iga9 31.03.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ech - o urzędnikach podejściu do sprawy to możnaby książkę napisać. Choć niektórzy bywają pomocni. Mnie na przykład wyciągnęli dziś z niezłej opresji, więc jestem im wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Iga - Ty to masz urok osobisty . Szczęściara z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Adriano GRATULACJE dziewczyno, ale CI zadroszczę !!! Działaj, działaj - wiosna już przyszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 http://img81.imageshack.us/img81/1365/2569330uu.png P O Z W O L E N I A N A B U D O W Ę !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Nefer, Kasiu, dziękuję Wam kochane dziewczyny. Gdybym mogła wyściskałabym Was z radości ! Tak bardzo się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Nefer, Kasiu, dziękuję Wam kochane dziewczyny. Gdybym mogła wyściskałabym Was z radości ! Tak bardzo się cieszę! Już nas ściskasz !!!!!!!!! I teraz JECHANE !!! Chałupka w rok i przyszła Wielkanoc z widokiem za olnem, Kochana. Kurczaczki sobie możesz zapuść na podwórku ( u mnie na korytarzu w bloku nie prezentowałyby się tak ładnie:))- takie żółte - tylko cholercia co z nimi zrobić jak urosną ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Nefer, żółtych kurczaczków chyba nie wychoduję, bo pies je zeżre (ma być pies "łańcuchowy", ale bez łańcucha). Najprawdopodobniej wychoduję sobie śliczne krokusy, malutkie - żółciótkie, fioletowe i białe. Nawiasem mówiąc dzisiaj właśnie zobaczyłam takie przechodząc obok czyjegoś trawnika. Śliczne!!! Faktycznie wiosna już idzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 31.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Adrianko Szczerze gratuluję POZWOLENIA NA BUDOWĘ Wiem, co to znaczy, bo sama niedawno to przeżywałam.A okienka cudne, zresztą dachóweczka i klinkier również.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.03.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Spokojnie wyściskamy się choćby wirtualnie http://img528.imageshack.us/img528/7637/smileyhug4ai.gif http://img502.imageshack.us/img502/2764/4674ws.jpg http://img382.imageshack.us/img382/2451/wiosna03rc.jpg A i reszta też się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.03.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ja rowniez GRATULUJE!!!!!!!!! Mala rzecz a jak cieszy Za dwa tygodnie startujesz? Jak dobrze pojedzie to bedziemy przyszla wielkanoc w nowym domu obie razem opisywac w dzienniku A na krokusy w ogrodzie tez mam chrapke. Slicznie wygladaja na trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Adrianko Szczerze gratuluję POZWOLENIA NA BUDOWĘ Wiem, co to znaczy, bo sama niedawno to przeżywałam. A okienka cudne, zresztą dachóweczka i klinkier również.[/b] Tabaluga, dziękuję za gratulacje!!! Już zaczynałam wątpić i myślałam, że nigdy nie dołączę do Was, którzy mają to za sobą. Tak strasznie mi się dłużyło, że teraz moja radość jest chyba większa niż mogłaby być gdyby wszystko poszło bez problemów Fajnie, że moje zakupy podobają Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Kasiu, te kurczaczki i krokusiki są ŚLICZNIUTKIE !!! Dziękuję !!! Ludek od ściskania NAPRAWDĘ MNIE WYŚCISKAŁ. Ma takie długie łapki, że do mnie dosięgnął . Jest fantastyczny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ja rowniez GRATULUJE!!!!!!!!! Mala rzecz a jak cieszy Za dwa tygodnie startujesz? Jak dobrze pojedzie to bedziemy przyszla wielkanoc w nowym domu obie razem opisywac w dzienniku A na krokusy w ogrodzie tez mam chrapke. Slicznie wygladaja na trawniku Iga, To jest mała rzecz, ale jaka przy tym WIELKA ! Serdecznie dziękuję za gratulacje Jak zamknę oczy to widzę swój domek, ale jakoś nigdy jeszcze nie zobaczyłam w nim siebie i swojej rodzinki Ciekawe dlaczego ? Może dopiero wraz z postępami przy jego budowie, kiedy rosną jego ściany, zaczynamy się w nim zadamawiać . Myślisz, że przyszła Wielkanoc już w nowym domku ? To byłoby piękne... Chociaż wcale nie takie nierealne . Zacząć chcieliśmy zaraz po Świętach, ale przecież POZWOLENIE musi się uprawomocnić , a potem trzeba zgłosić zamiar rozpoczęcia i znów czekać tydzień . Więc zejdzie z tym czekaniem jakieś trzy tygodnie. Wynika z tego, że zaczniemy najwcześniej 20 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ja również SERDECZNE GRATULKI z powodu otrzymania pozwolenia!!!! Taki mały papier a cieszy!! I to jak!! Strona urzędowa -zakończona! Teraz tylko do łopaty...do łopaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.03.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Alfredko, dzięki !!! A łopaty to ja się nie mogę doczekać. Już nawet na siłownię zaczęłam chodzić, co by mięśnie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.04.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 TO JEST WIELKA CHWILA....DOSTAĆ TEN "ŚWIĘTY PAPIER"...GRATULUJĘ !!! Dzialeczka pięknie usytuowana...taras od strony południowo-zachodniej, I PIEKNY PROJEKT DOMU ! Ty masz ogromne zdolności plastyczne....rzucik działki BOMBA Zawsze bede miała sentyment do Trójmiasta...tam sie urodziłam i mieszkałam 25 lat na PIĘKNYCH KASZUBACH. Teraz bywam tam w weekendy letnie.... odwiedzając rodzinkę. Teraz juz pójdzie z górki...(jak będziesz miała dobra ekipę, czego Ci serdecznie życzę ). Ja do tej pory największe stresy miałam przy oczekiwaniu na pozwolenie na budowe i na kredyt w banku... Bede sledzić Twój Dzienniczek...życzę wytrwałości i wielu pozytywnych wibracji związanych z budowaniem swojego miejsca na ziemi.... Pozdrawiam Cię serdecznie tasija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.04.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 TASIJA, zawstydzasz mnie swoimi (tak miłymi) słowami . Dziękuję ! A co do ekipy to masz rację. To wielkie szczęście trafić na dobrych wykonawców. Chciałabym się więc cieszyć z ekipy tak samo jak Ty cieszysz się ze swojej Kaszuby, to nasze ulubione miejsce wypoczynku. Jak mamy trochę wolnego czasu, to zaraz tam jesteśmy. Tam jest pięknie ! Najczęściej jeździmy w okolice Dziemian. A TY gdzie mieszkałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 09.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 TASIJA, zawstydzasz mnie swoimi (tak miłymi) słowami . Dziękuję ! Co tam zawstydziłam...JA STWIERDZIŁAM FAKTY Kościerzyna to moje rodzinne strony...a latem obowiązkowo zaliczam przepiekne "MORZE KASZUBSKIE" Jezioro Wdzydze....Wiele, Borsk, Wdzydze.... Ach... oby do lata... Pozdrawiam serdecznie tasija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.04.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 TASIJA, Kościerzyna powidasz ? Toż to przecież stale odwiedzane przez nas miasto ! Jak tam jestem to obowiązkowo odwiedzam piekarnię przy Rynku.Mają tam pyszności.... aż ślinka leci ...A i często do Lubiany jeździmy by obkupić się w ładną porcelankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 10.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 TASIJA, Kościerzyna powidasz ? Toż to przecież stale odwiedzane przez nas miasto ! Jak tam jestem to obowiązkowo odwiedzam piekarnię przy Rynku. Mają tam pyszności.... aż ślinka leci ... A i często do Lubiany jeździmy by obkupić się w ładną porcelankę. Daj cynk obowiązkowo...jak się bedziesz wybierać w tamte strony.... Wypijemy razem kawę na rynku... Ja na bank !!! bedę w Kościerzynie w długi majowy weeckend...MAMY PIERWSZE SPOTKANIE PO UKOŃCZENIU LICEUM !!! (NIE POWIEM KTÓRE ) STRASZNIE SIE CIEEESZĘĘĘ !!!! Ja robie identyfikatory dla każdego.... co by "Zosi z Marysią" nie pomylić.... no i muzyczkę załatwiam na tę imprezkę, (taniec to moja pasja....więc mam nadzieję, że nie zawiodę....)...okaże się w "praniu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts