Adriano Komputero 13.02.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Mohag, o kanciastych to i ja myślę, bo takie najbardziej mi pasują . Jednak nie w każdej serii, która mi się podoba jest bateria wannowa trzyotworowa. A wolałabym mieć już w całej łaience z jednej serii. I tu mam pewien kłopot, bo ofert jest mało . A co Ty wybrałaś dla siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.02.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Adrianko, zapomniałam. A mąż wyjechał, więc nie będzie Walentynek w tym roku. Wynagrodzimy to sobie później No prosze- to bedziemy we dwie A moj maz akurat jutro wieczor sie gdzies bedzie kolo Adrianki krecil Bym wczesniej wiedziala dalabym mu katalog dla ciebie Niestety pelnego cennika nie mam- tylko kilka cen rzeczy, ktore mnie zainteresowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.02.2007 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Adrianko, zapomniałam. A mąż wyjechał, więc nie będzie Walentynek w tym roku. Wynagrodzimy to sobie później No prosze- to bedziemy we dwie A moj maz akurat jutro wieczor sie gdzies bedzie kolo Adrianki krecil Bym wczesniej wiedziala dalabym mu katalog dla ciebie Niestety pelnego cennika nie mam- tylko kilka cen rzeczy, ktore mnie zainteresowaly Oj Iga, jaka szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy . Dziewczyny, widzę, że Ci mężowie rzadko są na miejscu . Mój także często podróżuje w sprawach służbowych. Jednak w jutrzejsze Walentynki będziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Tak szczerze mowiac wczesniejsze zgadania nic by nie dalo , bo o tym, ze zostaje na wyjezdzie w srode wieczor i czwartek oraz gdzie jedzie dowiedzial sie wczoraj To zycze udanych Walentynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jednak nie w każdej serii, która mi się podoba jest bateria wannowa trzyotworowa. znam ten bol dlatego u mnie jest wannowa bateria podtynkowa tym bardziej ze jak kiedys mi sie znudzi bez problemu ja wymienie, nie muszac rozwalac calej konstrukcji (przy wannowej) czy dobierac identycznej bo dziury w wannie juz mam Takie juz sa... photosy troche nie za dobre, ale innych nie znalazlam... http://img262.imageshack.us/img262/5322/82a8967a77a14ff4e0d244btn1.jpg http://img454.imageshack.us/img454/5516/bild26fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A mój ślubny w walentynki został zagoniony do skończenia układania płytek w pralni. A co, niech się wykaże . Adriano, Wy macie jeszcze śnieg? Nie pamiętam kiedy u nas ostatnio padało. Mam nadzieję, że zimę w tym roku już odwołali na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.02.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Chyba od piątku znów ma mrozić Znów regularne palenie w kozie mnie czeka. Ostatnio paliłam raz dziennie, przy okacji karmienia psa, który właśnie znów mi gdzieś sp...ił jak dziś wieczorkiem taszczyłam z kolegą węgiel Co za menda, tylko otworzyć bramę i spuścić ją z oka - juz leci szukać czegoś do żarcia Ale to się zmieni jak będziemy tam mieszkać, a przede wszystkim jak bedziemy mieli normalną bramę i furtkę a nie to g@wno co teraz Zaraz idę szukać tej pindy Iga - wznoszę do ciebie wirtualny toast za Walentynkową samotność buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A, w ogole to ja tu weszłam, żeby pochwalić szambo Adrianki Gratki, i teraz już Iga nie musi się martwić - będzie można sikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.02.2007 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Iga, Twoje życzenia co do Walentynek się ziściły, bo wieczór był baaardzo przyjemny . Mohag, gratuluję wyboru baterii . Tak sobie właśnie myślałam, że coś w tym stylu zapodasz . Bateryjki takowe widziałam (nawet dotykałam i głaskałam ). U mnie pomiędzy wanną , a ścianą będzie półka. Wanna będzie więc odsunięta od ściany na szerokość półki. Do takiej obudowy najlepiej pasuje jednak bateria trójotworowa. Choć przyznam, że też zastanawiałam się nad wymurowaniem krótkiego murku na zamontowanie zwykłej baterii natynkowej. Wpadła mi bowiem w oko bardzo podobna bateria do Twojej . Obawiam się tylko jednego : czy czasem wąż prysznicowy nie będzie uszkadzał i rysował akrylu na wannie ? Aniu, ale chyba zanim zagoniłaś mężusia do układania płytek uczciliście w jakiś miły sposób Walentynki ? Niestety u nas śnieg i mróz, choć dzisiaj było już nieco cieplej. Zima chyba tak szybko nie odpuści - przynajmniej na północy . Dominiko, dzięki za pochwały . Ogłaszam wszem i wobec, że sikać już można Ta Twoja psina zachowuje się jak typowy pies "spuszczony z łańcucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.02.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ogłaszam wszem i wobec, że sikać już można To jade ! A ciesze sie, ze wieczor udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamm 15.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam! mam pytanko odnośnie kominka, czy wkład trzeba koniecznie ustawiać przed instalacją ogrzewania podł. i posadzkami? bardzo mi się spodobał pomysł z "wjechaniem" z wkładem w komin-zyskuje się powierzchnię salonu i nie wygląda on tak ogromniasto. Ale ja nie mam siły już demolować niczego, bo jestem po tynkach gipsowych. bardzo podoba mi się seria Koło EGO , ale wiem że już z tego pomysłu zrezygnowałaś, zastanawiam się tylko dlaczego jak na polską firmę jest taka droga, zauważyłam, że np. Villeroy&Boch ma bardzo podobną serię SUBWAY i umywalki są o połowę tańsze, a firma przecież nie najgorsza! powodzenia, ja też mam straszne problemy z wykończeniem i związanymi z tym pomysłami, w sumie nie ma wg mnie idealnego miejsca-sklepu gdzie możnaby zobaczyć i porównać jak najwięcej rzeczy, może masz jakieś sugestie w okolicach trójmiasta? dzieki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.02.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ogłaszam wszem i wobec, że sikać już można To jade ! A ciesze sie, ze wieczor udany No to zapraszam ! . Tylko wiesz - drzwi i kotarek jeszcze brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.02.2007 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam! mam pytanko odnośnie kominka, czy wkład trzeba koniecznie ustawiać przed instalacją ogrzewania podł. i posadzkami? bardzo mi się spodobał pomysł z "wjechaniem" z wkładem w komin-zyskuje się powierzchnię salonu i nie wygląda on tak ogromniasto. Ale ja nie mam siły już demolować niczego, bo jestem po tynkach gipsowych. bardzo podoba mi się seria Koło EGO , ale wiem że już z tego pomysłu zrezygnowałaś, zastanawiam się tylko dlaczego jak na polską firmę jest taka droga, zauważyłam, że np. Villeroy&Boch ma bardzo podobną serię SUBWAY i umywalki są o połowę tańsze, a firma przecież nie najgorsza! powodzenia, ja też mam straszne problemy z wykończeniem i związanymi z tym pomysłami, w sumie nie ma wg mnie idealnego miejsca-sklepu gdzie możnaby zobaczyć i porównać jak najwięcej rzeczy, może masz jakieś sugestie w okolicach trójmiasta? dzieki pa Witaj bamm , wkład kominkowy możesz zamontować już po wylewkach. Trzeba jednak pamiętać, by nie dawać styropianu w miejscu, gdzie będzie stał kominek. U mnie zrobiono specjalny fundament przed ustawieniem wkładu bezpośrednio na chudziaku. Wkład jest dość ciężki i musi mieć solidne podstawy Sprawę kominka przemyślałam wcześniej - jeszcze przed tynkami, więc w tym miejscu , gdzie miało być kucie nie miałam położonego tynku Villeroy&Bosch to dla mnie jedna z lepszych firm. Zarówno jakość jak i desing ich produktów jest dopracowana i elegancka. Nie wszystko jest tak dostępne cenowo jak np. umywalki Subway . Choć wydaje mi się , że i polskie Koło z serią Ego troszkę przesadziło Niestety na idealne miejsce z inspiracjami jeszcze nie trafiłam .Gdyby wszystko było takie proste nie miałoby uroku . Ostatnio "penetruję" wszelakie salony łazienkowe i kuchenne. Wydaje mi się, że IKEA wraz z całym centrum Matarni jest godna polecenia. Sporo tam sklepów z wyposażeniem , oświetleniem, meblami, kuchniami itp. Przynajmniej wszystko w jednym miejscu . Jednak najlepsze ceny mają w Castoramie Pozdrawiam ! P.S. Aby skasować swój post można to zrobić na dwa sposoby : Pierwszy sposób lewą myszą nacisnąć na żółtą ikonkę ze znakiem X(w prawym górnym rogu nad swoim "niechcianym" postem) i potwierdzić tak przy ukazaniu się pytania czy chcesz usunąć ten post Drugi sposób lewą myszą nacisnąć żółtą ikonkę (w prawym górnym rogu nad postem) z narysowaną czerwoną karteczką ZMIEŃ / usuń ten post. Pojawi się post , a pod nim kilka opcji, które można zaznaczyć - między innym ostatnia Usuń ten post . Należy kliknąć na malutki kwadracik obok niej i potwierdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 witam. postanowiłem wpisać sie do twych komentarzy.... choć jeszcze całego dziennika nie przeczytałem tylko końcówke (zaległości nadrobie ) ale... chyba jesteśmy na podbnuym etapie wiec myślę że wymiana doświadczeń byłaby mile widziana pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.02.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj świercz . Miło, że wpadłeś . Rzeczywiście jesteśmy na podobnym etapie, z tym, że my zaczęliśmy swoją budowę parę m-cy wcześniej , więc praktycznie jesteśmy za Wami . Powodzenia ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Adriano, Adriano, wiesz co teraz mozna zrobic ? teraz trzeba to zalac przezroczysta zywica cieplo-przepuszczalna i bedziesz miala podloge jak nikt no pieknie te zawijasy wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Adriano, podłogówka to cud techniki. Teraz nawet już mój kot nie wskakuje w kuchni na krzesło tylko rozkłada się na podłodze . No i gdy chodzi się boso po takich płytkach od razu robi się cieplutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Adrianno ale rurki czerwone??? A jak ktos potem pogrzebie i znajdzie, ze sa czerwone? Ja tam mam biale.Wole dmuchac na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.02.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Adrianko, niezła plątanina rurek W salonie rurki gęściutko, czy tak się wydaje na zdjęciu? To niedługo wylewki? Zeljko, Adriance rurki będą pasować do koszulki nocnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.02.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Adrianko, ale tempo! Rurki chyba w salonie? wygladają imponująco. Twój domek coraz bardziej kompletny się robi. Ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts