gratuluje takiego pieknego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.12.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Okna cudeńko. Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego. Na pewno będzie super. A długo będziesz czekać na parapety? Szkoda, że nie dopasowali ich kolorystycznie w fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ale okna Szczególnie ta witryna robi niesamowite wrażenie- aż tylu siłaczy Adrianko piękniście masz Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Piękne masz okienka Adrianko, a w szczególnosci witryna - jest wspaniała!!! Bardzo podobają mi sie takie wieeelkiee okienka. Faktycznie, że miałaś się czym denerwować. Do typowych to one nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.12.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Kochane dziewczyny, jak przyjemnie usłyszeć od Was tak miłe słowa i komplementy. DZIĘKI ! Zelijko, z fotkami chyba poczekam do czasu, kiedy majstry obrobią okna. Wtedy będzie lepszy widok tabaluga, na parapety zapewne będę musiała poczekać jakiś miesiąc, ale nie martwi mnie to, bo i tak teraz jeszcze bym ich nie montowała, tylko dopiero po cekolowaniu i pierwszym malowaniu. Zaniepokoiło mnie natomiast co innego (też związanego z parapetami), ale jeszcze nie chciałabym nic mówić. Może jutro ... andrzejko, nie miałam pojęcia, że witryna może aż tyle ważyć. Moi "siłacze" poradzili sobie z tym ciężarem tzw. sposobem : nieśli ją na pasach trzymając go w parach - cztery pary plus jeden na końcu, który asekurował by nie było odchyłu od pionu i aby witryna nie przechyliła się na bok . Renatko, emocje były duże. Poziom adrenalinki nieco się podwyższył, ale na szczęście finał był dobry. Tematu okien jeszcze nie zamknęłam - jutro mam "odbiór" . No i zostały jeszcze ... parapety Powiem Ci, że też mi się podobają duuuże okna . Szczególnie jak jest ładny widok na zewnątrz . Wtedy nawet z kanapy można delektować się przyrodą POZDRÓWKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyka 05.12.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 I już są ! To one! przepiękne i dostojne ,budzące mój zachwyt OKNA.Są fantastyczne !!!!!!!!!! Witryna niesamowita, jestem pod wrażeniem . Bardzo podobają mi się takie duże okna , dają tyle światła i możliwość patrzenia na cudowny otaczający krajobraz. Zamontowane w jadalni nadadzą jej niebanalnego charakteru. Pozazdrościć. Kolor super,idealny ,świetnie wpasowany do kolorystyki elewacji i całej bryły domu. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.12.2006 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 goyka, ... cóż ja mam powiedzieć ... jesteś niesamowita ! Tyle superlatyw, że aż mowę mi odebrało . DZIĘKI serdeczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Gratuluje okienek, bardzo ładne Trzymam kciuki za parapeciki Teraz to już jest dom pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.12.2006 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Teraz to już jest dom pełną gębą Aga, DZIĘKI za gratki ! Kciuki jak zawsze trzymaj (i nie poszczaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Teraz to już jest dom pełną gębą Aga, DZIĘKI za gratki ! Kciuki jak zawsze trzymaj (i nie poszczaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts