Pepe 15.01.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 No właśnie...przymierzam się do zakupu BK. Czy ktoś ma może jakieś porównanie, miał styczność z obiema tymi firmami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 15.01.2003 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 A może spytam ineczej: Śniadowo czy Solec Kujawski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Ja postawiłam z SOLBETU i jestem zadowolona co do jakości materiału i obsługi, z druga firmą nie miałam styczności, więc nie mogę obiektywnie porównać.Proponuję wysłać projekt do obu firm z prośbą o wyliczenie kosztów materiałów (pamiętaj o stropie-jesli masz) i transportu. Ważne jest też, czy Ci wypoziomują pierwszą warstwę?A jakość materiału myślę, że jest podobna.Bela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts