MarkS 13.12.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Witam wszystkich, i prosze o pomoc w poleceniu ekipy budowlanej. Na wiosne mam nadzieję zacząć budowe upragnionego domu w okolicy Wrocławia, ale nie mam zbut dużego wyboru jeśli chodzi o ekipy budowlane. Za każdą informacje na ten temat będę bardzo wdzięczny!e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 13.12.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Zerknij do stopki w moim poście może coś znajdziesz A nstępnym razem pytaj sie tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=798&start=15600 bo jestem pewien, że jeszcze bedziesz miał wiele pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
welcometodobrzykowice 24.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam Dobrzykowice,od jakiegoś czasu szukam dobrego kierownika budowy dla mojego domku, który ma powstać w Dobrzykowicach. Czy możesz pomóc? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts