Nefer 07.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 NIE PODDAWAJ SIĘ !!! WALCZ JAK LWICA !!! Myślę, że decyzję dostaniesz pozytywną bo to trochę bez sensu ... Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.02.2006 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer, staram się , staram. Mnie samej wydaje się, że mi już grzywa rośnie i że zacznę swoją walkę nie jak lwica, a LEW A kciuki trzymaj !!! Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 NIE PODDAWAJ SIĘ !!! WALCZ JAK LWICA !!! Myślę, że decyzję dostaniesz pozytywną bo to trochę bez sensu ... Trzymam kciuki:) I ja się pod tymi słowami podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Mnie samej wydaje się, że mi już grzywa rośnie i że zacznę swoją walkę nie jak lwica, a LEW To lwica zdobywa pożywienie, a lew pilnuje bezpieczeństwa stada/rodziny, no i jeszcze od niego zależy czy rodzina migruje i gdzie. Adriano, więc kim deklarujesz być A tak poważnie to jestem pełna unania. Trzymaj się dzielnie. Życzę Ci jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.02.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 NIE PODDAWAJ SIĘ !!! WALCZ JAK LWICA !!! Myślę, że decyzję dostaniesz pozytywną bo to trochę bez sensu ... Trzymam kciuki:) I ja się pod tymi słowami podpisuję Andrzejko, serdecznie dziękuję ! A kciuki trzymane "grupowo" z pewnością pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.02.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Mnie samej wydaje się, że mi już grzywa rośnie i że zacznę swoją walkę nie jak lwica, a LEW To lwica zdobywa pożywienie, a lew pilnuje bezpieczeństwa stada/rodziny, no i jeszcze od niego zależy czy rodzina migruje i gdzie. Adriano, więc kim deklarujesz być A tak poważnie to jestem pełna unania. Trzymaj się dzielnie. Życzę Ci jak najlepiej. Renatko, ja już sama nie wiem kim jestem Raz "robię" za lwicę, a drugi raz za lwa Po prostu, ... jakby Ci to powiedzieć ?... w temacie "budowa" jestem .... "dwa w jednym" To co sama załatwię, uzgodnię, wywalczę - tak będzie Miło, że życzysz mi jak najlepiej. To bardzo mnie wspiera Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 06.03.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Iwona (jacooo?) już pisałem do Ciebie - niestety bez skutku. Czy jest szansa na obejrzenie Twojej Melanii? Zaczynam na wiosnę budować swoją i wszelkie spostrzeżenia są dla mnie cenne... Agnieszko przemyśl jeszcze raz zmiany, my już mieszkamy (wprawdzie od 3 tygodni ), lecz układ jest idealny jedynie co zrobiliśmy to zmniejszyliśmy kotłownię lecz tym samym powiększyliśmy łazienkę (zastanów się łazienka w projekcie jest bardzo malutka), co do stryszka to też go zrobiliśmy lecz nie w tym miejscu gdzie Ty planujesz (jest tam za nisko) - my zrobiliśmy wejście na stryszek z tego balkoniku obok sypialni. a okna my się już przyzwyczailiśmy jest super, musisz po prostu nas odwiedzić Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 24.03.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No to się porobiło z tą kanalizacją. WREDNI są w tym urzędzie, niech ich dunder świśnie!!! Ale przecież TY SOBIE PORADZISZ!!! A tak a propos, gdzie jesteś, jak Cię nie ma na Forum?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.03.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A tak a propos, gdzie jesteś, jak Cię nie ma na Forum?! I kto to mówi? Ten, kto nie odpowiada na zawołania i zaszywa się gdzieś , nie wiadomo gdzie? Już jestem. Od dzisiaj wracam . Byłam, ale nie miałam sił na pisanie.... Błądziłam myślami zupełnie gdzie indziej ..... po drugiej stronie światła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No to witaj z powrotem i nie zaniedbuj wiernych czytelników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.03.2006 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Iwona (jacooo?) już pisałem do Ciebie - niestety bez skutku. Czy jest szansa na obejrzenie Twojej Melanii? Zaczynam na wiosnę budować swoją i wszelkie spostrzeżenia są dla mnie cenne... qmoter ja nie jestem Iwoną ! Również na wiosnę chcemy ruszyć z budową, ale gdzie ta wiosna ? Może będziemy się dzielić uwagami jak już zaczniemy ? Pozdrawiam i życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.03.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No to witaj z powrotem i nie zaniedbuj wiernych czytelników. Dzięki Kasiu ! Mam nadzieję, że nic złego już się nie wydarzy. Postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Ja tez się cieszę ze wrócilaś na "łamy"!!!! Przy wolnej chwilce , napisz co się działo gdy Cię nie było??? Jakie plany, zamierzenia, no poprostu odzwaj się!!! Plissss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.03.2006 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Alfredko, miło, że o mnie nie zapomniałaś. Ja też się cieszę , że już z Wami jestem !Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 :o :o Ale zakupy!!!!!!!! :D :D Dachówka śliczna i klinkier mi się podoba, choć osobiście w nim nie gustuję A z oknami nie próbowałaś do GEBAUERA?! My zasugerowaliśmy się opiniami na forum i tam kupujemy okienka, a w dodatku dali nam najniższą ofertę cenową. Urzędowski też ma bardzo ładne okna, a do tego dębowe, łał Już zazdroszczę Ci tych okienek!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2006 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Gryfpc, przyznam, że w okolicy Trójmiasta nie zauważyłam żadnego dystrybutora GEBAUERA. Słyszałam o tych oknach dobre opinie, ale niestety nigdzie nie udało mi się ich zobaczyć. Nie miałam więc dylematu : czy Gebauer, czy Urzędowski. W Gdańsku powstał niedawno nowy sklep firmowy Urzędowskiego z bardzo kompetentną i miłą obsługą. Zdobyli moje zaufanie . Gdyby był podobny sklep Gebauera to może bym wybrała właśnie ich okna. Kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Hej Adriano komputerko Sympatyczna i fachowa kadra sprzedająca i dradzająca ma ogromny wpływ na nasze decyzje Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ooo ! Z pewnością !!! I liczy się także dar przekonywania . Wtedy to prawdziwy profesjonalizm. Szkoda tylko, że jeszcze tak rzadko u nas spotykany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Wróciłaś, ale z jakim skutkiem! Jakie zakupy (bardzo mi sie zreszta podobaja). Okien ci zazdroszcze - pewnie beda piekne Ach - rozmarzylam sie Niezle masz juz wszystko poukladne Rozmow z urzedem nie komentuje, bo nie bede nieparlamentarnych slow na forum uzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Iga, Twoja aprobata jest bardzo miła. Cieszę się Rozmow z urzedem nie komentuje, bo nie bede nieparlamentarnych slow na forum uzywac Najbardziej nie lubię gdy urzędnicy traktują mnie przedmiotowo, jak typowego petenta z PRL-u. Działa to na mnie jak "płachta na byka" Czy ICH podejście już się nigdy nie zmieni ??? Czy uśmiech, uprzejmość, zainteresowanie sprawą z którą przychodzimy i chęć pomocy - już ICH nie dotyczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts