kasia64 26.03.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Adrianko mając tak pięknie wykończony stryszek możesz uwierzyć że, zbliżasz się do końca budowy.Gratuluję i życzę aby sukcesywnie pojawiały się w domku takie wypieszczone miejsca.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.03.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 stryszek wyszedł super ! drzwi z witrażem będę jeszcze lepsze! PS.odbierz ode mnie wiadomośc na priva w tej sprawie - bo widze że moja odpowiedź"wisi" u mnie dalej w skrzynce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 28.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dziewczyny i chłopaki Spieszę poinformować, że Adrianka ma kłopoty z internetem , ale walczy dzielnie, aby szybko do nas wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 aha, a myślałam że specjalnie tak nas trzyma w napięciu To pewnie jak się znowu pokaże to już bedzie miała dom wykończony (przy jej tempie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 28.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jeszcze troszkę jej brakuje, ale już naprawdę niewiele Domek piękny w każdym calu A stryszek Adrianka nawet o zabezpieczeniach myśli, żebyśmy po tylu trunkach nie przeniosły się przypadkowo na korytarz piętro niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Mam nadzieję że szybciutko uda jej się do nas wrócic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 I pokazac te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A ja myslalam ze Adrianna urzadzila sie na stryszku i delektuje sie nowym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Adrianko wierzę że Twoje drzwi będą piekne i kto wie czy nie wyjdą piekniejsze od 1 pomysłu ( czasami opatrznośc wybiera za nas ). Stryszek wyszedł SUPER i jak tam czyściutko A bałaganem sięnie przejmuj tak to już jest jak prace idą pełną parą Kciuki ściskam jak zawsze Ps. wygoń nerwa - pamietaj o kawie Aga, o kawie śnię i marzę bez przerwy. To właśnie ta "kawa" trzyma mnie jeszcze w pionie i nadaje kierunek działania Ze stryszku się bardzo cieszę i już wszystkich zapraszam ! Dzięki za kciukasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Adrianko mając tak pięknie wykończony stryszek możesz uwierzyć że, zbliżasz się do końca budowy.Gratuluję i życzę aby sukcesywnie pojawiały się w domku takie wypieszczone miejsca.Pozdrawiam. Kasiu, dzięki !!! I ja Tobie życzę tego samego ! Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2007 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 stryszek wyszedł super ! drzwi z witrażem będę jeszcze lepsze! PS.odbierz ode mnie wiadomośc na priva w tej sprawie - bo widze że moja odpowiedź"wisi" u mnie dalej w skrzynce..... Ivonesca, serdeczne dzięki ! Pozdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2007 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dziewczyny i chłopaki Spieszę poinformować, że Adrianka ma kłopoty z internetem , ale walczy dzielnie, aby szybko do nas wrócić Jeszcze troszkę jej brakuje, ale już naprawdę niewiele Domek piękny w każdym calu A stryszek Adrianka nawet o zabezpieczeniach myśli, żebyśmy po tylu trunkach nie przeniosły się przypadkowo na korytarz piętro niżej Basiu, a gdzie zgubiłaś swojego awatarka ? Dziękuję Ci kochana kobietko za podanie informacji Szanownym Dziewczynom i Chłopakom ! Z tym "niewiele" to nie jest tak "po prawdzie" . A zabezpieczenie właśnie się robi - niedługo będzie montowane Pozdróweczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dziewczyny, wciąż mam problemy z komputerem i brak dostępu do netu . Najgorsze, że w ogóle nie mam czasu się tym zająć, czekam na męża, aż wroci z dłuższej podróży i "coś z tym zrobi" Obecnie korzystam z okazji i uprzejmości Dobrych Ludzi , którzy poratowali mnie i mogę się z Wami skontaktować. Mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci "do normy" , a ja na Forum W domku dużo się dzieje. Wszystko lata, fruwa, huczy. Myślę, że już niedługo będę mogła Wam to pokazać Aga, Iga, Dominika, Mohag - POZDRAWIAM CIEPLUTKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Oho ho! jak lata fruwa i huczy to znaczy się, że wkrótce bedzie co oglądać Czekam z niecierpliwością! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 29.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Wszystko lata, fruwa, huczy. Myślę, że już niedługo będę mogła Wam to pokazać Brzmi intrygująco. Już nie mogę się doczekać Jak dobrze, że wpadłaś choć na chwileczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 30.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 [/url]Basiu, a gdzie zgubiłaś swojego awatarka ? A tak długo mieszałam, że dokumentnie narozrabiałam i zniknął Dziękuję Ci kochana kobietko za podanie informacji Szanownym Dziewczynom i Chłopakom ! Nie ma za co. Zawsze do usług Wprawdzie udzielam się baaardzo spontanicznie, ale zawsze Was "śledzę" i podczytuję. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Kobietki, no i Mężczyzn też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy,suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek,bogatego zajacai jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny - życzy.... Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Adrianko, wiem, że nie zaglądasz tu na razie, ale.... http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Adrianno radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts