piorom22 13.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 WITAM MIESZKAM W BUDYNKU CZESCIOWO PRYWATNYM CZESCIOWO KOMUNALNYM. DO MOJEGO KOMUNALNEGO MIESZKANIA PROWADZI OSOBNE WEJSCIE. BUDYNEK TO STARA KAMIENICA. WEJSCIE MAM OD PODWORZA NIE WIOCZNE OD ZEWNATRZ , MAM ZGODE WSZYSTKICH MIESZKANCOW. CZY MOGE POSTAWIC MAŁĄ PRZYBUDÓWKĘ TAKI WIATROŁAP MUROWANY O WYMIARACH OKOŁO 140 x 210 WYSOKI 230 PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 13.12.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Tak, jest wymagana decyzja o pozwoleniu na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.12.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 potwierdzam to co napisał redd.musisz też mieć prawo do dysponowania gruntem na cele budowlane. zgoda sąsiadów nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts