net 12.12.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 mam wykorzystaną cała "normalną" ulgę remontowąmogłabym jeszcze skorzystac z opcji modernizacji instralacji gazowej ale nie wiem czy to co planują moge odliczyća palnujęI. wymiane kuchenki na gazowo - elektyryczna i mam w zwiazku z tym mam pytania:1) czy mogę odliczyć kuchenkę wolnostojącą (czy potrzebne i czy mozliwe jest rozbiecie faktury Vat na część gazową i elektyryczną......)2) w przypdku kuchni do zbudowy czy moge odliczyć płytę gazową? II. wymianę pieca gazowego (do podgrzewania wody chyba typu MORO ) na akumulacyjny bojler gazowy liczę na wsparcie, bo czasu mam niewiele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 12.12.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 I.2) i II na pewno można odliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts