dominikams 17.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dominiko, jak sobie pomyślę o tym, że nie będzie już problemów by ugościć przyjaciół - tak jak w moim M, gdzie kłopotem było nawet rozłożenie łózka z pościelą dla więcej jak jednej osoby(brak miejsca) - to już się cieszę Znaczy się - już dobrze z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.01.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 O widzisz już widzisz plusy a z czasem będzie ich coraz więcej A potem wielka radośc i Ta kawa ten tarasik Znaczy się - już dobrze z tobą Dziewczyny, tak sobie powtarzam, że nie mogę patrzeć za siebie tylko przed . Mój domek się do mnie uśmiecha i zaprasza ... jak tu się mam smucić . W końcu raz się żyje (a dla nas tzn. dla mnie i męża jest to ostatni dzwonek, by spróbować żyć inaczej - dom to był jego pomysł ) Kurcze, zobaczycie, że jeszcze się na tym strychu spotkamy ! I piffko będzie, kawka, ciacho, słonko na tarasie i fotki , które później zawisną na tablicy korkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nie tylko Twojej tablicy Juz się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.01.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aguś, Twojej , mojej i wszystkich , którzy zechcą się dołączyć . To będzie taka wspólna "przechodnia" tablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 nie nie, kazdy z SS musi mieć SWOJĄ WŁASNĄ tablicę na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Przechodnia będzie ciekawsza jak puchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.01.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 O! Widzę, że zdania są podzielone . Chyba trzeba będzie zrobić głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 O! Widzę, że zdania są podzielone . Chyba trzeba będzie zrobić głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No dobra, tylko jak się nią bedziemy dzielić? I kto ją bedzie przewoził? Ja tam bym chciała mieć taką tablice na stałe. Jak mi się smutno zrobi, to wejdę na strych z piffkiem i sobie bedę patrzeć na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.01.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Adrianko, jak zaczniesz już urządzać w środku swój domek, żal przycichnie, a w końcu przechodząc obok starego mieszkania będziesz się tylko cieszyć, że możesz mieszkać gdzie indziej.Nie mogę się już doczekać zdjęć z nowych wnętrz, bo prawdziwa z Ciebie estetka. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 adaman - witaj, co tam u Ciebie słychać ???? dominikams - co tam będziesz na strychu do tablicy pić, wejdziesz na forum i będzie prawie jak na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No dobra, tylko jak się nią bedziemy dzielić? I kto ją bedzie przewoził? Ja tam bym chciała mieć taką tablice na stałe. Jak mi się smutno zrobi, to wejdę na strych z piffkiem i sobie bedę patrzeć na was Dominiko, masz ciekawą argumentację ... . Hmmm ... najwyraźniej trzeba to będzie jeszcze przemyśleć ... Hmmm ... ale jak to tak - pifffko na stryszku bez nas ... , eee, wtedy sama byś na tym strychu siedziała , a przecież stryszek ma być po to byśmy miały gdzie się spotykać i RAZEM pić pifffko Aga, a co Ty o tym sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja już wyżej napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Adrianko, jak zaczniesz już urządzać w środku swój domek, żal przycichnie, a w końcu przechodząc obok starego mieszkania będziesz się tylko cieszyć, że możesz mieszkać gdzie indziej.Nie mogę się już doczekać zdjęć z nowych wnętrz, bo prawdziwa z Ciebie estetka. Pozdrawiam cieplutko Aniu, WITAJ ! Jak miło, że wpadłaś ! Cieszę się ogromnie, że się odezwałaś . Masz na pewno rację, że jak zacznę urządzać "po swojemu" domek to będzie mi łatwiej . Jednak ja z tych, co trudno się adoptują w nowych miejscach. Mam nadzieję , że jak już będzie bardziej "domowo" bez tego nieładu i "placu budowy", i domek zacznie przypominać prawdziwy dom, gdy zasiądę przy kominku i popatrzę na krajobraz za oknem to będę szczęśliwa. Aniu, dziękuję Ci serdecznie za miłe i pokrzepiające słowa. Zrobiłaś mi nimi ogromną przyjemność - jest mi już lepiej Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja już wyżej napisałam Czyli zgadzasz się ze mną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.01.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Hmmm ... ale jak to tak - pifffko na stryszku bez nas ... , eee, wtedy sama byś na tym strychu siedziała , a przecież stryszek ma być po to byśmy miały gdzie się spotykać i RAZEM pić pifffko No tak, faktycznie. Ale jak to będzie ciężka depresja a wy nie będziecie mogły? To w takich wypadkach postawię po piffku przy zdjęciu każdej z was i nawet bedę się z wami stukać kufelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Hmmm ... ale jak to tak - pifffko na stryszku bez nas ... , eee, wtedy sama byś na tym strychu siedziała , a przecież stryszek ma być po to byśmy miały gdzie się spotykać i RAZEM pić pifffko No tak, faktycznie. Ale jak to będzie ciężka depresja a wy nie będziecie mogły? To w takich wypadkach postawię po piffku przy zdjęciu każdej z was i nawet bedę się z wami stukać kufelkiem Jak to ciężka depresja ? A my nie będziemy mogły ? ... MUSIMY !!! Po to jesteśmy i po to urządzamy strychy , by przyjechać z pifffkiem i pocieszać koleżankę Nieźle to wykombinowałaś z tym kufelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja już wyżej napisałam Czyli zgadzasz się ze mną ? W monitor też można postukać, tylko nie za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 To o której się stukamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Adrainko, wrzuciłam do dziennika zdjęcie naszej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts