Adriano Komputero 18.01.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dominiczko, właśnie od Ciebie wróciłam Droga - superaśna ! Zachęcasz mnie do zrobienia swojej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 To o której się stukamy? Dominiko, Ago - o której ? O której ? Kto się jeszcze przyłączy ? Zapraszamy ! Śmiało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Adrainko, ja też niedługo będę miała podobny problem z mieszkaniem. Wiele osób namawia nas na zostawienie go, zresztą ja też zostawiłabym je dla jednego dziecka, ale.. No właśnie- kredycik trochę za niski, a ceny materiałów poszły w górę. Ja, chociaż jeszcze nie sprzedałam mieszkania, już za nim tęsknię. Chociaż mieszkamy w nim zaledwie 5 lat, bardzo je lubimy. Cóż, takie jest życie. Mam jednak nadzieję, że nasze domki podwójnie zrekompensują nam pożegnanie z mieszkaniem. P.S. O stole bilardowym na strychu też wspominał mój mężulek. Przebąkiwał też coś o saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj tabaluga , podobnie jak Ty mam nadzieję, że nasze domki, odwdzięczą się nam i to ze zdwojoną siłą. Inaczej nie warto byłoby ich budować . Po co byśmy poświęcali swoje obecne mieszkanka (które lubimy i dobrze się w nich czujemy) ? Po co zadawalibyśmy sobie tyle trudu ? Po co te wyrzeczenia ? My tu z dziewczynami organizujemy grupę SS (Stowarzyszenie Strychowe). Przyłączysz się ? Jeśli będzie u Ciebie stół bilardowy to zawody mamy zaklepane A ta sauna na strychu miałaby być ? .To by dopiero było : pifffko, sauna, fotki ... ... uuuu łaaaa ! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Mieszkanie takie ladne, ze nie dziwie sie, ze zaraz zeszlo... troche rozumien twoj bol- zal ci... Tabaluga ma widze podobnie Ale spojrzcie od tej strony- to wasz kapilam i mozecie sie cieszyc, ze go macie, bo wpomoze finansowo wasza budowe. Mozecie mowic o szczesciu, bo dzieki temu nie musicie podwyzszac kredytow. I chciaz sercu zal to patrzac rozumem i z puntu widzenia finansow rodziny- sprzedaz mieszkania to najlepsze posuniecie Dziewczyny- a spotkanie SS trzeba bedzie zrobic koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Iga, zgadzam się z Tobą . Jest to kapitał, który pomoże nam dokończyć dzieło. W naszym przypadku o podwyższeniu kredytu nie mogłoby być już mowy, bo , ten obecny jest już wyśrubowany . Cały czas mąż sprowadzał mnie na ziemię i mówił, że kaski nie wystarczy i trzeba będzie mieszkanko odsprzedać. Jednak łudziłam się ... , że może jednak ... Niestety miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 dominikams - co tam będziesz na strychu do tablicy pić, wejdziesz na forum i będzie prawie jak na strychu Oj, Aga, dopiero teraz to przeczytałam. Tarzam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Mieszkanie takie ladne, ze nie dziwie sie, ze zaraz zeszlo... troche rozumien twoj bol- zal ci... Tabaluga ma widze podobnie Ale spojrzcie od tej strony- to wasz kapilam i mozecie sie cieszyc, ze go macie, bo wpomoze finansowo wasza budowe. Mozecie mowic o szczesciu, bo dzieki temu nie musicie podwyzszac kredytow. I chciaz sercu zal to patrzac rozumem i z puntu widzenia finansow rodziny- sprzedaz mieszkania to najlepsze posuniecie Dziewczyny- a spotkanie SS trzeba bedzie zrobic koniecznie Zgadzam się, że mieszkania pomogą nam uniknąć podwyższania kredytu. Zwłaszcza po Twojej historii, iga, nie chciałabym tego przeżywać na własnej skórze. A do grupy oczywiście SS oczywiścia dołączam. I proponuję jeszcze naleweczkę według przepisu Alfredy. Zrobiłam wiśniową i miała być na parapetówę, ale ubywa jej w zastraszającym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dziewczyny- a spotkanie SS trzeba bedzie zrobic koniecznie A do grupy oczywiście SS oczywiścia dołączam. I proponuję jeszcze naleweczkę według przepisu Alfredy. Zrobiłam wiśniową i miała być na parapetówę, ale ubywa jej w zastraszającym tempie. Dziewczyny jak fajnie, że coraz więcej nas Aha! Oznajmiam, że jedno miejsce muszę w SS zarezerwować Tabalugo , to miło, że oprócz piffka naleweczka będzie ... mmmm mniam, mniam ... A ja może pomyślę o winku własnej roboty . Oprócz stryszku u mnie i piwniczka jest - można się przenieść . Będzie do wyboru: raz stryszek, raz sauna, raz piwniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dziewczyny, ale się pomysły sypią! I pomyśleć, że nasze stryszki miały skończyć jako rupieciarnie To byłaby nieodżałowana strata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Och - wielka strata bylaby to dla spolecznosci tabaluga1 to rzuc mi na priv przepis na te naleweczke- zrobie w przyszlym sezonie skoro taka pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja mam nalewkę z malin ale też ubywa bardzo szybko Mój strych już jest graciarnią ale mogę posprzątać Domek Wam wszystko wynagrodzi - wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.01.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kobietki, Ja tak nieśmiało, gdyż strychu u mnie jeszcze ani widu ani słychu Dopiero w marcu zamierzamy rozpocząć budowę (jak dostaniemy pozwolenie ), ale gdybyście jednak zechciały mnie przygarnąć to jako wkupne może ajerkoniaczku własnej roboty byśmy popróbowały Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dziewczyny- jak my to wszystko wypijemy to ale ululane bedziemy Mowie wam- nie dojedziemy z tego strychu do toalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.01.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja mam nocnik dziewczynek, mogę przywieźć Więc się Iga nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.01.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kobietki, Ja tak nieśmiało, gdyż strychu u mnie jeszcze ani widu ani słychu Dopiero w marcu zamierzamy rozpocząć budowę (jak dostaniemy pozwolenie ), ale gdybyście jednak zechciały mnie przygarnąć to jako wkupne może ajerkoniaczku własnej roboty byśmy popróbowały Co Wy na to? Hej Basiu, dawaj, dawaj i nie krępuj się ! Witamy ! Nic nie szkodzi, że u Ciebie strychu jeszcze nie ma - ważne , że będzie - to się liczy ! Zresztą dla Ciebie miejsce już zarezerwowałam . Wkupne - pierwsza klasa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.01.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dziewczyny - niedługo będzie u nas taki wybór trunków jak w najlepszym barze & pabie . Każda widzę COŚ innego szykuje . Niech no jeszcze raz przypomnę ... Aga - malinówkę, tabaluga wiśnióweczkę, Iga - pyszną naleweczkę ( rodzaj jeszcze nie ustalony) , Basia - ajerkoniaczek, ja - winko , a Dominika - ... nocnik Czy o kimś zapomniałam ? Może są jeszcze jacyś chętni ? Trunki własnej roboty mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tylko Was na tydzien z oczu straciłam a tu taaakie nowiny! Do Stowarzyszenia Strychowego, żeby nie mówić SS, to ja już gotowa jestem i jako wpisowe sałatki dwa rodzaje przynoszę pod to pifffko. Może być? Trunków może już wystarczy, bo z tego strychu o własnych siłach nie zleziem Adrianko, rozumiem po obejrzeniu zdjęć, zarówno Twoją nostalgię, jak i błyskawiczną sprzedaż. Piękne mieszkanie z klimatem! Dom o krok milowy bliżej, coraz bliżej...... Czy to znaczy, że do maja się przeprowadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nadrabiam zaleglosci dziennikowe i co widze w maju przeprowadzka do stowazyszenia SS sie nie nadaje bo u mnie strychu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kobietki, Ja tak nieśmiało, gdyż strychu u mnie jeszcze ani widu ani słychu Dopiero w marcu zamierzamy rozpocząć budowę (jak dostaniemy pozwolenie ), ale gdybyście jednak zechciały mnie przygarnąć to jako wkupne może ajerkoniaczku własnej roboty byśmy popróbowały Co Wy na to? Hej Basiu, dawaj, dawaj i nie krępuj się ! Witamy ! Nic nie szkodzi, że u Ciebie strychu jeszcze nie ma - ważne , że będzie - to się liczy ! Zresztą dla Ciebie miejsce już zarezerwowałam . Wkupne - pierwsza klasa !!! Dzięki Aguś strych będzie, a jakże. Jeszce w tym roku! Ja już zaaranżuje strych odpowiednio pod nasze posiadówki , a mąż obiecał, że będzie donosicielem, no czyli zaopatrzeniowcem . Bo przecież za długo by trwało schodzenie z tego strychu, gdyby piffka zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts